jakou značku výfuku??

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

já to nedělám do auta, a ještě aby z toho celica zvonila no tý brďo... :lol: :lol: ne už fakt jduuuu :lol: :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

a nedá ti to a musíš odpovědět :lol:
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

První Bosal mi vydržel 8 let (auto jezdí každý den i v zimě),druhý mám třetím rokem a zatím orezly jen nerezové koncovky :D Na bavoráka sme dali poláka a po 4letech krásně stříbrný až na to,že opravdu zvoní :wink: Jinak Bosal o nic horší než Walker,obojí prostě made in někde :wink:
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

laserbeam> dej mu, jen mu dej- ještě za chvíli rozkouše Neus Leovi ten volant :-))) :lol: já si taky myslim že je to celkem jedno jestli bosal nebo klon walker... zatim ale žádná zkušenost s walkerem mnohaletá tu neniiiii :lol: :lol: koncovky + 2x 800,- za kulomety... ty tam byly nerez 6 let a dal sem je tam znova, sice se bránily, a to dost... a musel se kvůli nim rozřezat celej tlumič... pak se rozbila svářečka- takže plamenem to nešlo, tak se pokračovalo náhradní technologií... teď ale nevim jak se to jmenuje ten nástroj... kurňa dává to takový výboje.... ale jsou jako nový, držej... a i na srazu se líbily... decentně akční design.

aaaa autogen :lol: jako v tom filmu... jak s tim vraždil... a už zase nevim jak se jmenoval ten film :roll: daimn 8) no prej by se to jako nemělo... tim autogenem... ale zinkovej nástřik případnou korozi svárů jistí.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Micron,ted vzpomínám,že na tom prvním Bosalu i po těch 8 letech ty koncovky byly pěkný (výroba Holand)
Obrázek
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

:lol: dobry hadat se o bosal a walker jako oba sou fain na skody tyll --bosal walker na zbytek ve vetsine fungujou nektere sou hlacnejsi a najdou se i u W.ale tam zas mam zkusenost ze je spis hlubsi zvuk. A jen tak na rypnuti byvala pritelnkyne chtela setrit jako ne jeden clovek a na P306 benzin uz jezdi 7let stred i zadni dil starline za zlomek ceny a este drzi..... a dynomax pri pouziti kdy bylo potreba neorigo tlumice 3ks na jinych autech vsechny "zvonily" jak spravne rally auto :lol: a neco polskeho na m323F kde nic jineho neslo se ve vnitr rozpadlo behem 1roku komplet. 8)
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Floyd
Řidič

Re: jakou značku výfuku??

Příspěvek od Floyd »

radys03 píše: Rozumna cena je u me do 6tis za komplet(bez katu)
Uz jsem to tu nekde psal, pokud nelpis primo na vyfuku vymennym zpusobem za original, postav to sam z nerezu.
Me vysly trubky a nejake kolena ze zaruvzdorne nerezi na cca 1300,-. Uni Kat a koncovy dil pak cca 3500,-
Vydrz nesrovnatelna a cena myslim dost prijatelna. :wink:
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

ne ne bosal prostě zvoní,netvrdím že vyhnije za týden,ale že zvoní :lol: . někdy v dávných dobách to ještě značka byla, ale dnes je to made in shit :P to mi nikdo nevymluví.
jasně že pokud budu chtít super kvalitu tak si nechám vyrobit třeba od JP auto ale bude to stát x krát tolik. walker je rozumná kvalita za slušnou cenu.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

neus> to s tim zvoněním si rád poslechne dr. chocholoušek v jednom krásným domečku se zahrádkou v bohnicích :lol: Tam ti to už dostanou z hlavy :lol: "Ale nám taky zvoní pane neus... všem nám zvoní... přivažte ho! dáme mu modrý pilulky, my je taky berem pane neus, to je běžný, nebojte se, nebraňte se.... :lol:
ObrázekObrázekObrázek
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Nechci se hádat,ani obhajovat Bosal,ale Walker byl první z těch dražších výfuku koncem 90. let co prodávali orezlé sváry už jako nové.Mně ted zvonil Bosal do chvíle,než jsem vymněnil pitomej pletenec a auto má komfortní zvuk,jako když bylo nové a mělo origo výfuk 8) jinak puvodní vydržel taky 8let :wink:
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja dam taky vedet , uz prisly stredni a zadni dil na celdu od Bosalu za velmi vyhodnou cenu
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

já mámna Avensisu z roku 2001 výfuk Toyota Walker je tam 9 let aje v poho je to diesel..tak nevím jak je to s tou kvalitou :D
Avensis T22 D4D,r.v.10/01
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Petr píše:já mámna Avensisu z roku 2001 výfuk Toyota Walker je tam 9 let aje v poho je to diesel..tak nevím jak je to s tou kvalitou :D
muj na celde ma 20 let a porad je celkem jako novy , az na priruby :)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

pavoB> neeee :lol: :lol: 20 let? tak to nevěřim ani omylem... to bys byl asi jedinej v EU, teda spíš na Zemi. :lol: 100% ho měnil předchozí majitel... tomu věř.
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

mam tu druhy auto a to ma taky shnily jen priruby a unilou koncovku , jinak jako novy , neverim ze by to nekdo nekdy menil - jen vlnovec :wink:
Odpovědět

Zpět na „Celica“