Gumové koberce Yaris Verso

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
perito
Navigátor

Gumové koberce Yaris Verso

Příspěvek od perito »

Přemýšlím jak vyřešit situaci s kobercem... chci na zimu gumové, ale z Toyoty už nejdou objednat :cry: Stačily by mi jen přední - pasovaly by z yarise? Nebo případně kde koupit kvalitní neoriginál? Děkuji
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
perito
Navigátor

Příspěvek od perito »

No jo, já myslel na vaše zkušenosti... aby se mi to po měsíci nerozpadlo a tak... z popisu ani z ceny nepoznám zda se jedná o kvalitní výrobek.
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Já si tam koupil obyčejné gumové černé univerzály z Tesca a mám je tam bez problémů 3 roky. Myslím že to byla taková ta rozšířená značka filson. Stály asi 400. Akorát jsem je musel přidělat na cvočky do podlahy aby se neposouvaly. V podlaze na to mám 2 otvory. Předtím se mi kobereček posouval dopředu a dostal se mi pod plynový pedál a ten se mi občas při prudším sešlápnutí ve městě díky tomu seknul. Já si pak myslel že mám ten problém se sekajícím se pedálem než mě napadlo ten koberec připevnit. Na svolávačku s plynovým pedálem jsem jel ale stejně protože se to týkalo i mýho Yardy. :lol:
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Já si myslím, že kvality se bát nemusíš. Přecijen je to guma a ta většinou vydrží hodně. A když je koupíš po netu, můžeš je vrátit do 14ti dnů. Uvidíš jak budou vypadat a jestli je guma kvalitní nebo ne, se dá poznat prakticky hned. Spíš bych se modlil, aby pasovaly.

Já mám sice od Toyoty origo gumové včetně vany do kuftu, ale nebál bych se jít do neoriginálních. A dokonce zadní koberečky ani nemám "vystřižené" přesně na tvar jak mají být :twisted: a taky to docela sedí....
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
perito
Navigátor

Příspěvek od perito »

Koupil jsem tedy neoriginální a trochu poupravil a jsou už v autě.

Co mi, ale dělá starosti: nemůžu sehnat gumovou/plastovou vanu do nákladového prostoru až za přední sedačky... Toyota toto nabízela jako origo příslušenství, ale už se nevyrábí :cry:

Napadá někoho, prosím, něco? Kde něco takového sehnat...
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

Odpovědět

Zpět na „Yaris“