Opravdu se nevyplaci machrovat....
Opravdu se nevyplaci machrovat....
Zdar, tohle mi dneska prislo emailem....Jsou to docela sokujici obrazky!!!!! Pro ty co jsou z Brna urco vi kde se to stalo...
VCERA VE 13.23 V KOMINE JSEM PORIDILA TYTO FOTKY. MLADY KLUK VE SPORTOVNI HONDE SE UZ V ZABINACH NA NAS ZACAL LEPIT. ABY DOKAZAL ZE JE LEPSI
NEZ PRITEL, KTERY RIDIL, SLAPL NA PLYN A V KOMINE V NEPREHLEDNE ULICI PREDJEL NAS A DALSI DVE AUTA. VE 120 NEZVLADL RIZENI A DOPADLO TO TAKHLE :
ON 20 LET NEPRIPOUTANY ZEMREL NA MISTE
JEHO PRITELKYNE CCA STEJNY VEK PRIPOUTANA SKONCILA S VAZNYM ZRANENIM
V NEMOCNICI. NEBYLO NIC PRIJEMNEHO TO VIDET A TO VSE JEN Z FRAJERSTVI ....
PS: posli tyto fotky dal , treba si nekdo uvedomi, ze se nevyplaci jezdit nad ramec svych moznost
> > >
VCERA VE 13.23 V KOMINE JSEM PORIDILA TYTO FOTKY. MLADY KLUK VE SPORTOVNI HONDE SE UZ V ZABINACH NA NAS ZACAL LEPIT. ABY DOKAZAL ZE JE LEPSI
NEZ PRITEL, KTERY RIDIL, SLAPL NA PLYN A V KOMINE V NEPREHLEDNE ULICI PREDJEL NAS A DALSI DVE AUTA. VE 120 NEZVLADL RIZENI A DOPADLO TO TAKHLE :
ON 20 LET NEPRIPOUTANY ZEMREL NA MISTE
JEHO PRITELKYNE CCA STEJNY VEK PRIPOUTANA SKONCILA S VAZNYM ZRANENIM
V NEMOCNICI. NEBYLO NIC PRIJEMNEHO TO VIDET A TO VSE JEN Z FRAJERSTVI ....
PS: posli tyto fotky dal , treba si nekdo uvedomi, ze se nevyplaci jezdit nad ramec svych moznost
> > >
- Slam
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ombre píše:Jsem rád, že už mám telecí léta dávno za sebou.
Aspoň, že nevzal někoho dalšího s sebou. Nemíním jej lynčovat, jen myslím, že jedna vážně zraněná dívka stačí.
Moje řeč... Třeba já jezdím každej den do rachoty 25km tam a 25km zpátky po silnici první třídy nebezpečnosti a protože jsem docela nedávno přispěl nějakou tou stokorunou do státního rozpočtu rozhodl jsem se, že v obcích budu jezdit přesně 50 km/h. Řeknu vám, že to teda není moc příjemný, když v téhle rychlosti máte půl metru za sebou kamion s "profesionálním" řidičem, kterej vás v obci dožene stovkou a pak je z té padesátky strašně nervózní a dělá na vás nájezdy...
Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle uz sem zazil taky mockrat - soplim se za kamionem 80-90, pak ho konecne predjedu a kdyz jedu ve vesnici 50 tak on me dozene a zase predjede, protoze jede porad aspon 80. a pak se za nim muzu soplit dalSlam píše:Moje řeč... Třeba já jezdím každej den do rachoty 25km tam a 25km zpátky po silnici první třídy nebezpečnosti a protože jsem docela nedávno přispěl nějakou tou stokorunou do státního rozpočtu rozhodl jsem se, že v obcích budu jezdit přesně 50 km/h. Řeknu vám, že to teda není moc příjemný, když v téhle rychlosti máte půl metru za sebou kamion s "profesionálním" řidičem, kterej vás v obci dožene stovkou a pak je z té padesátky strašně nervózní a dělá na vás nájezdy...
stejny to je na D1 s favoritama a dodavkama - ja jedu stabilne 130 a oni porad na plnej plyn - do kopce 110 a z kopce 150. a taky sou vsichni strasne nervozni kdyz jedu z kopce "jenom" 130
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
nenavidim ludi co idu nonstop rovnakou rychlostou: 80 v meste a 80 na dialnici, vyje* skur* kamionisti a hajzli vo favoritoch...fuj iba sa rozculujem. obesit, zastrelit, vykuchat, zlyncovat!wong píše:tak tohle uz sem zazil taky mockrat - soplim se za kamionem 80-90, pak ho konecne predjedu a kdyz jedu ve vesnici 50 tak on me dozene a zase predjede, protoze jede porad aspon 80. a pak se za nim muzu soplit dalSlam píše:Moje řeč... Třeba já jezdím každej den do rachoty 25km tam a 25km zpátky po silnici první třídy nebezpečnosti a protože jsem docela nedávno přispěl nějakou tou stokorunou do státního rozpočtu rozhodl jsem se, že v obcích budu jezdit přesně 50 km/h. Řeknu vám, že to teda není moc příjemný, když v téhle rychlosti máte půl metru za sebou kamion s "profesionálním" řidičem, kterej vás v obci dožene stovkou a pak je z té padesátky strašně nervózní a dělá na vás nájezdy...
stejny to je na D1 s favoritama a dodavkama - ja jedu stabilne 130 a oni porad na plnej plyn - do kopce 110 a z kopce 150. a taky sou vsichni strasne nervozni kdyz jedu z kopce "jenom" 130
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
- Milan
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Na lynčování je už asi stejně pozdě.Jestli sem to dobře četl,tak to má za sebou.Bohužel většinou to je přesně obráceně a odskáče ten co za nic nemůže.ombre píše:Jsem rád, že už mám telecí léta dávno za sebou.
Aspoň, že nevzal někoho dalšího s sebou. Nemíním jej lynčovat, jen myslím, že jedna vážně zraněná dívka stačí.
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
když to řeknu na plnou hubu, tak to že se někdo zabil v autě páč jel jak debil to je ejho věc, udělal chybu a zaplatil za ní, sice trochu víc než je zdrávo, ale co se dá dělat... ,ale když někdo udělá chybu a platí za to ještě jiný tak to mi fakt vytáčí... , ani nechápu jak může mladej kluk bejt tak blbej a dělat pí***** kdy má vedle sebe svou holku? sám blbnu občas taky,a le když někoho vezu tak to fakt ne....
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Čičola Petr
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak k tomu neni co dodat snad jen ze at to byl sebevetši vůl nezasloužil si takovej konec ne v 20 letech. At už udělal sebevětši kravinu tak zaplatil za ni az moc velkou dan!! Hodte kamenem kdo jste v tomhle veku byl jinej Nadávat může každý ale v tomhle pripadě to je už zbytečny
TOYOTA celica 2,0 Gti 156hp
- TheEagle
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja si tim kamenem klidne hodim... v tomhle veku sem a takovyhle kraviny jsou mi opravdu uplne cizi. Ja bych to nesvadel na vek, podle me je to o kazdem ridici, jestli jezdi jako prase nebo ne... nekdo muze byt slusny ve dvaceti a nekdo i v padesati muze byt hrozny a bezohledny hovado.
Pravda ze dan kterou zaplatil je vysoka, ale spis je mi lito ty slecny...
suhlasim, hadzem kamenom, mam 22 a hentak nejazdim.TheEagle píše:Ja si tim kamenem klidne hodim... v tomhle veku sem a takovyhle kraviny jsou mi opravdu uplne cizi. Ja bych to nesvadel na vek, podle me je to o kazdem ridici, jestli jezdi jako prase nebo ne... nekdo muze byt slusny ve dvaceti a nekdo i v padesati muze byt hrozny a bezohledny hovado.
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
-
- Věčnej rejpal