avensis 2.0 TD

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

avensis 2.0 TD

Příspěvek od martin.matess »

prosím znalé o rady, velmi vážně zvažuji koupi avensise 2.0 TD 66kw, ptám se... vše si udělám ,ale mám strach z motoru, tenhle by měl mít najetý necelý dvě kila... co tyhle motory vydrží a co se na nich nejvíc kazí?? být to vw tak mě 2kila nezaráží, ale u toy nevím myslím že by to taky mohlo být dobré, díky moc za informace a postřehy :)

hold jsem benzínovej celicář tak se musím zeptat :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Ja nikdy s TD problem nemel, fakt ne. Normalni, v pohode na normalni jezdeni. Oproti VW je zprevodovany ale jinak, takze toci na petku vic.
A taky zere vic. 6.5 7.2. Za tu vyssi hodnotu jsi ale schopny jezdit s benzinovou Avensis, kdyz ho nebudes trapit:-)

Subjektivne uplne nejlepsi Avensis je 2.0 3S-FE , fakt že jo :D
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Tygr píše:Ja nikdy s TD problem nemel, fakt ne. Normalni, v pohode na normalni jezdeni. Oproti VW je zprevodovany ale jinak, takze toci na petku vic.
A taky zere vic. 6.5 7.2. Za tu vyssi hodnotu jsi ale schopny jezdit s benzinovou Avensis, kdyz ho nebudes trapit:-)

Subjektivne uplne nejlepsi Avensis je 2.0 3S-FE , fakt že jo :D

když já jsem se bavil s člověkem co tomu trochu rozumí víc než já... on se kdyžtak přihlásí sám :)

a bylo mi sděleno že na těchto kilometrech mohu počítat se vstřikama že budou na výměnu a turbo že tak do 250tis a pak ahoj... tudíš nevím nevím fakt se mi ten stroj líbí ale....

tudíš to asi dopadne že si ulítnu a když už to má jezdit za 7 litrů tak to bdue a6 2,5 tdi 103kw... ten pětiválec, stím mám já osobně a moji známí samé dbré zkušenosti.. až na pár blbin u zanedbaných aut a nebo tdi passata :oops:

já vím že to je hřích ale pro přítulkyni a na lítání po městě v hnusu a pro potřebu prostoru to tak asi dopadne a avensis combi se mi zezadu proste nělíbí... to se nepovedlo :oops:
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Coz o kvalite 2.5TDi s PETIválem není pochyb. Jen je problem uz dnes sehnat slusny :-( Mas stejnou spotrebu, ale jine auto. A ne horsi :wink:
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Tygr píše:Coz o kvalite 2.5TDi s PETIválem není pochyb. Jen je problem uz dnes sehnat slusny :-( Mas stejnou spotrebu, ale jine auto. A ne horsi :wink:
jo to jo to až budu vybírat tak to bdue setsakramensky složitý. .ale asi se uchýlím k někaému stroji z audi klubu kde budu vědět že se oto někdo staral a že to má najeto do těch 400tis :)

pak se mi taky u toho líbí ten 6q a že to trochu jede a vypadá a je to doost prostorný :) no uvidím jak se co vyvrbí :)
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Odpovědět

Zpět na „Avensis“