mohol si nafotit postup ked uz si to robil

Výbava podle samolepky na kufru Linea Luna. El. zrcátka, přední okna, mlhovky, rádio na kazety, 2x airbag, 2 střešní okna, posilovač řízení, ABS. Nemám klimu, zadní okna v el., výškově nastavitelné sedalo řidiče,  zadní kotoučovky, víc airbagů, dokonce ani odkládací kapsy na pátých dveřích.
 Výbava podle samolepky na kufru Linea Luna. El. zrcátka, přední okna, mlhovky, rádio na kazety, 2x airbag, 2 střešní okna, posilovač řízení, ABS. Nemám klimu, zadní okna v el., výškově nastavitelné sedalo řidiče,  zadní kotoučovky, víc airbagů, dokonce ani odkládací kapsy na pátých dveřích. , ale to je pořešeno ke spokojenosti X-carlinkem. A samo že svítilnu
 , ale to je pořešeno ke spokojenosti X-carlinkem. A samo že svítilnu   

Nějak na to asi zapomněli nebo co. Ale za to může pravděpodobně to druhé střešní okno. Zasouvá se do zadní části střechy a s největší pravděpodobností tam už prostě nebylo místo na svítilnu. Mám jenom vpředu a uprostřed.
 Nějak na to asi zapomněli nebo co. Ale za to může pravděpodobně to druhé střešní okno. Zasouvá se do zadní části střechy a s největší pravděpodobností tam už prostě nebylo místo na svítilnu. Mám jenom vpředu a uprostřed.
Jo tak něco takovýho tam mám taky.... A volant teda rozhodně v kůži nenítelleke píše:mrkni na zadní dveře k nápisu Yaris Verso. Já tam mám takovou čtvercovou samolepku kde je napsáno Linea Luna s obrázkem Luny

Tam se to všechno míchalo mezi sebou CD mělo být nejvyšší, to jsem měl a neměl jsem okna v el a přední mlhovky. Ale měl jsem stavitelné sedalo řidiče, imitaci dřeva a el zrcátka. GLS zase mělo stavitelné sedalo řidiče včetně bederních opěrek, šíbr, mlhovky, ale nemělo okna a zrcátka v el. Prostě co kus, to jiná výbava, nehledě na označení.
  Tam se to všechno míchalo mezi sebou CD mělo být nejvyšší, to jsem měl a neměl jsem okna v el a přední mlhovky. Ale měl jsem stavitelné sedalo řidiče, imitaci dřeva a el zrcátka. GLS zase mělo stavitelné sedalo řidiče včetně bederních opěrek, šíbr, mlhovky, ale nemělo okna a zrcátka v el. Prostě co kus, to jiná výbava, nehledě na označení.