Seznam nepoctivých čerpacích stanic!!!

vše ohledně modelové řady Celica
jacques11
Řidič

Seznam nepoctivých čerpacích stanic!!!

Příspěvek od jacques11 »

Konečně tu máme seznam čerpacích stanic co okrádají prostý lid český, a které tak usilovně chrání ČOI...

http://www.kverulant.org/pumpari.html
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jeste ze tam je Tesco v Tabore kde tankuju uz 3 roky bez problemu 8)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Někde tam je psané že to nemusí být šizení na kvalitě paliva.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Ahold píše:Někde tam je psané že to nemusí být šizení na kvalitě paliva.
presne tak , jenze spouste lidem je to jedno co bylo spatne , hned si mysli ze neodjedou kdyz tam natankuji
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

konkretne tesco šidilo na množství paliva 1litr - 0,9 skutečně nedavno to bylo na aktualne ale nemužu to najit :(
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

libor12 píše:konkretne tesco šidilo na množství paliva 1litr - 0,9 skutečně nedavno to bylo na aktualne ale nemužu to najit :(
To znám, naše vesnická benzínka mi do 10l kanystru nalije 13 litru. Spočítal jsem si to až doma, od té doby jsem tam už nepáchnul :?
Zato naopak v Moravské Třebové u OMV hned ze začátku jsem natnkoval od rezervy na plno za 1500, normálně kolem 1700 8)
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

já myslím, že je celkem jedno čím jsou nepoctivý... podstatný je, že člověk opět nedostane to za co přeplatí... ale jak jinak, jsme jenom v ČR... :cry: :roll: :lol:
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

jacques11 píše:já myslím, že je celkem jedno čím jsou nepoctivý... podstatný je, že člověk opět nedostane to za co přeplatí... ale jak jinak, jsme jenom v ČR... :cry: :roll: :lol:
Tak ono stačí že žalují kverulant za zveřejnění stránek. Jak tam i píší, časem se 100% přidaj i Ti pumpaři. Budou se ohánět ústavou. My s tím nic nenaděláme, jediná možnost je poslat příspěvek/sponzorský dar a doufat že si za to zaplatí slušný právníky.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

libor12 píše:konkretne tesco šidilo na množství paliva 1litr - 0,9 skutečně nedavno to bylo na aktualne ale nemužu to najit :(
to moc nepozoruju i kdyz plnou nadrz jsem daval jen dvakrat a priblizne to odpovidalo , kdezto na ukrajine mi natankovali o 5 litru vic nez jsem kdy dokazal
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

Pavo.B. píše:
to moc nepozoruju i kdyz plnou nadrz jsem daval jen dvakrat a priblizne to odpovidalo , kdezto na ukrajine mi natankovali o 5 litru vic nez jsem kdy dokazal

Ja spis nechapu proc se toho Tesca tak zastavas :D Jako tech benzinek tam neni tolik na tom seznamu - z toho mi tak trochu vypliva ze na maly prestupky tak nehledeli.....takze at uz je to mnozstvim paliva kvalitou nebo i tim ze jim nevoni vonavy stromecky asi meli duvod je na ten seznam dat....

A rikas ze tankujes 3 roky bez problemu....otazka je jak dlouho jeste tak "bez problemu" budes tankovat....
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja se ho nezastavam , jen tvrdim ze kdyz nevim proc je na seznamu je to dost o nicem , dneska muze byt firma popotahovana kvuli takovejm pi..... co si kazdy vymysli ze to opravdu muze byt kvuli tem vonavim stromeckam, navic je to za rok 2009 , kdyby to ty s... z COI zverejnovali hned bylo by to o necem jinem

a jak dlouho budu bez problemu tankovat - dokud mi nezrezne kastle :D protoze nemam pitomy naftaky D4D
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

no já mohu rozhodně potvrdit že ono vysoké mýto není uplně košér.... s celicou tam natankuji a najedu za stejné peníze určité km a pak spočítám spotřebu a hle jsem na 10,5l na 100, popojedu o kousek dál do mejta načepuji na shell a hle spotřeba je 9,5 na 100...... dřív jsem to neviděl ale zkoušel jsem podobný test i s odtahovkou kde ty litry nafty fakt točím a je to taky o litr na 100 a známí co jsem jim ono doporučoval mě také kamenují že to je k prdu a auto je rozežrané... nebo že by byl benzín "nafoukaný" nebo nížší oktan?? protože na ten shell to i jinak jede :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Ahold píše:
To znám, naše vesnická benzínka mi do 10l kanystru nalije 13 litru. Spočítal jsem si to až doma, od té doby jsem tam už nepáchnul :?
Zato naopak v Moravské Třebové u OMV hned ze začátku jsem natnkoval od rezervy na plno za 1500, normálně kolem 1700 8)
No tak to je blbost, jelikož zákon o metrologii č.505 říká, že pumpa je stanovené měřidlo a provozovatel stanice ani obsluha neví kolik ta pumpa dává přesně a tolerance je dosti mizivá.
RAV4 D-CAT
aczasa
Věčnej rejpal

pumpa

Příspěvek od aczasa »

Tak na ONO u Mejta tankováno kdysi a klidně 62L, ale na shellu maximum 59,53L Takže přitažlivá cena na ONU není v reálu tolik příznivá. Jo a proměřuje až nad 5L tankování... :-)))))
Back in Czech.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Re: Seznam nepoctivých čerpacích stanic!!!

Příspěvek od Radus2,0Gti »

jacques11 píše:Konečně tu máme seznam čerpacích stanic co okrádají prostý lid český, a které tak usilovně chrání ČOI...

http://www.kverulant.org/pumpari.html
a opět někdo neumí číst a zařadí palivo do odkazu celica. To snad už není možný, proč to na fóru Volva funguje a tady ne???? :mad:
RAV4 D-CAT
Odpovědět

Zpět na „Celica“