Oprava E12

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Corsair
Člen Týmu

Oprava E12

Příspěvek od Corsair »

Zdravím,tak jsem asi týden šťastným majitelem E12 a nějaký idiot mi do ní hned nacouval,je v háji pravý přední blatník + škráblé dveře, a tak jsem se chtěl optat,mám řešit opravu v autor.servisu nebo v neofiko,je velký rozdíl v dílech co používaj v Toyotě a nějaký z druhovýroby kdesi?Děkuju za rychlou odpověď.C.
:)
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Máš havarijku nebo to půjde čistě z tvýho?

Orignální plechařina bývá kvalitnější než druhovýroba, ale záleží, co tam ten servis dá a co si za to naúčtuje :wink:. Možná bych volil cestu sehnaní originálního dílu na vrakovišti a následně ho nechat kdekoliv vyměnit a přelakovat... Jak moc je to zničený? Nemáš chycený aji kolo?
Holomek!
Corsair
Člen Týmu

Příspěvek od Corsair »

Havarjko nemám,u 5 let starýho auta jsem si řikal,je to zbytečný,kolo to naštěstí minulo,dveře škráblá jen hrana,dostal to "naštěstí"jen blatník,ale jsem z toho hotovej,čekal jsem na něj měsíc a po týdnu tohle.Na netu jsem koukal,a blatník vyjde cca na litr + lakování,práce.Jen si právě říkám jestli to něco vydrží a přes zimu nezrezne.C. :cry:
:)
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Corsair píše:Havarjko nemám,u 5 let starýho auta jsem si řikal,je to zbytečný,kolo to naštěstí minulo,dveře škráblá jen hrana,dostal to "naštěstí"jen blatník,ale jsem z toho hotovej,čekal jsem na něj měsíc a po týdnu tohle.Na netu jsem koukal,a blatník vyjde cca na litr + lakování,práce.Jen si právě říkám jestli to něco vydrží a přes zimu nezrezne.C. :cry:
To znám, já si svojí Rollku akorát koupil a hned po cestě dom do nás vpálili :) Asi stejné co ty. Schytal to blatník a dveře. Cena 15 tisíc v neorigo servisu. S tím že mě tam namontovali originál dveře z vrakáču a blatník druhovýroba
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Druhovýroba něco vydrží, ale rozhodně ne to, co originální díly. Nemůžu teda takhle soudit všechno, na vlastní oči jsem zrovna ten na E12 neviděl, ale co jsem viděl na starší modely, tak druhovýroba bývala dělaná z papíru....
Holomek!
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Rampa89 píše:Druhovýroba něco vydrží, ale rozhodně ne to, co originální díly. Nemůžu teda takhle soudit všechno, na vlastní oči jsem zrovna ten na E12 neviděl, ale co jsem viděl na starší modely, tak druhovýroba bývala dělaná z papíru....
Proto mě ten blatník při vyšších rychlostech vlaje za autem :eh:
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Odpovědět

Zpět na „Corolla“