problemy so startom, avensis 2007, 2,2 D-4D, 110 kw
problemy so startom, avensis 2007, 2,2 D-4D, 110 kw
Zdravim mam Avensisa z predmetu od februara a super, ziadne problemy, az na obcasne problemy so startovanim - klucik musim niekedy nechat dlhsie v krajnej polohe, resp. motor hned skape. Dnes rano to prerastlo do toho, ze sa nedalo nastartovat, podarilo sa mi to az na x-ty pokus. V baterke to nie je (skusali sme start cez startovacie kable). Nie som technik, takze to neviem adekvatne opisat, ale vsetko prebieha normalne, uz sa zda, ze motor naskakuje a - nic. Nemate s tym niekto skusenosti (pozeral som starsie otazky, ale zda sa mi, ze problemy so startovanim inych pouzivatelov boli ineho charakteru). Dakujem pekne za reakcie..
Toyota Avensis, 2007, 2.2 D-4D, 110 kw
Ach sakra, vraciam sa k teme: zatial to bolo par rozozratych hadiciek suvisiacich s prietokom paliva (preboha, ako moze nafta znicit za tri roky hadicky). Problem stale je, ze sa niekde straca tlak resp. pada nafta, a ked to aj v servise urobili, na druhu den to zas nestartuje. Takze musia este zistit, kde je problem (nie je to znackovy toyota servis, ale napojili to na diagnostiku a tam uz nie je ziadny problem). Nemate s tym niekto nejake skusenosti? Uz som z toho dost nestastny, vyse tyzdna bez auta
((

Já jsem měl problémy se starty při teplotách nižších jak -8 stuňů. V Toyotě se kroutili jak se dalo, bylo to neustálé vykrucování, sváděli to na naftu a kde co. Nakonec jsem se nedal a po tvrdém jednání to šlo znovu na dílnu a konečně uznali po delším testování, že vstřiky jsou v pytli a vyměnili je. Ale v teplém počasí problém nebyl, tak teď čekám na zimu.
Kdo maže, ten jede!
Avensis 2.2 D4D motor 2AD FTV rok 2006
Avensis 2.2 D4D motor 2AD FTV rok 2006
- Ivan.66
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ja mel problemy se startem u corolly D4D, po studenu chytala v pohode ale strasne blbe chytala tepla. Pomohla vymena scv ventilu. Ale zaroven technik rikal,ze to muze byt i dvouhmotym setrvakem, ze pokud je spatny, tak spatne snima otacky a tim dava spatny signal do ridici jednotky.
Rav4, 2,0VVti, 110 kW, LPG, automat r.v. 02,
Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90
Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90
problem vyrieseny
S odstupom sa - ako som slubil - vraciam k teme, ze ako som dopadol..Fu, to zas bola story... Som si uvedomil, ze auto je este v zaruke, tak som sa skusil online objednat v servise autogrand ba... Do zaruky mi chybal cca tyzden. Tak mi odpovedali, ze to uz nestihnu do terminu. To by ma dobre nastvalo, ale este horsie bolo, ze som zistil, ze podla ich databazy mam stocene km (odhad okolo 23-30 tis.), servisna historia je falosna, a tak mi je zaruka aj tak nanic.. Volal som teda predavajucemu nech mi to vysvetli, a nech sa nejako podiela na oprave. Treba povedat, ze bol sice ustretovy, ale aj tak - podvod je podvod.. Nakoniec som si problem vyriesil za svoje - vyse 700€... Problem bol v tom, ze sa nieco ulomilo v plavaku a tieto ulomky doriadili hadicky v palivovom systeme. Taktiez bolo treba vykonat nejake opravy cerpadla (vymena tesneni), a tiez bolo treba vymenit nejaky zberny kos.. Dalsia velmi zvlastna vec, ze ked boli trysky v autorizovanom servise, test dopadol katastrofalne pre vsetky styri.. co je ale zvlastne, lebo nakoniec auto funguje zatial bez problemov (akurat sa mi zatail zda, ze sa neumerne o vyse liter zvysila priemerna spotreba). Comu potom ma clovek verit. Ci zverejnim meno dovozcu, co vo velkom predava avensisy a ine toyoty si este rozmyslim podla ochoty predajcu kompenzovat moju stratu. Kto pripadne kupuju toyotu na zapadnom svk, nech mi napise, dam mu vediet cez sz.