Co jste Vy a Vaše Celda dnes dělali??
- YarisMan
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Co jste Vy a Vaše Celda dnes dělali??
Nevím proč, ale nějak mne napadlo založit toto téma jako takový malý deníček ......Pochlub te se co jste s autem vše dělali....... a pokud ne, tak to prostě ignorujte
....YarisMan....
- YarisMan
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
No štěhuji se s přítelkyní do nového bytu ( 3+1 ) a děláme rekonstrukci....
Včera jsem byl nakupovat v Obi,obsahem nákupního košíku bylo:
12x4kg balení barev, 30ks balíku stropnic ( 50x50cm ) 40x2m lišt na strop, nějaké to lepidlo a tmel, digestoř, 30m kabele na elektriku, velkej květináč s palmou do obýváku, pytlík bonbónů na cestu, sebe,přítelkyni a na ramínku oblek z práce .. když jsem viděl ten "košík" před autem a pohledy ušklebujících se lidí jak to tam dám. Odměnou mi byl pocit, když jsem to tam nějak naložil,zabouchl kufr a koukal na udivené pohledy lidí,kteří zkoumali zda-li auto nemá bezedný kufr...... Opravdu men to potěšilo, do mé Astry Caravan H co jsem měl bych to nenaložil...
Včera jsem byl nakupovat v Obi,obsahem nákupního košíku bylo:
12x4kg balení barev, 30ks balíku stropnic ( 50x50cm ) 40x2m lišt na strop, nějaké to lepidlo a tmel, digestoř, 30m kabele na elektriku, velkej květináč s palmou do obýváku, pytlík bonbónů na cestu, sebe,přítelkyni a na ramínku oblek z práce .. když jsem viděl ten "košík" před autem a pohledy ušklebujících se lidí jak to tam dám. Odměnou mi byl pocit, když jsem to tam nějak naložil,zabouchl kufr a koukal na udivené pohledy lidí,kteří zkoumali zda-li auto nemá bezedný kufr...... Opravdu men to potěšilo, do mé Astry Caravan H co jsem měl bych to nenaložil...
....YarisMan....
jojo chlape, taky jsem zazil neco podobneho, privezl jsem k autu nakup jako prase a lidi koukali jako jak to tam chci dat a musim uznat 7g, ma supr kufr, na zadnich sedeckach se nikdo nevozi, tak sup je sklopit a je tam mista jako a kdyz mas nakou dlouhou rouru, tak jeste sklopis sedadlo spolujezdce do zaklonu a to auto umi zazraky, avsak zpatky se veze pouze ridic
Celica ZZT230, 2000, black
Dnes nic(byl jsem v práci Lexem),ale předevčírem ráno Děčín-Lovosice a odpol. zpět v ostrém tempu.Skoro už jsem zapoměl jak to jede a jaký má výkon
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
Na to bacha Nechtel bych aby v takovy rychlosti pri narazu mi proletela slozena obyvakova stena hlavou A nikomu bych to nepralYarisMan píše:jako to každopádně.... jako velmi mne to překvapilo jak je to variabilní auto! Sice to není jako Toyota Hiace ale i tak je to slušné........ jako představa vést nějakej nábytek a letět 200km/h je užasnej pocit
Jinak dnes prace, priprava pro odprodej celicy Vecer shaneni noveho kousku do rodiny.....
- YarisMan
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Jojo,to je velmi dulezite. S pritelkyni se stehujeme do vetsiho bytu,tak rekonstrujujeme. Skrabani omitky a stropu,stukovani, penetrovani,noproste komplet generalka....... Tak bohuzel nemam cas se venovat celde.... Tak ji mam umytou,stoji venku pred barakem a jak je slunicko tak kazdej obdivuje
....YarisMan....