dunivy zvuk v zakrute
dunivy zvuk v zakrute
Caute,
zacal som badat, ze ked vojdem do trosku prudsej lavotocivej zakruty v normalnej rychlosti t.j. nie uplne pomaly, tak je pocut nejaky taky divny dunivy zvuk od laveho predneho kolesa - aspon mam pocit, ze to ide odtial. Neviete co by to mohlo byt ?
5 rocny avensis combi, 110K km
zacal som badat, ze ked vojdem do trosku prudsej lavotocivej zakruty v normalnej rychlosti t.j. nie uplne pomaly, tak je pocut nejaky taky divny dunivy zvuk od laveho predneho kolesa - aspon mam pocit, ze to ide odtial. Neviete co by to mohlo byt ?
5 rocny avensis combi, 110K km
Re: ložisko
no zda sa mi, ze je to taky zvuk, ako keby sa nieco a nieco trochu trelo...aczasa píše:Ložisko, spadlá brzdová deska na kotouč, špatná penumatika, ...... na kole toho může být dost. Chce to trochu specifikovat.
uz som to par krat trosku zapocul davnejsie, ale teraz sa to zhorsilo.
Nedavno, ako bolo auto v servise, tak povedali, ze predne kotuce su pomaly na vymenu - moze to suvisiet ?
Vubec ne, dela mi to kamarad doma v garazi, takze zadny servis. Svezl se v tom, rekl, ze to nejspis bude lozisko a mel pravdu. To spis ja jsem byl takovej neduverivej.Jimmi píše:Typický způsob provádění diagnostiky u našich servisů. Něco vyměníme a když to přestane, tak jsme se trefili....kadel píše: ... Budou se menit loziska a pak se uvidi, jestli to tim bylo. ...
Jinak lozisko SKF stoji neco kolem 2tis, nechal jsem udelat obe dve. Kolik si kdo bere za praci netusim. Mne delal predni kotouce a desticky, 2x lozisko za 2tis. plus material. Celkem me to vyslo na 10tis. Na aute mam najeto 270tis km, tak myslim, ze uz na to loziska mela narok.