Jak nejlépe a nejlevněji koupit díly od TRD

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Dj Raspby
Člen Týmu

Jak nejlépe a nejlevněji koupit díly od TRD

Příspěvek od Dj Raspby »

Mám Corollu TS r.v. 2002. Čeká mě brzy výměna předních kotoučů a svíček do motoru, takže bych je rovnou rád vyměnil ze díly od TRD, ale přímo ofiko stránky TRD mají nějaký mini katalog, kde nic na mojí Corollu není. Jediný co jsem tak nějak našel, je možnost si to dovézt z Anglie přes Fensport. Nicméně neexistuje nějaká jednodušší vyrianta? neprodává to někdo přímo v ČR??? díky za rady.
Pizzamancz
Řidič

Příspěvek od Pizzamancz »

Ahoj,
pokud to neseženeš přes Idaha, pak se spoj se mnou.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!

Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

tady přímo v čr to nikdo nekoupí, at to koupíš od kohokoliv, tak ten to bude muset objednat pres fensport, TRD Jap, nebo ( jen některé komp. ) přes Toyotu, takže že bys zašel a nekdo to mel skladem to určigte, ne, jinak dovézt cokoliv z jejich nabídky - pokud víš co - není problém.
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Hlavně u toho produktu nesmí být v TRD katalogu uvedeno kouzelné slůvko "Discontinued". I u relativně nových vozů je to slůvko v katalogu až moc časté a pokud už se přeci jen někde podaří sehnat, tak za naprostý nesmysl v kolonce cena.
Btw. nevím, že by kdy vůbec TRD dělalo zapalovací svíčky (možná jen nějaký rebrand svíček od Densa)...Dělali jen zapalovací kabely a to je v tvém případě u motoru 2ZZ pasé.
A brzdové kotouče jsem na Corolu také od TRD neviděl, maximálně jen dva druhy destiček z čehož jeden byl dostupný pouze krátce a pro vyloženě racing účely (řada RED). A možná dělali na Corolu u TRD pancéřové hadice.
Být tebou, tak si raději nechám zajít chuť na tyto díly od TRD, jejichž přínos by stejně byl diskutabilní. Kup iridiový svíčky od Pulstar / Densa a brzdy třeba od EBC. Ušetříš ranec peněz a ještě ti zbude i na ty pancéřový hadice od jiného aftermarket výrobce. A brzdit to pak bude hodně dobře.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Robik
Řidič

Příspěvek od Robik »

Na ty TRD věci jsem koukal a y ceny jsou vesměs opravdu nesmylsné...ať už Stock díly nebo performace či tuningové věci jako hlavice řadící páky, manžety atd. :-(
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Ceny prostě jen odpovídaj dostupnosti (čti vzácnosti) dílů a prestiži písmen TRD :D Jinak třeba kožená hlavice řadící páky za tu cenu opravdu stojí...skoro se mi ji nikdy nechce z tý ruky pouštět 8)
Robik
Řidič

Příspěvek od Robik »

Tequilla píše:Ceny prostě jen odpovídaj dostupnosti (čti vzácnosti) dílů a prestiži písmen TRD :D Jinak třeba kožená hlavice řadící páky za tu cenu opravdu stojí...skoro se mi ji nikdy nechce z tý ruky pouštět 8)
Za kolik si ji sehnal? Já jsem koukal že na ebayi ji nabízejí za litr i s poštou. :lol:

Můžeš poslat i foto jak vypadá v autě? Já si zatím akorát vylepšil trochu manžetu a koupil si novou s červeným prošitím, ta původní byla už zešoupaná.
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Robik píše:
Tequilla píše:Ceny prostě jen odpovídaj dostupnosti (čti vzácnosti) dílů a prestiži písmen TRD :D Jinak třeba kožená hlavice řadící páky za tu cenu opravdu stojí...skoro se mi ji nikdy nechce z tý ruky pouštět 8)
Za kolik si ji sehnal? Já jsem koukal že na ebayi ji nabízejí za litr i s poštou. :lol:

Můžeš poslat i foto jak vypadá v autě? Já si zatím akorát vylepšil trochu manžetu a koupil si novou s červeným prošitím, ta původní byla už zešoupaná.
Stála mě asi tu tisícovku a kupoval jsem ji od týpka z ruska...ovšem v době, kdy běžná cena těchto kožených hlavic byla od 1500 nahoru a navíc bez dopravy. Foto z auta nemám, ale vypadá opravdu dobře...
Dj Raspby
Člen Týmu

Příspěvek od Dj Raspby »

Díky za odpovědi..mimochodem na kolik i z prací může vyjít ta výměna šroubů u vačky a toho regulátoru tlaku oleje? a jsou schopni mi to přímo v toyotě udělat aby věděli o co jde (pozn. nejedná se o Plzeň - někdo s tím má své zkušenosti :) ? šrouby sou sice za kilo ale aby s tim nebylo 10 hodin práce....a hlavně te nregulátor...nejsem mechanik a nemám tušení co jeho výměna obnáší...
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Dj Raspby píše:Díky za odpovědi..mimochodem na kolik i z prací může vyjít ta výměna šroubů u vačky a toho regulátoru tlaku oleje? a jsou schopni mi to přímo v toyotě udělat aby věděli o co jde (pozn. nejedná se o Plzeň - někdo s tím má své zkušenosti :) ? šrouby sou sice za kilo ale aby s tim nebylo 10 hodin práce....a hlavně te nregulátor...nejsem mechanik a nemám tušení co jeho výměna obnáší...
šrouby nejsou za kilo, stojí cca 25kč jeden :)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Dj Raspby píše:Díky za odpovědi..mimochodem na kolik i z prací může vyjít ta výměna šroubů u vačky a toho regulátoru tlaku oleje? a jsou schopni mi to přímo v toyotě udělat aby věděli o co jde (pozn. nejedná se o Plzeň - někdo s tím má své zkušenosti :) ? šrouby sou sice za kilo ale aby s tim nebylo 10 hodin práce....a hlavně te nregulátor...nejsem mechanik a nemám tušení co jeho výměna obnáší...
šrouby nejsou za kilo, stojí cca 30kč jeden :)
Odpovědět

Zpět na „Corolla“