Přišel mi tento email:
Dobrý den!
Nabízím Vám seriózní spolupráci. Zaregistrujte se na tomto odkaze, prosím. Registrace je zdarma. Projekt je nový, nastartoval v září 2010 a dobře funguje. K ničemu se nevážete, můžete kdykoliv odstoupit.
Okamžitě po registraci dostanete na svůj účet 50 $, a s každým přihlášením se Váš účet navyšuje o zhruba 20 centů.
Za každého dalšího člena získáváte 5 $.
V případě Vašeho zájmu se zdarma zaregistrujte na tomto webu, prosím:
http://www.paybox.me/r/gchonda
Po registraci se stáváte tzv.Earlybirdem, uživatelem systému plateb Paybox.
V této době není k dispozici veřejnosti. Platbu za Vaši účast obdržíte ihned na svůj uživatelský Earlybird účet projektu Paybox. Hlašte se na svůj účet co nejčastěji. Jako člen Earlybird najdete na stránce návod, jak udržet váš účet aktivní. Pokud se postaráte, aby váš účet byl aktivní, budete vydělávat variabilní denní sazbu, která bude automaticky připsána na Váš zůstatek účtu Paybox .
Zaslání tohoto sdělení a nabídky prostřednictvím elektronických prostředků je
v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb. Váš e-majlový kontakt byl získán z naší
dřívější korespondence na základně řádně uzavřeného klubového členství
informačního společenství, nebo z veřejně dostupných zdrojů. Obsah našich
e-mailů nejsou žádné hry ani zákonem nepovolené obsahy zpráv,
ale pouze zprávy informačního charakteru.
Tady je to pěkně shrnuto: http://webupon.com/money-making/paybox- ... t-or-scam/
Píšou tam, že podmínky jsou na pováženou - oni můžou skoro všechny pravidla měnit a neptat se tě, ale zase že v podstatě není co ztratit.... Tak nevím...já už jsem se registroval a peníze byly připsány i za přihlášení i za nové členy...Otázkou je, jestli se k těm penězům člověk někdy dostane...? Na čem zakladatelé tohoto ,,produktu,, vydělávají, když dají každému na začátek 50 dolarů...? Připomíná mi to ,,tzv. pyramidové hry,, ,,letadlo,, apod....
PayBox ??? Názory??
Na to se právě ptám, jestli se k těm penězům někdy dostanu. Toho účtu bych se zrovna nebál...musí být na cizí měnu a stačí mít nulovy zůstatek, tak není o co přijít, kdyby se nekdo chtěl neoprávněně dostat na účet. Využívám aktivně paypal...tohle mi přijde dost podobné....provize skončí, pokud se tento platební systém rozjede, k tomu je ale nutný potřebný počet registrovaných uživatelů, asi takhle bych to chápal..., nicméně v dnešní době neustálých podvodů je lepší být opatrný...tak že dokud mě to nic nestojí, tak to neřeším...biscuit píše:hele a jak se k tem penezum realne dostanes potom? neotevres jim zadni vratka do svyho uctu?
osobne bych na to zapomnel a i nadale se ridil heslem, ze zadarmo ti nikdo nic neda na tomhle svete
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak nikdo za darmo nic nedává,...nakonec po tobě budou chtít zadat kreditní kartu nebo č.u. a vysajou ho No tak i takové věci se mohou stát,...byl bych velmi opratrný zadávat svoje udaje na netu a obzvlaště pokud příjde takto nevyžádaný email tak to je na 99% podvod.
No a ještě bych to viděl jako jednu alternativu Paypalu a možná tak chtějí nalákat co možná nejvíce zákazníků tím že jim dají 50dolarů do startu, to by se jim mělo velmi rychle vrátit pokud to bude mít požadovaný přínos milionů uživatelů. Odstartují 2011 tak dejme jim šanci a uvidíme,...
No a ještě bych to viděl jako jednu alternativu Paypalu a možná tak chtějí nalákat co možná nejvíce zákazníků tím že jim dají 50dolarů do startu, to by se jim mělo velmi rychle vrátit pokud to bude mít požadovaný přínos milionů uživatelů. Odstartují 2011 tak dejme jim šanci a uvidíme,...
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
To že nic není zadarmo je jasné...taky bych to v lepším případě viděl na obdobu paypalu. Žádné údaje se nikde nevyplňují (pouze e-mai). Jak už jsem psal, když na kartě nebo účtu nic není, nelze nic ,,vysát,, Další věc je, že e-maily a tel. čísla jsou běžně přístupné na netu (v různých inzercích, fórech apod.), takhle se dnes získavají kontakty na potenciální klienty čehokoliv. Běžná praxe např. finančních poradců, DAS.... tohle bych za ,,nevyžádaný e-mail,, nepovažoval...Nicméně, aby sehnali potřebný počet klientů, budou mít opravdu co dělat....zatím funguje přeposílání peněz z účtu mezi uživateli payboxu a slíbené provize se taky připisují...čas ukáže...ArnieGT píše:Přesně tak nikdo za darmo nic nedává,...nakonec po tobě budou chtít zadat kreditní kartu nebo č.u. a vysajou ho No tak i takové věci se mohou stát,...byl bych velmi opratrný zadávat svoje udaje na netu a obzvlaště pokud příjde takto nevyžádaný email tak to je na 99% podvod.
Jo, jo taky se bavím...momentálně zkoušej paybox shop viz: http://www.paybox.me/shop/
Tak uvidíme...
Tak uvidíme...