2.2D-CAT automaticke zamknuti/odemknuti
2.2D-CAT automaticke zamknuti/odemknuti
poradi mi prosim nekdo, jak nastavit, aby se pri prepnuti kniplu do polohy "P" otevrely vsechny dvere? Podle navodu staci dat "Ignition on", paku do "P" a pridrzet kolebkovy spinac otevirani/zavirani na "otevreno" po cca 5s. Zkousel jsem snad 27krat a vubec nic.... diky
- CommonUser
- Věčnej rejpal
nefunguje
Ani mne to nefunguje, kurva, niekto posral preklad z japonciny (mam nemecku knihu) 

T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Ale jde to ,mě se to povedlo zprovoznit na n-tý pokus. Bohužel těch pokusů bylo tolik,že nevím jak vám to popsat který je správný.
Lámal jsem to z polštiny,tak jsem jen tušil jak postupovat, ale povedlo se.
Po zastavení dám řadičku do parkovací polohy a zámky pěkně cvaknou-odemčeno.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Taakze, dnes sme to po asi 10 minutach nakoniec spojazdnili:
v prirucke je navod na strane tusim 73, ale chce to hodne vela domyslania, nakoniec je to ale pomerne jednoduche:
Ak chcete aby sa Vam automaticky odomkli dvere po zaradeni paky do polohy "P" nastartujte motor a v polohe "P" kolisku zamykania / odomykania dveri v polohe "odomknut" cca 5 sekund. Nakoniec sa ozve take dvojite odomknutie / zamknutie a nastavenie je ukoncene.
v prirucke je navod na strane tusim 73, ale chce to hodne vela domyslania, nakoniec je to ale pomerne jednoduche:
Ak chcete aby sa Vam automaticky odomkli dvere po zaradeni paky do polohy "P" nastartujte motor a v polohe "P" kolisku zamykania / odomykania dveri v polohe "odomknut" cca 5 sekund. Nakoniec sa ozve take dvojite odomknutie / zamknutie a nastavenie je ukoncene.
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
Na manualu to jde v pripade, ze je vuz vybaven toyotackym alarmem. Je to v popisu fukci alarmu, mam pocit, jak se to zapina. Jinak je to mozno rozchodit pridavnym modulem jako je napr.: Autoloc Ignition Sensor Door Lock/Unlock Switchawe_cz píše:Jde to nastavit i na manualu? Netusite nekdo?
uz jsem o tom taky premyslel
Ave T25, LHD: L/B, 2AD-FHV
- CommonUser
- Věčnej rejpal
manual
Takze u mna to funguje takto (manual): Po vypnuti motora musim do 5s vytiahnut kluc a otvorit dvere a tym sa otvoria aj vsetky ostatne.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Diky,ale nechybi jeste neco? Treba otevrit dvere klikou, zmacknout brzdu apod... Takto mi to totiz taktez nejde nastavit....nikdy se neozve to dvojite odemknuti/zamknuti...hanz píše:Taakze, dnes sme to po asi 10 minutach nakoniec spojazdnili:
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No treba mat nastartovany motor, paku v polohe "P" a ja som mal aj nohu na brzde.vladinek píše:Diky,ale nechybi jeste neco? Treba otevrit dvere klikou, zmacknout brzdu apod... Takto mi to totiz taktez nejde nastavit....nikdy se neozve to dvojite odemknuti/zamknuti...hanz píše:Taakze, dnes sme to po asi 10 minutach nakoniec spojazdnili:
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
z nekolika servisu mi napsali, ze to jde nastavit pomoci jejich pocitacoveho testeru. Coz nebude zadarmo a snad se mi ani tomu nechce verit. Nema nekdo jeste popis fungujiciho reseni? Neni preci mozne,aby cestujici vzadu mohli otevrit dvere, jenom pokud ridic zmackne tlacitko...Plextor píše:Nevim taky mi to nejde uz strasne moc pokusu a nic!!!!!
Zatim nic nejde to.
Naposledy upravil(a) Plextor dne čtv 28.03.2013, 19:33, celkem upraveno 1 x.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Re: 2.2D-CAT automaticke zamknuti/odemknuti
Zpusob popsany v manualu nefunguje. V Toyote Tsusho Pruhonice nastavili pozadovanou vlastnost pomoci diagnostickeho pristroje. Zadarmo a ochotne...vladinek píše:poradi mi prosim nekdo, jak nastavit, aby se pri prepnuti kniplu do polohy "P" otevrely vsechny dvere? Podle navodu staci dat "Ignition on", paku do "P" a pridrzet kolebkovy spinac otevirani/zavirani na "otevreno" po cca 5s. Zkousel jsem snad 27krat a vubec nic.... diky