2.2D-CAT automaticke zamknuti/odemknuti

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
vladinek
Člen Týmu

2.2D-CAT automaticke zamknuti/odemknuti

Příspěvek od vladinek »

poradi mi prosim nekdo, jak nastavit, aby se pri prepnuti kniplu do polohy "P" otevrely vsechny dvere? Podle navodu staci dat "Ignition on", paku do "P" a pridrzet kolebkovy spinac otevirani/zavirani na "otevreno" po cca 5s. Zkousel jsem snad 27krat a vubec nic.... diky
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

Nevim taky mi to nejde uz strasne moc pokusu a nic!!!!!
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
CommonUser
Věčnej rejpal

nefunguje

Příspěvek od CommonUser »

Ani mne to nefunguje, kurva, niekto posral preklad z japonciny (mam nemecku knihu) :x
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Ale jde to ,mě se to povedlo zprovoznit na n-tý pokus. Bohužel těch pokusů bylo tolik,že nevím jak vám to popsat který je správný. :( Lámal jsem to z polštiny,tak jsem jen tušil jak postupovat, ale povedlo se. :D Po zastavení dám řadičku do parkovací polohy a zámky pěkně cvaknou-odemčeno.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Taakze, dnes sme to po asi 10 minutach nakoniec spojazdnili:

v prirucke je navod na strane tusim 73, ale chce to hodne vela domyslania, nakoniec je to ale pomerne jednoduche:

Ak chcete aby sa Vam automaticky odomkli dvere po zaradeni paky do polohy "P" nastartujte motor a v polohe "P" kolisku zamykania / odomykania dveri v polohe "odomknut" cca 5 sekund. Nakoniec sa ozve take dvojite odomknutie / zamknutie a nastavenie je ukoncene.
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

Jde to nastavit i na manualu? Netusite nekdo?
ToyToi
Člen Týmu

Příspěvek od ToyToi »

awe_cz píše:Jde to nastavit i na manualu? Netusite nekdo?
Na manualu to jde v pripade, ze je vuz vybaven toyotackym alarmem. Je to v popisu fukci alarmu, mam pocit, jak se to zapina. Jinak je to mozno rozchodit pridavnym modulem jako je napr.: Autoloc Ignition Sensor Door Lock/Unlock Switch

uz jsem o tom taky premyslel
Ave T25, LHD: L/B, 2AD-FHV
CommonUser
Věčnej rejpal

manual

Příspěvek od CommonUser »

Takze u mna to funguje takto (manual): Po vypnuti motora musim do 5s vytiahnut kluc a otvorit dvere a tym sa otvoria aj vsetky ostatne.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
vladinek
Člen Týmu

Příspěvek od vladinek »

hanz píše:Taakze, dnes sme to po asi 10 minutach nakoniec spojazdnili:

v prirucke je navod na strane tusim 73, ale chce to hodne vela domyslania, nakoniec je to ale pomerne jednoduche:

Ak chcete aby sa Vam automaticky odomkli dvere po zaradeni paky do polohy "P" nastartujte motor a v polohe "P" kolisku zamykania / odomykania dveri v polohe "odomknut" cca 5 sekund. Nakoniec sa ozve take dvojite odomknutie / zamknutie a nastavenie je ukoncene.
Diky,ale nechybi jeste neco? Treba otevrit dvere klikou, zmacknout brzdu apod... Takto mi to totiz taktez nejde nastavit....nikdy se neozve to dvojite odemknuti/zamknuti...
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

vladinek píše:
hanz píše:Taakze, dnes sme to po asi 10 minutach nakoniec spojazdnili:

Diky,ale nechybi jeste neco? Treba otevrit dvere klikou, zmacknout brzdu apod... Takto mi to totiz taktez nejde nastavit....nikdy se neozve to dvojite odemknuti/zamknuti...
No treba mat nastartovany motor, paku v polohe "P" a ja som mal aj nohu na brzde.
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
vladinek
Člen Týmu

Příspěvek od vladinek »

Plextor píše:Nevim taky mi to nejde uz strasne moc pokusu a nic!!!!!
z nekolika servisu mi napsali, ze to jde nastavit pomoci jejich pocitacoveho testeru. Coz nebude zadarmo a snad se mi ani tomu nechce verit. Nema nekdo jeste popis fungujiciho reseni? Neni preci mozne,aby cestujici vzadu mohli otevrit dvere, jenom pokud ridic zmackne tlacitko...
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

Zatim nic nejde to.
Naposledy upravil(a) Plextor dne čtv 28.03.2013, 19:33, celkem upraveno 1 x.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
vladinek
Člen Týmu

Re: 2.2D-CAT automaticke zamknuti/odemknuti

Příspěvek od vladinek »

vladinek píše:poradi mi prosim nekdo, jak nastavit, aby se pri prepnuti kniplu do polohy "P" otevrely vsechny dvere? Podle navodu staci dat "Ignition on", paku do "P" a pridrzet kolebkovy spinac otevirani/zavirani na "otevreno" po cca 5s. Zkousel jsem snad 27krat a vubec nic.... diky
Zpusob popsany v manualu nefunguje. V Toyote Tsusho Pruhonice nastavili pozadovanou vlastnost pomoci diagnostickeho pristroje. Zadarmo a ochotne...
franco49
Člen Týmu

Příspěvek od franco49 »

Ja som pri probléme otvorenia dverí vychádzal z jednoduchej úvahy, že ak sa automaticky zatvárajú, tak sa musia aj automaticky otvoriť. Moj názor bol podporený aj návodom k autoalarmu. Tak som zašiel do servisu a tam mi to preprogramovali /logicky zadarmo/. Mám T 27 manuál
Odpovědět

Zpět na „Avensis“