co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

djnuny> no takže kožený sedačky nechtěj... je to blbost... to co se do 5g a 6g dávalo nebyla kvalitní kůže, ale prostě šmejd. Takže jedině že by sis to nechal komplet předělat do nový kůže- pravý, což je fest drahý, takže prostě látka je lepší- byla a je, čas to prověřil a zpocený prdele taky :-). V japonsku dřív totiž byla kůže strašně drahej materiál a tak je dělali nekvalitní... velmi nekvalitní. Měl jsem je a sem rád že už je namam. Prostě ta kůže praská, slunce jí ničí a švy navíc praskaj, takže většinou jsou přední sedačky z 90% k.o. nebo budou. Jinak pokavaď něco sháníš, a nemáš tu ani jedinou fotku auta, a to platí i pro pampulisaka... jen něco chceš a my nevíme kdo co vlastně chce, a třeba jen neopruzuje, tak takhle to nechodí... nejdřív řeknu dobrý den, mam tohle auto- takhle dlouho... fotka a mam tenhle problém... a pak se budem bavit a poradim- já. třeba to mam takhle hozený. jinak GT4 kapoty jsou těžko, velmi těžko sehnatelný, a když už víš kde kdo... třeba po tom co budeš mít auto 6 a více let, tak to pochopíš, jak funguje komunita- celica gang. Prostě jako nýmand s 2 příspěvkama se k ní nedostaneš. Chceš moc a dals prdlajs. Ale můžu ti nabídnout za reálnou cenu tj 12.000,- tu kapotu měl jsem zájemce za 11.000,- ale nedám jí... chceš přistoupit na mojí hru? (to je jak Jigsaw) :-)
Obrázek
U mě to neni o penězích... jen chci vědět jak moc jí chceš, abysme si zahráli hru... stejně jí asi nedám, musel bych se pak stydět. :oops: :lol: jo snil sem o týhle blbině až moc dlouho... velmi velmi dlouho... a peníze nejsou to hlavní... stejnětak jako neni to hlavní co bych jako měl konzumovat podle reklamních masáží... abych byl IN

gabko24> to byla supr odpověď... 8) jo když někdo neumí komunikovat, tak ať platí třeba žetonama z casina :lol: a zrovna takový důležitý čidlo... no měl by to zkusit znovu... představit se pěkně a pak žádat... zlatý díly za nižší cenu než zlato... :roll: tak jako ekonomicky by se mu to i vyplatilo. :lol: my tu máme tuze rádi obrázky, fotky, data... informace (jako ty nahatý nechutný růžový čmuchalové ve futuramě), pak poradíme... jo když nemáš čas stát se součástí fora, no tak to nám za odpověď nestojíš.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

microne já z tebe fakt nemůžu :lol: :lol: :lol: Teda nechybělo moc abych z tebe uchcával, ale to bys musel ještě přidat. Zase na ty nováčky nebuď takovej pes. Oni se otrkaj a určo nám zvědavcům časem i fotečku nahrajou a kdo ví jestli nás nakonec třeba i o své postřehy neobohatí? Ode mě máte pampulisaku a djnuny pochvalu že jste to umístili do správného vlákna. A jinak se nenechte odradit. Lidi tu jsou správný a rádi poraděj.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Neus
Navigátor

Příspěvek od Neus »

a vždyt má pravdu.
příjdou, něco si tu seženou a dokud se jim zase něco neposere tak toyota forum pro ně není :evil:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Klepaci cidlo

Příspěvek od garfielld »

pampulisak píše:nazdarek prosimvas schanim klepaci senzor na celiku 1989 - 1992 motor 2.0l 115kW prosimvas nabydnete mi neco platim zlatem moc dekuji
kdyby si měl fotku jak to vypadá tak bych to možná měl mít
djnuny píše:ahojky lidičky nemá náhodou z 5. gen kapotu na GT four a kožené sedačky?
kdyby náhodou pište mi na mobil 603456177
přesně jak píše(pyskuje) micron, ty sedačky nechtěj, taky je mám v autě a sem rád že sem si tu řidičovo vymenil, nemluvě o tom že ta kůže vážně praská, klouže, paří zadek a ještě je v tý hnusný šedý barvě.

PS: nevšímejte si tech brblalů, stejěn tu jen DĚLAJ OT(!) :D
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Vždyť je jen dobře že to jsem napsali kluci a zháněj to na fóru.A ,,trvalé členy"neberte zas extrémně vážně,jsou moc fajn jen chtějí ať neodejdete po prvnímn sehnaném dílu.Micron je mazel na své auto :lol: a další taky :lol:

P.S. Zas já kůži můžu ale mám ji dělanou na objednávku :lol: ať se mi nepaří..... :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

2 GT4 kapoty na ST185 sa povaluju na polskom allegre, biela JDM a cierna europska. Ceny su slusne uz si len po to dobehnut na sever polska zejo :) zohnat sa da vsetko len dakedy to trva
Obrázek
djnuny
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Pro Microna :D

Příspěvek od djnuny »

Microne neboj fotky sem hodím.. jsem registrovaný rok a tohle nádherný auto mám již přes 2 roky .. na ty fotky a na zapojení do fora jsem opravdu nestačil jelikož jsem byl celkem dlouho bez netu .. :) jinak moc dobře vim to že právě tahle kapota je skoro k nesehnání a když už je tak se nechá zaplatit.. na tvoji hru bych velice rád přistoupil ale 12 je momentálně nad můj rámec s financemi tim nechci říct že za něco co opravdu chci nejsem schopnej zaplatit to se neboj prodal bych klidně i ledvinu abych dal mazlíka do stavu do kterého chci ..
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

No tak s ledvinou se kdyžtak obrať na Dokyho. Sry Doky, ale prostě mi to nedalo :lol: :lol: :lol: :lol:
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

biela - 3200CZK

cierna - 5000czk

obe v Pile tusim na severozapade Polska. ale aj po dovezeni z takej dialky by to mohlo vyjst lacnejsie ako 12.000 :P
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Pssst je to verejné tajemtví že si za to stavím auta :lol: , když tak soukromou zprávu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a věci vyrešíme :P :P :P .
Nějaké ty auta doma jsou.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

No tak už vim po čem mě tak bolela kebule :-) Tenhle WeiSSbier... sem vysosal a pak sem si dal ještě normální pivka. Je to divná limonáda... ale má 5% no nechápu jak to může fogimu tak chutnat... sladký pivko po kterým mě bolí kokos :-)
Myfune> jo trošku prudit občas musim, abych nebyl moc pozitivní zase... špetka negativního Jing-jangu taky musí bejt :-) No mohlo to bejt lepší, ale bolela mě hlava :-) tak je pochválim teda taky... že se trefili do pavoučího vlákna, malé + :-)
Obrázek

garfielld> ptakopysk :-) jediný místo kde zůstala ta kůže a je v perfektním stavu- tak ve dveřích s Live soundem... tam má výhodu, je měkoučká na rozdíl od látky, ta má tvrdou výplň.
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... ock+senzor (jojo všechno už je tady)

Doky> má spešl kůži, lidskou :-) Po zbylých nechlupatých testovacích vzorcích :lol:

Djnuny> v pohodě, nezlob se... sem chtěl jen jakoby motivovat tě k další komunikaci. :wink: 12 je moc... přepísklý... ale jsou prostě humanoidi co nemůžou v noci spát a probouzej se zpocený po touze po sosáku a žábrách... taky sem si tim kdysi prošel :-) No zatim je v depozitu, ale kdyby někdo např. boural GT4, tak tu je jako náhradní. A ještě jedna a karoserie GT4 bude možná brzy na prodej- od známýho s opět mrtvým motorem- ale takovým zvláštním. (ne růžovka, jiná podivná, velmi podivná...až martin.matess vdechne život růžovce, bude tu mít další zábavnej kousek :-))
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
djnuny
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djnuny »

v pohodě nezlobim se nemám důvod :) :D jinak kdyby náhodou někdo sháněl plasty okolo přístrojovky , kolem radia a řadící páky na 5gen tak je tady mám
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

djnuny> ty plasty jsou 2 druhy... jeden má v konzoli malou odkládací přihrádku a druhej má místo ní vyjížděcí držáček na 2 kafe/NRgy drinky/píva (velmi praktické) 8)

:lol:Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro Microna :D

Příspěvek od Artie »

djnuny píše: prodal bych klidně i ledvinu...
Jak jsem na srazu koukala, tak bys tu jistě našel nějaké zájemce o játra :lol: (tak to ještě zvaž :lol: )

(omlouvám se za podporu OT, nemohla jsem si pomoct =))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Artie> tady to téma může bejt OT... ono stejně funguje teda nefunguje úplně přesně jak by mělo (jen ať si hledač počte...) :lol: Jsou mezi náma hamouni, co už pochopili po delší době že si nahamounit určitý díly je výhoda a stejně je neprodaj... jako... jako ku příkladu no já? :lol: sem kus hňupa (ale zase jako abych hamounil čidla tak to zase jako ne... to bych byl šmejd :lol: Ne ale stejně i když mi toho moc nepřebejvá, a skoro nic nechybí tak tu žraločí kapotu klidně vyměnim do ložnice za nějakou svlečnu v perfektním stavu, kondici- játra, ledviny, plíce, prsa :lol: ale nebudu se o ní dělit... sem syslík a udělám si z ní po testování luxusní kožený sedačky jako Doky :lol:
A jako co je mým játrům, nebo ledvinám? O ničem nevim... pil sem jen Rebel a 2x svařák protože u sem umrzal + 1x vodku s energydrinkem Blue- kterej sem tam zapomněl, chtěl jsem si ho vzít do syslí sbírky plechovek.ejjj Náhodou sem se snažil bejt ok, i když pak na 13 sem po tom pivku z basy už přemejšlel jestli ty beery rozdejchám... ale vydržel sem to, ale jako už sem byl solidně přechlastán.( To bylo asi tou energií mam dojem že sem chrněl na posteli po Cerovi, a to je teprv labužník alkoholu si myslim teda :-) takovej jako "odér" po bujaré páteční noci... i v sobotu... :lol: no zase si dělám prdel 8)
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“