jen materiál nic neřeší někdo ho musí taky obrobiti
Kubrt-prohledám komp v práci doma sem tu fotku nenašel....
6G-kryt pod motor
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
No lyža je celkově stavěna tak ať má plnou ochrannou funkci na poškození např.vany při nárazu zespoda.Je z tlustějšího materiálu a používá se časteji dural.Další změnou jsou přepážky příčné atd.zlepšující penost celého systému.
Při ceně 3500-4500 Kč tohle dosáhnout jak u lyže je nereální a ani z plechu tenšího stran při reolném riziku následných vibrací při daných úchytných bodech a s tím že pak člověk by měl udělat na tenký plech event nějaké zásahy falcování po obvodě nebo ještě nějaké spěvnění příčné při plechu 0,6 mm to navyší cenu/práce/ a to nemluvě po naváření eventulením ,, příčniků" a o ošetření povrchovém.
Moje povědomí nejlevnějšíí alternativa při zachovaných plastech je jejich oprava a uchcení, při zničených plastech a tom že chci trochu větší ochranu mechanickou tohle byla nejlevnější alternativa.Já na C-One koukal taky ale ta cena:-(
Při ceně 3500-4500 Kč tohle dosáhnout jak u lyže je nereální a ani z plechu tenšího stran při reolném riziku následných vibrací při daných úchytných bodech a s tím že pak člověk by měl udělat na tenký plech event nějaké zásahy falcování po obvodě nebo ještě nějaké spěvnění příčné při plechu 0,6 mm to navyší cenu/práce/ a to nemluvě po naváření eventulením ,, příčniků" a o ošetření povrchovém.
Moje povědomí nejlevnějšíí alternativa při zachovaných plastech je jejich oprava a uchcení, při zničených plastech a tom že chci trochu větší ochranu mechanickou tohle byla nejlevnější alternativa.Já na C-One koukal taky ale ta cena:-(
Nějaké ty auta doma jsou.
- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
pokud bude zájemců minimálně pět,sem schopen cenu 3500 .- garasntovat , jinak nikoliv...
specializovaný servis Toyot tel 777193983