6G-kryt pod motor
Co se týče cla když je to mimo EU kolik by to bylo?Mají to hezky udělané kamarád nad tím totiž uvažuje a chtěl si to dát udělat jak to mám já - jen nechtěl dávat více peňez.Jde o to zdali to je materiál 2 mm nebo 3 mm a podle toho cena a kroucení.Mně se zdála 2 mm tenká tak jsme proto šel do 3 mm a tam asi ta cena plechu pak stoupá. A ta cena dopravy z Japonska mi nejde do hlavy.Objednávám díly na TA22 a TA28 z Thajska a jsou to vyšší částky.Kouknu se na to zdali přímo v Japonsku není možnost koupit celé sety těch gum kolem oken a všechny ty drobnosti které jso dost drahé a udělat pak radši rovnou objednávku od nich velkou.
Nějaké ty auta doma jsou.
Pokusím se , mně Kubrte odešel notebook s přednáškami a kompletní fotodokumentací růžných věcí a článků kterou jsme si dělal za posledních 10 let.V podstatě nenahraditelná ztráta.Kouknu na emaily a možná to tam bude nebo to stáhnu z toho článku o Celice nebo poprosím Krosmena kterej to odfotil.
Dal jsme ho našim IT technikům do nemocnice pak se ozvu Acsaza podle toho co s tim udělají.Poučil jsem se zálohuju už vše Kubrte.A když budu sepisovat díly na TA22 a na TA28 k objednání setů na okna, atd. atd. tak se ozvu a přepošlu to a můžem to objednat společně vyjde pak líp určitě doprava.
P.S. Fotku plechu zespoda myslím že mi zasílal Krosmen tak ho poprosím ať to dohledá a pošle ti to Kubrte vypadá kromě těch průduchů v podstatě stejně jek ten C-One.
P.S. Fotku plechu zespoda myslím že mi zasílal Krosmen tak ho poprosím ať to dohledá a pošle ti to Kubrte vypadá kromě těch průduchů v podstatě stejně jek ten C-One.
Me tam trochu mate to uchyceni ze mate na jedny strane jen jeden sroub. Tak pro predstavu chci fotku. Orientacne jsem to uz videl predtim, ale mam v planu si ho udelat i s montaznima otvorama atd. Vymazlit si ho. Prvni ho udelam z nejakyho tenkyho plechu jako pracovni sablonu atd a potom podle toho planek. Chtel bych to doladit k co mozna nejlepsim funkcim co se tyce uzitkove vlastnosti krytu. Na aero atd kaslu
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
co se cla týče... tak deflektory se vešly do 150Euro... clo se neplatí když je cena pod 150E... samozřejmě neni problém to Japoncům vysvětlit a aby jaksi na krabici a účtenku co je na boxu napsali částku 148Euro že aby ušetřili práci celníkům. za takový blbiny
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
To Kubrt:Tak to kontaktuj Krosmena v tom já jsme mimo já jsme to jen zkontroloval a uchycení bylo přes malé silentbloky a nechvělo se to ale jasné rozvržení uchycení asi bude mít on.Když tam půjdeš s motorem tak se stav a eventuleně si to přesně změř a mazli se s tím
To Micron:Vždyť právě Microne ono to někde nejde to dát napsat a ta objednávka těch gum těsnících je hodně přes
To Micron:Vždyť právě Microne ono to někde nejde to dát napsat a ta objednávka těch gum těsnících je hodně přes
navíc zrovna taková věc jako je kryt pod motor=rozměrově bude drahá na přepravu.Clo bohužel někdo umí někdo ne a pokud budeme brát ofiko cenu jssme někde u 6000.- ....
Pokud by bylo více zájemců-minimálně pět,cena by šla dolu o tisícovku tzn 3500.-
Pokud by bylo více zájemců-minimálně pět,cena by šla dolu o tisícovku tzn 3500.-
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Ja uz nikdy nikam s motorem nejdu. I kdyz dneska je motor uz na prohlidce. Ale ten budouci bude Kubrt made. A je pravda ze Krosmen o tom nevi, ale uz je na seznamu potencionalnich radilu co a jak Nekdy je skoda ze nekteri kluci jsou daleko at uz na pivo a nebo na motor.Doky píše: Když tam půjdeš s motorem tak ...(
Krosmen: jestli mas nekde tu fotku s pohledem na zvedaku na ten kryt tak me ji prosimte postni. Klidne sz. Dekuji
Me prave nevyhovuje ani ten Dokyho a ani ten C-one. chtel bych to trochu modifikovat a upravit k obrazu svemu. Takze zadna seriovka se nekona.
"Jsem zly a zeru male deti"