corolla verso
corolla verso
mam moznost kupit corollu verso 2231cm 130kw co poviete na motor v toyote sa este nevyznam dik ma 130000km
- Martin_HnN
- Manager Týmu
Je to tady probíráno na několika místech, tak to zkus najít. Jedná se o motorizaci, která je jak v Corolle Verso, tak v Avensisu a asi i RAV4.
130 kW je verze s D-CATem ... někdo je s tím spokojený, jiný na to nadává (tzv. filtr pevných částic).
Pokud o to auto máš zájem, tak bys to měl projít a uvidíš na kolik Ti to auto bude sedět. Uvádíš málo údajů. 130 tkm, ale jak staré? 2007? Odkud je to dovezené? Itálie? Holandsko? Belgie? Německo?
Za tříleté auto je to dobrý nájezd .. většinou je i vyšší často kolem 150/160 co jsem koukal.
Záleží co jezdíš, pokud hodně dálky/dálnice, tak by Ti D-CAT neměl vadit. Hledej na netu i informace ohledně filtrů pevných částic...
130 kW je verze s D-CATem ... někdo je s tím spokojený, jiný na to nadává (tzv. filtr pevných částic).
Pokud o to auto máš zájem, tak bys to měl projít a uvidíš na kolik Ti to auto bude sedět. Uvádíš málo údajů. 130 tkm, ale jak staré? 2007? Odkud je to dovezené? Itálie? Holandsko? Belgie? Německo?
Za tříleté auto je to dobrý nájezd .. většinou je i vyšší často kolem 150/160 co jsem koukal.
Záleží co jezdíš, pokud hodně dálky/dálnice, tak by Ti D-CAT neměl vadit. Hledej na netu i informace ohledně filtrů pevných částic...
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
Verso ako auto je super. Kedze mam rodinku, bral som ho miesto avensisky (ktoru som mal asi mesiac). Trosku mensi kufor na danu triedu, ale zato miesto na zadnych sedadlach je neskutocne. Mne sa tam zda viac miesta ako v predu 
Co sa motorizacie tyka
+ vykon a krutiaci moment (na nezaplatenie)
+ kultura prejavu
+ odhlucnenie
- starosti s FAP filtrom (je bezudrzbovy na celu zivotnost, ale ja ho uz mam vymeneny). V zimnych mesicoch to hrozne dymylo aj ked v slovenskych autorizakoch ti povedia ze je to normlane. (dym asi 100 m za autom) - nastastie v rakuskom servise v zaruke (aj ked auto uz bolo po)
- starosti s turbom (velmi ojedinele, ale obcas sa stane.. hlavne podla predchadzajuceho majitela) - tiez som ho menil (hrozna palka)
- kopec tikajucich bomb ako dvojhmotny zotrvacnik a trisky
- spotreba - aj ked to neni uplne minus, ale necakaj spotreby TDIcka. Priemerku mam niekde okolo 7,5. Mesto 9-10 (akokolvek kludne jazdis), mimo mesta okolo 6,5, dialnica 130 - 7,5, 150 - 8,5
Suma sumarum, kedze uz viem cenovo poriesit niektore veci lepsie (turbo z nemecka(druhovyroba) za 500, nie z toyoty za 2000) a bola by dobra cena (ale velmi dobra) tak by som to mozno zobral.
s vacsou pravdepodobnostou ale 2.0 benzin aj ked ten vykon a krutak by mi chybal
hold clovek si zvykne

Co sa motorizacie tyka
+ vykon a krutiaci moment (na nezaplatenie)
+ kultura prejavu
+ odhlucnenie
- starosti s FAP filtrom (je bezudrzbovy na celu zivotnost, ale ja ho uz mam vymeneny). V zimnych mesicoch to hrozne dymylo aj ked v slovenskych autorizakoch ti povedia ze je to normlane. (dym asi 100 m za autom) - nastastie v rakuskom servise v zaruke (aj ked auto uz bolo po)
- starosti s turbom (velmi ojedinele, ale obcas sa stane.. hlavne podla predchadzajuceho majitela) - tiez som ho menil (hrozna palka)
- kopec tikajucich bomb ako dvojhmotny zotrvacnik a trisky
- spotreba - aj ked to neni uplne minus, ale necakaj spotreby TDIcka. Priemerku mam niekde okolo 7,5. Mesto 9-10 (akokolvek kludne jazdis), mimo mesta okolo 6,5, dialnica 130 - 7,5, 150 - 8,5
Suma sumarum, kedze uz viem cenovo poriesit niektore veci lepsie (turbo z nemecka(druhovyroba) za 500, nie z toyoty za 2000) a bola by dobra cena (ale velmi dobra) tak by som to mozno zobral.
s vacsou pravdepodobnostou ale 2.0 benzin aj ked ten vykon a krutak by mi chybal

Corolla Verso D-CAT 130kw
- Martin_HnN
- Manager Týmu
Ja osobne bych tu 2,2 D-4D nemenil ...
jinak ten problem
- se vstriky - zalezi co a kde tankujes / proste cistota a kvalita paliva
- s dvouhmotakem - zalezi jak s tim jezdis
D-CAT ma cca. o jeden litr vetsi spotrebu nez D-4D - ale take vetsi vykon...
na youtube si najdi videa jak to jezdi
Jinak keko to taky celkem popsal ...
jinak ten problem
- se vstriky - zalezi co a kde tankujes / proste cistota a kvalita paliva
- s dvouhmotakem - zalezi jak s tim jezdis
D-CAT ma cca. o jeden litr vetsi spotrebu nez D-4D - ale take vetsi vykon...
na youtube si najdi videa jak to jezdi

Jinak keko to taky celkem popsal ...
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
-
- Člen Týmu
Souhlasím s Martinem-auto nejdrříve projdi
Jinak Corollu Verso 2004 2,2D4-D vlastním rok a můžu říct jedna básen.Před tím jsem vlastnil Scenica a KATASTROFA....
Životní omyl....Toyota je luxus co se týče komfortu i motoru.Je pravda mám naftu ale pravidelný servis a kvalitní palivo udělá z auta poslušného mazlíčka
Corollku doporučuji všem-jde především o kvalitu