6G-kryt pod motor
6G-kryt pod motor
Jelikož se objevilo pár dotazů na kryt-plech pod motor tady je fotečeka-je to z Dokyho auta.Cena za plech je 4500.-
http://img830.imageshack.us/g/p9260020.jpg/
http://img830.imageshack.us/g/p9260020.jpg/
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
většinou jsou plasty kaput.
já nevim jak kdo alle já jezdim i tam kde neni silnice....Myslím že je to i z hlediska funkčnosti dobrá ochrana podvozku-motoru od bláta a poničení čínkoliv co by mohlo napáchat škody.....
já nevim jak kdo alle já jezdim i tam kde neni silnice....Myslím že je to i z hlediska funkčnosti dobrá ochrana podvozku-motoru od bláta a poničení čínkoliv co by mohlo napáchat škody.....
Lyža z duralu vyjde nereálně cenově.Je to z hliníku a vyšlo mně to například levněji jak všechny urvalé plasty a když jsem je zháněl po vrakáčích tak byly urvalé úchyty jak moje:-( ten hliník je hodně drahej a ta tabule je veliká a můžu potvrdit že mi vyhovovala i na cestě když jsem jel na chatu v kolejích, měl jsem lepší pocit.Když si pamatuješ jak jsi říkal jak to uděláme s těma hadicema tak nyní jsem se toho prostě nebál.Vanu při náraz po skoku v terénu to asi neochrání jak lyža o které mluvíš ale nechat auto bez těch plastů nebo bez ničeho a zasvinit si motor hned první kaluží jsem nechtěl proto jsme to dal vyrobit.Značkový plech pod motor vyjde cca o 3 tis.dražší .
Naposledy upravil(a) Doky dne pon 27.09.2010, 15:51, celkem upraveno 1 x.
Nějaké ty auta doma jsou.
je to 3mm hliník.Pokud ji umíš udělat levněji sem s ní vemu jich deset!!!!ja_ma píše:z jakeho je to materialu? z jak tlusteho? ta cena mi prijde docela vysoka, vzhledem k tomu ze se to neda pouzit jako lyza...
plech pod motor..
Nu, tak mi pošlete rozměry a nákres... Asi bych byl schopen se vejít s nějakou tenkou 0.67 pozinkovou tabulí do 1500 Protože 3mm je zbytečně dost tlustý matroš. .-) Jo a máme k dispozici 2m ohýbačku...
Back in Czech.
Jestli se můžu zeptat, jaká je tam cca váha u takovýho plátu? Do 15 kg by se to mělo vejít ne? Uchycený na originál šroubech od těch plastů? Nebo se navrtává do kastle? (Aby to nebyla gilotina pro ostatní ) Při výměně oleje to musí dolů, předpokládám správně?
Přemýšlel sem nad něčím takovým už několikrát, i když zatím, až na vyjímky, to naštěstí nebylo moc potřeba, tak se spíš zajímám. Dík.
Přemýšlel sem nad něčím takovým už několikrát, i když zatím, až na vyjímky, to naštěstí nebylo moc potřeba, tak se spíš zajímám. Dík.
Holomek!
musí při oleji folu,je uchycen v origo dírách vepředu natvrdo vzadu přes silentbloky,váhu nevím zkusím zvážit
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tady maj taky hliník... mimo deflektorů za 4.800,- + doprava
http://www.japanparts.com/db/parts_deta ... ARCH_page=
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To je presne ten od C-ONE, o kterem padla rec na srazu... jen me to po konverzi ve strankach na dolary a pak na Kc vyhodilo cenu 5300,- bez dopravy...
Oprava: Micron ma recht, nejak sem to tam blbe nacvakal asi..
Oprava: Micron ma recht, nejak sem to tam blbe nacvakal asi..
micron píše:tady maj taky hliník... mimo deflektorů za 4.800,- + doprava
Naposledy upravil(a) Kysi dne úte 28.09.2010, 04:33, celkem upraveno 2 x.
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
proč na dolary? je tam konvertor přímo z yenů na kačky a ukazuje přesně 22,200 yen(JPY) /
(4821.84 CZK) maj to pěkně udělaný... tak jako globálně vzato ani na kačky, nejtvrdší měnu nezapomínaj a ještě mě pobavilo teď ve srovnání jak mi maj dorazit ty pozičky z Německa dodávkou, tak to stojí 20Euro stejně jako ty deflektory z Japonska letecky a s trackingem no jak to ty Japonci dělaj navíc sem pak zjistil, že sem se chtěl podělit o bankovní poplatky a nakonec to všechno zacvakala-transakci japonská banka. cool
(4821.84 CZK) maj to pěkně udělaný... tak jako globálně vzato ani na kačky, nejtvrdší měnu nezapomínaj a ještě mě pobavilo teď ve srovnání jak mi maj dorazit ty pozičky z Německa dodávkou, tak to stojí 20Euro stejně jako ty deflektory z Japonska letecky a s trackingem no jak to ty Japonci dělaj navíc sem pak zjistil, že sem se chtěl podělit o bankovní poplatky a nakonec to všechno zacvakala-transakci japonská banka. cool
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++