Zdravím vás všechy, ráda bych sem přidala další názor o celice 7g. Koupila jsem v 6/2010 celicu rok výroby 2001, 1.8 VVTi , najeto 105 tisíc, + serviska za 140 000,- auto jsem si přes známý nechala prověřit přímo v servise Toyotě a auto do teď nemělo žádný problém, všechno funguje v pořádku. Samozřejmě mi bylo sděleno, že za 10 tisíc najetých budou potřeba vyměnit zadní tlumiče a manžety, ale to je podle mého názoru u každého auta potřeba. Informovala jsem se všude různě po známých a to mám známého přímo v Toyotě, bylo mi řečeno, že nějaký základní problém tohle auto nemá. Taky do teď je vše opravdu v pořádku.
Rozhodovala jsem se mezi autama Punto Grande, Alfa 147 a Celica 7g. Vyhrála celica. Úplně mě prosila bych si ji koupila..
Zatím jsem nadmíru spokojená a doufám, že dlouho budu. Je to pěkné, celkem svižné auto - oproti tomu co jsem měla před tím (Fiat Bravo, 1.4 12V). To je oproti tomu tryskáč.
Tak toto jsou zatím moje zkušenosti. Já osobně kdybych kupovala i znovu raději bych přidala a koupila 7g než 6g - samozřejmě to beru s pohledu vzhledu auta. 6g se mi zdá již dost starý vzhled.
Koupe Celicy 7g
- TheEagle
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono by stačilo projít si tady trochu fórum a věděla bys. Tak přeju sladkou nevědomost a pevný nervy až to přijde, vřele doporučuju krosmena se slovy sejdeme se na DobříšiGabi píše:... Informovala jsem se všude různě po známých a to mám známého přímo v Toyotě, bylo mi řečeno, že nějaký základní problém tohle auto nemá. Taky do teď je vše opravdu v pořádku. ...
Moje holky:
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
Celica - na odvod peněz
Rav4 - na práci
Corolla - na zábavu
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
staci hledat nazvy temat - problem motoru 1ZZ-FE , vyrobni vada , spotreba oleje , vymena polomotoru
a podekuj znameho za tuto neinformaci - pokud teda uz motor nebyl meneny
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 32&start=0
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0
a tak dale, tech temat je tu dost , a i kdyz se to stat nemusi, my strasit musime aby porad ty hosi z toyoty netvrdily ze zadny problem neni
hlavne kontroluj olej , zezacatku porad a kdyz bude ubyvat tak aspon budes vedet na cem jsi a hlavne z neinfomovanosti neoddelas motor
a podekuj znameho za tuto neinformaci - pokud teda uz motor nebyl meneny
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 32&start=0
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0
a tak dale, tech temat je tu dost , a i kdyz se to stat nemusi, my strasit musime aby porad ty hosi z toyoty netvrdily ze zadny problem neni
hlavne kontroluj olej , zezacatku porad a kdyz bude ubyvat tak aspon budes vedet na cem jsi a hlavne z neinfomovanosti neoddelas motor
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Srovnáváš nesrovnatelné. FIAT = Fehle In Alle Teilen - Celda má Fehle opravdu jen v motoru .Gabi píše:Zdravím vás všechy, ráda bych sem přidala další názor o celice 7g. Koupila jsem v 6/2010 celicu rok výroby 2001, 1.8 VVTi , najeto 105 tisíc, + serviska za 140 000,- auto jsem si přes známý nechala prověřit přímo v servise Toyotě a auto do teď nemělo žádný problém, všechno funguje v pořádku. Samozřejmě mi bylo sděleno, že za 10 tisíc najetých budou potřeba vyměnit zadní tlumiče a manžety, ale to je podle mého názoru u každého auta potřeba. Informovala jsem se všude různě po známých a to mám známého přímo v Toyotě, bylo mi řečeno, že nějaký základní problém tohle auto nemá. Taky do teď je vše opravdu v pořádku.
Rozhodovala jsem se mezi autama Punto Grande, Alfa 147 a Celica 7g. Vyhrála celica. Úplně mě prosila bych si ji koupila..
Zatím jsem nadmíru spokojená a doufám, že dlouho budu. Je to pěkné, celkem svižné auto - oproti tomu co jsem měla před tím (Fiat Bravo, 1.4 12V). To je oproti tomu tryskáč.
Tak toto jsou zatím moje zkušenosti. Já osobně kdybych kupovala i znovu raději bych přidala a koupila 7g než 6g - samozřejmě to beru s pohledu vzhledu auta. 6g se mi zdá již dost starý vzhled.
Tak a teď se do mě pustí Krosmen
Kk
Celica 7g TS