Koupe Celicy 7g
Nehledě na to, že pokud chce mít člověk po koupi trochu jistotu, tak je dobré vyměnit kapaliny, svíčky, filtry a pokud je potřeba tak rozvoďák a vodní pumpu. To taky něco stojí. Takže rezervu opravdu ano. Druhá věc je ta, že když je kupní cena auta např. 150.000, tak se dá auto koupit i na úvěr nebo leasing a tedy člověk nemusí vytáhnout z kapsy hned všechny love. Ale je potřeba zvážit jesti vzniklý úvěr nebo ten leasing člověk utáhne a samozřejmě počítat s tím, že tu cenu o něco samozřejmě přeplatí.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Zdravim mno z vlastní zkušenosti... Rozhodoval jsem se mezi hodně autama měl jsem limit 170ticek a v úvahu padaly vozy jako 206cc, Alfa 147, Opel Astra Bertone a podobné... u všech jsem si bral pro a proti... Pár jsem jich viděl, ale když jsem si sedl do Celici za 190tisíc bylo to jasný co chci. Právě že prodejce uváděl 30 000km na opraveném motoru. Tak jsem doufal, že se problém s mazáním opravil a opravdu tomu tak bylo. Měnil jsem jen olej(Shell 5W-40 plná syntetika), klínový řemen, jinak na kontrole řekli, že je vše v pořádku. Kontroluju pravidelně pro jistotu olej, ale měrka je tam kde byla předtím:) Jsem se Seli spokojenej a jako 1. auto si to nemůžu vynachválit:)
a ted mi reknete co si o tom myslite... neni to blbost?
http://car-van-motors.otomoto.pl/index. ... d=C9522554
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem starej...takže na provokace nereaguji...Neus píše:táák kup šestku a máš vyhráno
Auto je zanedbane ale jak tady se už psalo, hlavni je motor, a jestli ho fakt maji fizicky...tady se take jednou dobou prodavala bila gts za 169000kč, problem je že je to na druhem konci Polska
JInak, možna raději podivat se na zapad od ČR, Italie, Nizozemsko, Švajc...
7g, ZZ231
černa
černa
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na teto čeldě je vidět že je po nehodě a je poskládaná s více aut.Zrcátka jsou jiné,chybí kryt motoru,chybí zadní anténa,je tam jenom díra atd.Do toho bych určitě nešel.R1D1CK píše:a ted mi reknete co si o tom myslite... neni to blbost?
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No já nevím.ale já si pořád myslím že to nebezpečí se zadřením motoru si vždy řidič může sám.Není to jen o tom že se to stane s ničeho nic.Pokud dáváš 7 záhul tak si ten olej vezme,to myslím že to není vic výjmečného ale pokud jezdíš slušně a né pořád na plný plyn tak se tomu dá vyhnout.Toď můj názor.!!!Prosím nekamenovat!!!
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak v podstate maš pravdu jenom mala poznamka...jaky v pořadi řidič muže za zadřeni motoru..., přece za volantem tich našich aut už se vystřidala pěkna řadka lidi a při koupi těžko poznaš jestli ten motor je před smrti nebo ne, jinak s tou červenou maš samozřejmě pravdu, je to auto bourane, zanedbane fotky salona chyběji, asi naschval...takže je to pro někoho kdo nema manželku se zavazky ale ma garaž, a chce stavět sve vysněne tamagoči a ne ihned v něm vozit, tomu odpovida i cena, otazka jestli fakt to ma 160000km nebo mile, co je s motorem a v jakem stavu je kastleAmadeus píše:No já nevím.ale já si pořád myslím že to nebezpečí se zadřením motoru si vždy řidič může sám.Není to jen o tom že se to stane s ničeho nic.Pokud dáváš 7 záhul tak si ten olej vezme,to myslím že to není vic výjmečného ale pokud jezdíš slušně a né pořád na plný plyn tak se tomu dá vyhnout.Toď můj názor.!!!Prosím nekamenovat!!!
JInak jestli to auto pravě dorazilo z USA tak da se ho proženout carfaxem, nebo jak se nazyva ten system kde podle VIN se da skontrolovat historii vozidla...
P.S.Jinak ja by to auto take nekupoval
7g, ZZ231
černa
černa