taaakze GP na pravej strane u spolujazdcovych noh som rozobral a precistil. srobik co to drzi som komplet prebrusil (okrem zavitu loficky) aj so vsetkymi podlozkami, samotne oko GP som tiez ptretiahol smirglom z oboch stran. zavit do ktoreho sa dotahuje srob som pretiahol zavitnikom a problem stale rovnaky.
obrysky slabo zopnute v ACC polohe kluca, volant so zopnutymi svetlami nevystreli a ako bonus som zaudol spomenut ze obcas ked dam kluc do ACC tak radio (repraky) rachnu. spravit o taky tupy zvuk ako daky nahly vyboj keby dostali repraky. poprezeram este zvysne 3 GP co su v predu a ak to nezmizne mozno je dako zle zapojene radio. skusim ho odpojit na chvilu teda
edit: dalsia moznost ze problem toho praveho GP nieje na strane uchytu ku karoserii ale na opacnej, no vyhadozvat fusebox a krabicu s konektormi som zatial nemal
Obrysovky a elektro..
tak zasa si chcem prihriat polievocku lebo dnes som patral v diagramoch a zistil som zasadne skutocnosti. Palivove cerpadlo je ukostrene na streche vedla sibra. Vyzera to tak ze namiesto cez ten bod sa cerpadlo kostri cez svetla, preto to zopnutie svetiel s klucom v ACC (zapnutie pumpy zejo? ) a taktiez z nizkeho tlaku pumpy chudobna zmes ECU chyba 25 zejo?
pripadam si chytry, len keby mi to libor aspon 3krat nevravel
drzte palce, cez vikedn idem nahnat zvysne kone do ohrady flaskou odhrdzovaca a kuskom smirgla
pripadam si chytry, len keby mi to libor aspon 3krat nevravel
drzte palce, cez vikedn idem nahnat zvysne kone do ohrady flaskou odhrdzovaca a kuskom smirgla