Obrysovky a elektro..

vše ohledně modelové řady Celica
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

taaakze GP na pravej strane u spolujazdcovych noh som rozobral a precistil. srobik co to drzi som komplet prebrusil (okrem zavitu loficky) aj so vsetkymi podlozkami, samotne oko GP som tiez ptretiahol smirglom z oboch stran. zavit do ktoreho sa dotahuje srob som pretiahol zavitnikom a problem stale rovnaky.

obrysky slabo zopnute v ACC polohe kluca, volant so zopnutymi svetlami nevystreli a ako bonus som zaudol spomenut ze obcas ked dam kluc do ACC tak radio (repraky) rachnu. spravit o taky tupy zvuk ako daky nahly vyboj keby dostali repraky. poprezeram este zvysne 3 GP co su v predu a ak to nezmizne mozno je dako zle zapojene radio. skusim ho odpojit na chvilu teda

edit: dalsia moznost ze problem toho praveho GP nieje na strane uchytu ku karoserii ale na opacnej, no vyhadozvat fusebox a krabicu s konektormi som zatial nemal :D
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

hezkej diagram... odkud vedou ty chapadla? :lol: :lol: to je moooc :lol: :lol: připomínaj tepny, žíly a žilky 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

tak zasa si chcem prihriat polievocku lebo dnes som patral v diagramoch a zistil som zasadne skutocnosti. Palivove cerpadlo je ukostrene na streche vedla sibra. Vyzera to tak ze namiesto cez ten bod sa cerpadlo kostri cez svetla, preto to zopnutie svetiel s klucom v ACC (zapnutie pumpy zejo? :P ) a taktiez z nizkeho tlaku pumpy chudobna zmes ECU chyba 25 zejo? :)

pripadam si chytry, len keby mi to libor aspon 3krat nevravel :D

drzte palce, cez vikedn idem nahnat zvysne kone do ohrady flaskou odhrdzovaca a kuskom smirgla :D
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“