Lexus SC 300 - znáte majitele?

Tlachání o všem - bez zaměření!
petrbk
Věčnej rejpal

Lexus SC 300 - znáte majitele?

Příspěvek od petrbk »

Hoj, náhodou nezná z vás někdo majitele tohoto auta?

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/lexus/sc/7297064
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to neznam , ale Idaho by se na ni mohl podivat , je to prevlecena supra takze presne neco pro nej na zhlidnuti
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
petrbk
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrbk »

No já jel dneska okolo a zjistil jsem, že na tohle auto je nutná domluva předem. Ze začátku se mi to auto vůbec nelíbilo, ale teď mam přesně opačný názor, jen nevim ta cena no.
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

až se jednou usadím tohle je auto pro mně :)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

cena uplne out ( tuším že před týdnem na nem jeste vyselo 180tis :)

Jinak interiér težce doprasenej, hnusenj, spinavej ( stav před týdnem, jel jsem okolo stával tam dlouho zapadanej listím ale ten den byl vytaženej před boudu, otevřená kapota a nabíječka, otevřené dveře tak sem se stávnul a začal očumovat - ten interiér byl fakt humáč , ale třeba ho chystali že ho povezou nekam "vykoupat".

jezdím kolem každý den, když ho tam uvidím stát zastavím a udelám pár fotek..

každopoádne pamatuji si ho když ješte jezdilpo PB a majitel se s ním nijak nemazlil, jednou sem ho videl odstaveného s rozbitým elektronem jak vzal na kruháči obrubník ( vždy sem v tom videl jezdit chlápka tak 40+ takže nepředúpokládám že by driftoval.. )..
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

Tywole co je to za cenu? :shock: To už má asi historickou hodnotu, neeee? :? Neprodává to stejnej hňup, co tuto Ochcáfku? :shock:
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
petrbk
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrbk »

Idaho > Díky moc za info. Obávám se, že ho tam asi neuvidíš, protože bazárník řikal, že si ho majitel vzal do garáže, aby to tam prej na zimu nehnilo. Takže je to na domluvu předem. Že je to za levym zadnim kolem pobitý? Jako to auto se mi začíná zamlouvat, ale nevim jestli bych teda chtěl konkrétně tento kus :D Hlavně teda nevim na kolik ho mam usmlouvat. Něco před rokem byl na prodej od nějakýho člověka v Praze za 80 tis. tak teda vůbec nechápu proč se objevil v tom bazaru o sto dráž. Ale vim, že v tom bazaru byl v nabídce pekelně dlouho. To jo.
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

A ještě dlouho bude,za ty peníze to může vzít leda fanatik do Lexusu. Poškozený zadní blatník a servisování taky nebude za hubičku. Vzhledem k tomu že u automatu se na řadičku moc nešahá tak je nějak moc ošoupaná,vypadá to na káru na konci životnosti některých důležitých dílů.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
petrbk
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrbk »

Jako já mám nebo spíš budu mít peníze bokem na nějakej servis nebo tak něco. S tim počítám vždy u ojetiny. V případě, že bych projevil zájem,v žádnym případě za to nedám to co on chce. To už by potom záleželo na dohodě.
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

party boy píše:Jako já mám nebo spíš budu mít peníze bokem na nějakej servis nebo tak něco. S tim počítám vždy u ojetiny. V případě, že bych projevil zájem,v žádnym případě za to nedám to co on chce. To už by potom záleželo na dohodě.
Myslim že penize bokem na servis u takoveho auta fakt nestači, potřebuješ tomu autu rozumět...
Mněl jsem před par lety hondu legend coupe 1991, tak auto to bylo super ,ale furt se tam něco odchazelo, puvodni majitel ji porodal potom co servis mu vystavil za opravu podvozku brzd atd, cca 80000 rozpočet...tak se toho zbavil, a tu se dostavame k častce...prodal to za 15000kč a dvě lahve vizouru,tak to je cena za velke pojizdne cupe ze začatku devadesatych, ktere potřebuje investice, jestli je v perfektnim stavu tak jo, jestli je to časovana bomba,raději kup za ti prachy celicu 1gen na reborn a nech camry
7g, ZZ231
černa
petrbk
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrbk »

cera > No asi máš pravdu, nechám si to projít hlavou. Kdyžtak se tedy pustím do něčeho jiného.
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

party boy píše:cera > No asi máš pravdu, nechám si to projít hlavou. Kdyžtak se tedy pustím do něčeho jiného.
Tady ti ani vrakáč nevypomůže, to už bude vhodnější nějaký jag :?
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Skutečne téhle SC300 bych se vyhnul, skus se spojit s torrem, mel by o nejaké za podstatne menší peníz vedet ( takový peníz že by se ji vyplatilo vzít i kvuli případným opravám ) ale nevím jak je na tom stavem..

Toto SC jezdilo po PB už hodne dlouho, pkud je to to samé co ylo v práglu na bazaru, musel ho tam dávat stejný majitel.
Mě oso ben bylo z interiéru na blití ( stavem ). Co se týče jak dlouho tam stojí, pamatuji ho tam zapadaného snehem když sem jezdíval do dobříše malovat dílnu - tzn minimálně rok a 9 mesícu zpet..
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Na druhou stranu, automatova SC300 by mela byt relativne v poradku, pokud nebude mit ukrutne najeto. Automat bude drzet motor "pod cervenym" a jelikoz 2JZ jsou tam jen v atmosfericke verzi, tak zivotnost maji velmi slusnou. Tenhle konkretni kus je ale fakt predrazenej a podezrelej.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Ti auta nemaji problemy s převodovkou nebo motorem, oni maji problemy se všim ostatnim okolo toho, podvozek,brzdovej system, praskajici těsněni a trubky,odchazejici elektrika,rez po nekvalitne opravě předchozich majitelu, šetřeni na servisech (jenom pišu to s čem jsem setkal u legendy)... s cenami na original ND,(neoriginal dily, vrakače a dily s druhe ruky bude spiše vyjimka), a take absence lidi ktere tomu opravdu rozuměji...motor byl perfektni a převodovka take řadila dobře, jenom jsi tu jizdu fakt neužiješ jestli tomu autu nevěřiš a abys tomu věřil musiš investovat...
Ja osobně do toho asi už nepujdu a kdyby, tak koupim takovej vrak,ktery, jestli se dostanu do uzkych, mně opravi v každe garaži a seženu na to všechno na vrakači...

Neřikam že je to špatne auto,prodavali tu před časem stejnou, jenom v bile metalize se zlatym znakem lexusu za sedmdesat tisic, tak to byla fakt nadhera... ale stejně muj nazor je že takove auto musiš kupovat ot fandy, ktery to všechno už provedl nebo ohlidal, a ne s bazara kde stoji už půlroku, protože někdo nechce do toho investovat...

P.S. našel jsem tu kolik podle miho, by mnělo stat takové komfortní cupe "před renovaci" to je podle mně adekvatni cena bazaroveho auta, na kterem se da zapracovat po večerech, omlouvamse že to neni japonec... a že je o třidu nižši, ale moc jsem do toho nerejpal...
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... 24/8307782
7g, ZZ231
černa
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“