Byl bych rád, pokud byste sem dávali své zkušenosti s konkrétními čerpacími stanicemi a palivem na čerpačce.
S pozdravem ... "chci mít toyotku nesmrtelnou" vás všechny zdraví Martin

Na které pumpě v Žitavě mají to dobré palivo? Brzo se tam chystáme tak ať vím kde Yaríska dotankuju!!!hudyss píše:Ja tuzemskym pumpam moc neverim, takze za me Zittau DE a Aral Ultimate. Drive parkrat i Verva, ale auto zlenivelo a byl znat hlasitejsi chod motoru-(( Navic ted uz par nadrzi jeste aditivum Kernite K-gard NF a auto jde daleko lepe odspodu a spotreba taky trosku pada.

Jo, sorry, samozrejme pri staceni je jista moznost ze by tam lili neco jinyho, ale... proc by to delali.
 Jo, sorry, samozrejme pri staceni je jista moznost ze by tam lili neco jinyho, ale... proc by to delali.Pro navigaci je to Theodor-Körner-Allee 2 , Zittau. Ale jak pise Martin z Hradku, tak je to primo na mestskem okruhu, ktery je kolem centra a je jednosmerny, takze te to kolem Aralky vede. Je zhruba na konci okruhu.Bobešek píše:Na které pumpě v Žitavě mají to dobré palivo? Brzo se tam chystáme tak ať vím kde Yaríska dotankuju!!!hudyss píše:Ja tuzemskym pumpam moc neverim, takze za me Zittau DE a Aral Ultimate. Drive parkrat i Verva, ale auto zlenivelo a byl znat hlasitejsi chod motoru-(( Navic ted uz par nadrzi jeste aditivum Kernite K-gard NF a auto jde daleko lepe odspodu a spotreba taky trosku pada.

na "konci okruhu" (říkám tomu stejně
 na "konci okruhu" (říkám tomu stejně  )  pokud na něj najedeš od Liberce/Hrádku. Navigace mne táhla přes centrum, ale raději jsem se vrátil na okruh, když jsem vjel skoro do pěší zóny
)  pokud na něj najedeš od Liberce/Hrádku. Navigace mne táhla přes centrum, ale raději jsem se vrátil na okruh, když jsem vjel skoro do pěší zóny   i když projet to centrum asi jde ... ale když se tam projdete, tak se vám tam bude líbit víc ...
 i když projet to centrum asi jde ... ale když se tam projdete, tak se vám tam bude líbit víc ...  

Já vímBobešek píše:DíkyMartin_HnN píše:ARAL na (vnitřním) žitavském městkém okruhu
 , ale na svou obranu musím dodat, že jsem ještě doma zapíchl do mapy špendlík s modrou hlavičkou, abys to lépe našel
 , ale na svou obranu musím dodat, že jsem ještě doma zapíchl do mapy špendlík s modrou hlavičkou, abys to lépe našel    

)
 )