Koupe Celicy 7g
Koupe Celicy 7g
Dobry den, procitam si toto forum uz asi dva dny nepretrzite abych nabral co nejvice informaci protoze zvazuji koupi celicy 7g jenze se bojim pri me omezene financni situaci, (chtel bych celicu tak za 150k ) ze koupim zajice v pytli, ze se zadre motor apod, ze po koupi proste okamzite prijde dalsi a dalsi investice a tomu se chci vyhnout... mate prosim nejake rady, resp, kde kupovat (dovoz ci bazary v cr) , podle ceho poznat dobrou udrzbu puvodniho majtele a take varovne znameni zmineneho "moru" na motorech.. dekuji
Ahooj,nechci bejt zlej bo tak něco,ale radši si kup něco jinýho,jak píšeš,v peněžní situaci jakože zléé,tak celica ti příliž nesedne(7generace),abys pak nebyl smutnej a nekoukal kolik všechno stojí.Nepoznáš nic když to kupuješ,ale když to přijde a pak už je pozdě
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
jako ja proste nechci hned po koupi investovat.. dejme tomu po pul roce uz to neni problem.. ale proste at to neni hned po koupi... a proto chci nejake rady.. vim ze toyota ma drahy servisHBOSS píše:Ahooj,nechci bejt zlej bo tak něco,ale radši si kup něco jinýho,jak píšeš,v peněžní situaci jakože zléé,tak celica ti příliž nesedne(7generace),abys pak nebyl smutnej a nekoukal kolik všechno stojí.Nepoznáš nic když to kupuješ,ale když to přijde a pak už je pozdě
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Žadna takova rada neexistuje, celica 7g je velmi spolehlive a pevne auto, kromě motoru a bez rozebrani to nepoznaš...každopadně myslim že jestli majitel nepiše že to opravoval v inzerátu (2ZZ vyměna šrouku, po připadě vačkove hřidele, 1ZZ vyměna polomotoru) tak to znamena že tak nebylo učiněno, (a ty nebo dalši majitel budete muset to mněnit), i když možne je že prodejce nechce strašit informaci o zasahu do motoru připadne zajemce co nemaji skušenost s timi auty...
Takže rada: zeptej se prodejcu, jestli ta vyměna byla provedena nebo ne(po připadě jestli tam maji zabudovany ukazatel tlaku oleje) a jestli maji na to nějake podtvrzeni,
Nebo prostě kup co nejvic zachovaly exemplář, kontroluj stav oleje každou tisic km (na kontrolku nizkeho stavu nespoléhej, začina hořet když motor je úplně na suchu) a počitej s tim že to muže stát
Takže rada: zeptej se prodejcu, jestli ta vyměna byla provedena nebo ne(po připadě jestli tam maji zabudovany ukazatel tlaku oleje) a jestli maji na to nějake podtvrzeni,
Nebo prostě kup co nejvic zachovaly exemplář, kontroluj stav oleje každou tisic km (na kontrolku nizkeho stavu nespoléhej, začina hořet když motor je úplně na suchu) a počitej s tim že to muže stát
7g, ZZ231
černa
černa
Diky moc, aspon tohle jsem chtel slyset.. takze pri neustale kontrole stavu oleje resp kdyz neklesne stav oleje pod urcitou mez tak by k zadreni nemel dojit ze? ... jinak.. muzes mi dat na sebe nejaky kontakt? icq apod.. mel bych par dotazu ktere sem tady na foru nenasel.. dekujicera píše:Žadna takova rada neexistuje, celica 7g je velmi spolehlive a pevne auto, kromě motoru a bez rozebrani to nepoznaš...každopadně myslim že jestli majitel nepiše že to opravoval v inzerátu (2ZZ vyměna šrouku, po připadě vačkove hřidele, 1ZZ vyměna polomotoru) tak to znamena že tak nebylo učiněno, (a ty nebo dalši majitel budete muset to mněnit), i když možne je že prodejce nechce strašit informaci o zasahu do motoru připadne zajemce co nemaji skušenost s timi auty...
- MungoR
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Naprostej souhlas s cerou, kontroluju olej skoro pokazdy co mi auto chvili stoji na rovine a spotreba oleje celkem ruzne kolisala, treba 1000 km se ani nehla a pak na dalsich 1000 ubylo pres pul merky. Zatim se mi nepodarilo vypozorovat na cem to zavisi, rek bych ze jezdim porad stejne
proste kontrolovat, kontrolovat, kontrolovat a dolejvat
proste kontrolovat, kontrolovat, kontrolovat a dolejvat
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Status: pomalu dojíždíme
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mail cerrra@seznam.cz
tel 777734988
Saša
Ale jinak jsem v tom stejny začatečnik jako před pulpokem, když jsem to pořidil, k tomu mam 231 Tsport, a ne 230...a černou...
Myslim že nejvic tady na foru sedmičkam rozumi krossmen (tema: vyrobni vada 2ZZ...ten tam take ma rozepsane kolik stoji vyměna polomotoru a u 2ZZ vačkove hřidele), nebo Libor12, každopadně bych toho auta nebal (u nove laguny napřiklad vydřeni vaček při 120000km berou jako provozni opotřebeni a nikdo to neřěši), prostě počitej s tim že se to muže stat ale dase to opravit
Jinak dily nejsou drahe, tlumiče, destičky, svičky atd stoji jako na normalni auto středni třidy(slyšel jsem že na Alfe motor twin spark daš za svičky pulku vejplaty), take jsem nikdy neslyšel aby sedmička měla nějaky jiny problem (napřiklad s elektrikou, podvozkem, převodovkou, nebo začina řeznout) než ten motor, prostě každe auto ma svou specifiku
Když tak zavolej nebo napiš SZ, pokecame
P.S. co je icq?
tel 777734988
Saša
Ale jinak jsem v tom stejny začatečnik jako před pulpokem, když jsem to pořidil, k tomu mam 231 Tsport, a ne 230...a černou...
Myslim že nejvic tady na foru sedmičkam rozumi krossmen (tema: vyrobni vada 2ZZ...ten tam take ma rozepsane kolik stoji vyměna polomotoru a u 2ZZ vačkove hřidele), nebo Libor12, každopadně bych toho auta nebal (u nove laguny napřiklad vydřeni vaček při 120000km berou jako provozni opotřebeni a nikdo to neřěši), prostě počitej s tim že se to muže stat ale dase to opravit
Jinak dily nejsou drahe, tlumiče, destičky, svičky atd stoji jako na normalni auto středni třidy(slyšel jsem že na Alfe motor twin spark daš za svičky pulku vejplaty), take jsem nikdy neslyšel aby sedmička měla nějaky jiny problem (napřiklad s elektrikou, podvozkem, převodovkou, nebo začina řeznout) než ten motor, prostě každe auto ma svou specifiku
Když tak zavolej nebo napiš SZ, pokecame
P.S. co je icq?
7g, ZZ231
černa
černa
Jo jo,myslím,že Cera vše napsal výstižně,prostě musíš mít štěstí.Jinak že budeš kontrolovat,tak jsem četl aj někde,že ti to prostě z ničeho nic ten olej sebere a máš po.Nicméně já jsem se s tim třeba smířil a už se mooc těšim ke Krosmenovi do dílny na nový díly Až to přijde.Jinak moje icq je 219693064,tak kdybys něco potřeboval,co já bych náhodou věděl,tak se ozvi
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
- Ahold
- Věčnej rejpal
Pokud se zeptáš u prodejce na ten motor, tak počítej že to tak či tak bude 50 na 50. Mě to předchozí majitel taky říkal, jak měnil poctivě šrouby vaček, dokonce mě je i dal s sebou v sáčku. No a po měsíci mi to v Dobříši otevřeli a šrouby byli sice vyměněné, ale vačka sjetá. Takže tuším 25 tisíc oprava
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
koupe celicy 7g
Na mém 2ZZ vydržela vačice 15000,ale uznali mě reklamaci.