Serizeni Vule Ventilu :)
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ok posledni foto jedno je mobilem druhe fotakem po vyndani zmackleho materialu pod loziskem vacky toto taky pan hlavar nevidel.
http://img214.imageshack.us/i/15092010456.jpg/
http://img836.imageshack.us/i/dsc0767n.jpg/
http://img214.imageshack.us/i/15092010456.jpg/
http://img836.imageshack.us/i/dsc0767n.jpg/
TeLe 1000R - rpm11200
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
To Kenny:No ty vogo ty fotky co jsi sem dal mi dali možnost uvažovat že jsem nekdy udělal nějakou chybu.To bych fakt začal skládat motor?Ne vtip já na něj nikdy nešáhl to bych nemohl obchodovat s orgánama.Vím že jsi to nepsal o mně.Neskutečný amaterizmus a tohle se nedivím že jsi už nevydržel nezveřejnit.děkuju za vysvětlení i pro lidi kteří nejsou technicky zdatní jako jste vy kluci, opet jsem se něco přiučil.Jdu si skládat lego a pak merkur:-).Chtěl jsem odlehčit Tvoje naštvání oprávněné.
To Elvis:závidím ti cenu dílů fakt si važ toho kupu je neskutečnej, ať ti GO vyjde.Neskutečně ti to přeju.
To Lenulka: nevím co vlastně říci tohle se stěží reší někde je chyba a fotky a odborné věci se asi nedají vyvrátit nějakej postup snad je a musí být.
To Miguelitto:hm buď máš velmi velké srdce nebo nervy pod Neurolem.Mrzí mně to že se dějí věci které by se neměli dít.
To Krosmen: pokuď jsi to myslel jako vtip beru to ale pokuď míníš to fakt udělat že nebudeš dělat pořádně Petře a tak jak jsme se dohodli a slevíš co jen na setinu končím s Tebou a s lidma kolem a přisám bohu koupím snad hotovej motor z Ameriky a už se na vše vyse....
Kriste pane podložky z měrky, to snad ani možné není.Kur.... to se nedá na nikoho spolehnout?Tím nemyslím nikoho konkrétního jen nechápu kdo si vůbec může tohle dovolit když se mu platí peníze.
To Elvis:závidím ti cenu dílů fakt si važ toho kupu je neskutečnej, ať ti GO vyjde.Neskutečně ti to přeju.
To Lenulka: nevím co vlastně říci tohle se stěží reší někde je chyba a fotky a odborné věci se asi nedají vyvrátit nějakej postup snad je a musí být.
To Miguelitto:hm buď máš velmi velké srdce nebo nervy pod Neurolem.Mrzí mně to že se dějí věci které by se neměli dít.
To Krosmen: pokuď jsi to myslel jako vtip beru to ale pokuď míníš to fakt udělat že nebudeš dělat pořádně Petře a tak jak jsme se dohodli a slevíš co jen na setinu končím s Tebou a s lidma kolem a přisám bohu koupím snad hotovej motor z Ameriky a už se na vše vyse....
Kriste pane podložky z měrky, to snad ani možné není.Kur.... to se nedá na nikoho spolehnout?Tím nemyslím nikoho konkrétního jen nechápu kdo si vůbec může tohle dovolit když se mu platí peníze.
Nějaké ty auta doma jsou.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
doky> to tu taky lehce uvolnim... jakou cenu maj moje plíce, ledviny a játra? už maj praxi... a praxi nikdo nenabízí sice na jiným trhu, ale takže počítám že za vytrénovaný orgány je něco jako "osobní ohodnocení" ... jo i žaludek celkem ujde... mozek nedám... ten plánuju naložit do nálevu jako ve futuramě... a pak si počkám na vhodný tělo
Já sem našel v autě už takovejch věcí... v motorovým prostoru (ne uvnitř motoru teda ) např. klíč na povolování matek, šroubováky 2 kusy, pak např po lepení folií sem přijel domu a koukám, že v zadním spoileru uvíznula krásná luxusní značková řezačka na folie... a vydržela tam i jízdu na dálnici a těch šroubků a matek náhradních co mam za 9 let... plnej pytel...
No ale jinak tohle je fakt moooc... sice se v tom vůbec nevyznám, ale i tak vidim, že tam je něco jaksi co tam nebylo... " odkud se beue" reklama na jar tušim...
Já sem našel v autě už takovejch věcí... v motorovým prostoru (ne uvnitř motoru teda ) např. klíč na povolování matek, šroubováky 2 kusy, pak např po lepení folií sem přijel domu a koukám, že v zadním spoileru uvíznula krásná luxusní značková řezačka na folie... a vydržela tam i jízdu na dálnici a těch šroubků a matek náhradních co mam za 9 let... plnej pytel...
No ale jinak tohle je fakt moooc... sice se v tom vůbec nevyznám, ale i tak vidim, že tam je něco jaksi co tam nebylo... " odkud se beue" reklama na jar tušim...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- elviiis
- Manager Týmu
Doky zasadni rozdil muj a tvuj je v tom ze ja delal pouze beznou go s pouzitim lepsich dilu... ty jsi delal silenou prestavbu... co se GO atmo 2.0tyce tam myslim neni treba cpat drahe internals tam staci jen nove pisty pro vybrus...
kdyz koukam na ty fotky tak mam dojem ze vydim motor po 500tis co mel k oleji prilite male rarasky co tam poskakovali a tloukly kladivkama do ceho mohli...
kdyz koukam na ty fotky tak mam dojem ze vydim motor po 500tis co mel k oleji prilite male rarasky co tam poskakovali a tloukly kladivkama do ceho mohli...
Carlos Sainz limited 2468/5000
Ještě bych dodal že každý kdo opravdu dělá hlavy nikdy neseřídí ventilové vůle neb ty se dělají až po přitažení hlavy k bloku válců....
Jen tak pro nastínění ceny na 1ZZ motoru-vyvložkování motoru včetně jeho GO,nové písty,přebrus kliky-dle potřeby,všechny ložiska,veškerá těsnění,olejové a vodní čerpadlo,sada rozvodů(řetě a napínáky) s prací zárukou , zajetím dělám za 57000.- v ceně neni zahrnuta hlava válců-to je další věc.
K fotkám bych ještě dodal že takhle špinavou hlavu od karbonu bych do auta nedal,dám sem fotky hlav který montujeme.
http://img28.imageshack.us/g/p9200001t.jpg/
blok je z alfy romeo 2.0 16VT-hlava je k němu
poslední hlava a blok je honda...
Jen tak pro nastínění ceny na 1ZZ motoru-vyvložkování motoru včetně jeho GO,nové písty,přebrus kliky-dle potřeby,všechny ložiska,veškerá těsnění,olejové a vodní čerpadlo,sada rozvodů(řetě a napínáky) s prací zárukou , zajetím dělám za 57000.- v ceně neni zahrnuta hlava válců-to je další věc.
K fotkám bych ještě dodal že takhle špinavou hlavu od karbonu bych do auta nedal,dám sem fotky hlav který montujeme.
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- elviiis
- Manager Týmu
Ani ne tak ja jako liborDoky píše:Ja vim Elviisi.Bavil jsme se s Liborem.Myslel jsme to tak že za ty díly je to supr cena co jsi koupil.Ze je to dobrý nákup a supr cena za veci kolem.Jseš šikovnej.
To Microne:nejaká cena by se dala udělat potřebuju dokončit príšeru
Celkem mne stve jeden kolega takze ti ho Doky dovezu a pujdem fifty fifty
EDIT: akorat kdyz tak nad tim premejslim jeho mozek bude k nicemu ale zbytek se snad bude hodit
Carlos Sainz limited 2468/5000
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si doplnit ještě fotky hlavy na 1ZZkrosmen píše:...
http://img641.imageshack.us/i/002ph.jpg/
http://img641.imageshack.us/i/004nv.jpg/
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si to tady cele procetl, hlavne jsem cekal na vyjadreni majitele. Verim majiteli -nema zadny duvod si vymyslet a poskozovat nekoho jineho, protoze to by byla sprostota a pochybuju ze takovy clovek by pak jezdil na srazy a byl v klubu-ostatni by ho sezrali- na facku Nejsem takto technicky zdatny jako zde kluci co prispivaji v tomto tematu ale to co plati pro opravu aut plati i pro jine obory. Pokud nekdo udela takove vazne chyby(dle automechaniku tady to jsou vylozene prusery) a dostane za to zaplaceno nemale penize,pak je to AMATERINA. Pokud nekdo rika ze dokaze opravovat auta a ze to dela dobre, potom udela takovy error, pak je neco spatne. Tohle se stat me, tak se muj servisak nevyspi a zacne bombardovani telefonama a k nemu osobne to nemam taky daleko takze dokud bysme nedosly dohody ktera by alespon nejak kompenzovala to co se mi stalo pokoj bych mu nedal, protoze nejhorsi co se vam muze stat kdyz s Vama nekdo VYJEBE! Pokud dokazu vzit penize za praci a rikam ze je prace odeme kvalitni musim byt schopen se potom k naslednemu problemu postavit celem a vyresit problem alespon k castecne spokojenosti obou stran, jinak si delam spatne jmeno a bude se to se mnou tahnout porad.........
Toyota Celica ST202, SS, LSD
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Toto je len vytrhnute s kontextu. Ja len ze tie manualy by sa mozno niekedy aj zisli...
Leňulka píše: vetsina dobrych mechaniku v zivote manualy nedrzela v ruce, pokazde se proste pokusi danou vec resit logicky, a taky vetsinou tak ze na to prijdou sami jak dana vec funguje, a o tom to je, jen toto sem myslela, nemluvim tu o experimentech (experiment je podle me zkusit ten kloub premlouvat jestli nevypadne sam), ale o tom prijit na neco sam, tim se prece ziskavaji vedomosti, je lepsi byt praktik nebo teoretik? peace
Nenechalo mě to klidným...
Svěřil jsem svůj motor na GO Liborovi12 a musím konstatovat, že něčeho takovýho bych se u nich nikdy v životě nedočkal!!! A myslím, že za těch pár desítek hodin komunikace s ním, ať už po telefonu (který vytáčel sám od sebe) tak i osobně, si můžu dovolit říct, že za jeho poctivost a ochotu (většinou až pro jeho vlastní škodu) dám ruku do ohně!!! A tohle jsem nikdy ještě o nikom nedokázal říct!!!
Ale k věci... Chtěl jsem podotkout, už jen kvůli Kubrťákoj, že to co psal Petr (Krosmen) se naprosto identicky shoduje s mou GO... jen je tam podstatný rozdíl v tom, že přibyly arp šrouby, H-ojnice, budík tlaku oleje atd. atd....
No a cena??? O něco menší než psal na 1ZZ...
Nezbývá mi než kroutit hlavou nad tím jaký lidi můžou být...
Po tisícátý a určitě ne naposled, děkuji Ti Dobříši!!!
Svěřil jsem svůj motor na GO Liborovi12 a musím konstatovat, že něčeho takovýho bych se u nich nikdy v životě nedočkal!!! A myslím, že za těch pár desítek hodin komunikace s ním, ať už po telefonu (který vytáčel sám od sebe) tak i osobně, si můžu dovolit říct, že za jeho poctivost a ochotu (většinou až pro jeho vlastní škodu) dám ruku do ohně!!! A tohle jsem nikdy ještě o nikom nedokázal říct!!!
Ale k věci... Chtěl jsem podotkout, už jen kvůli Kubrťákoj, že to co psal Petr (Krosmen) se naprosto identicky shoduje s mou GO... jen je tam podstatný rozdíl v tom, že přibyly arp šrouby, H-ojnice, budík tlaku oleje atd. atd....
No a cena??? O něco menší než psal na 1ZZ...
Nezbývá mi než kroutit hlavou nad tím jaký lidi můžou být...
Po tisícátý a určitě ne naposled, děkuji Ti Dobříši!!!
Kdyz jsem byl u Krosmena tak me ukazovali co tam delaji takze jsem vydel jak se dela GO. Skoda no. V dobe kdy jsem resil svuj motor bylo u Dobrise zivo, neznali sme se atd. Nekdo hold nemame stesti na poprvy ani na podruhy.
Navic Peta me neco rikal v tom smyslu. Rozebral a slozil sis brzdy tak musis udelat i motor a v podstate je jeden z tech kteri me kopou k tomu abych si swap udelal sam
Nastesti jsem smolar jne v tomhle.
Navic Peta me neco rikal v tom smyslu. Rozebral a slozil sis brzdy tak musis udelat i motor a v podstate je jeden z tech kteri me kopou k tomu abych si swap udelal sam
Nastesti jsem smolar jne v tomhle.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Radek rád přehání. Kubrte jak jsem Ti říkal i já po telefenu dobrá sada nářadí,momentak,manuál a s chutí do toho. Pokud budes tápat tak tel máš. už teď víš dvě dobré vychytavky,jinak ojnice,těsnění atd tak víš kam.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- vendys
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je hnus neskutečnej.
OT, ale k věci: Přesně takhle jsem se naučil spravovat počítače - před více než 10 lety, jsem byl přítomen u "profesionálního" zásahu do mého PC, kdy se "technik" snažil 5 minut navrat paměťový modul do slotu obráceně. V ten okamžik jsem pochopil, že kdybych si to udělal sám tak to už prostě víc nezkurvím (naštěstí nemám obě ruce úplně levý), a od té doby servisuju počítač sobě i okruhu nejbližších známých sám a ušetřilo nám to dost peněz i starostí.
Hm, že bych se ještě naučil spravovat motory, okolo motoru už to docela znám, brzdy už taky umím...
Btw: Víte někdo, kdy se mají seři zovat ventilové vůle na ST202 ?
OT, ale k věci: Přesně takhle jsem se naučil spravovat počítače - před více než 10 lety, jsem byl přítomen u "profesionálního" zásahu do mého PC, kdy se "technik" snažil 5 minut navrat paměťový modul do slotu obráceně. V ten okamžik jsem pochopil, že kdybych si to udělal sám tak to už prostě víc nezkurvím (naštěstí nemám obě ruce úplně levý), a od té doby servisuju počítač sobě i okruhu nejbližších známých sám a ušetřilo nám to dost peněz i starostí.
Hm, že bych se ještě naučil spravovat motory, okolo motoru už to docela znám, brzdy už taky umím...
Btw: Víte někdo, kdy se mají seři zovat ventilové vůle na ST202 ?
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW