Toyota OLOMOUC
Toyota OLOMOUC
Zdravim,jake mate zkusenosti s TREND CAR OLOMOUC. Chci koupit YARISE--podle Vasich referenci.Ted vaham mezi OLOMOUCI a ZLINEM? Poradite?Jeste jednou diky.
Když jsem kupoval Aurise nabízeli ve Zlíně možnost pětileté záruky. Myslím, že to bylo 3 roky klasická od Toyoty a 2 roky bylo možno dokoupit.
V Trencaru v Olomouci jsem kupoval manželce Yarise, jejich přístup v souladu se standarty Toyota, můžu doporučit. Na servis tam jezdím taky, jsem maximálně spokojen.
V Trencaru v Olomouci jsem kupoval manželce Yarise, jejich přístup v souladu se standarty Toyota, můžu doporučit. Na servis tam jezdím taky, jsem maximálně spokojen.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
sidi: pokud se jedná o NOVÉ AUTO, tak potom:
1. je uplně jedno, kde ho koupíš, zkus třeba tam kde ti nabídnou nejlepší slevu
2. je uplně jedno kam pojedeš na servis - protože nová auta žádné opravy, v tom pravém slova smyslu, NEPOTŘEBUJÍ!!!
Kvality servisů poznáš až s autem po několika letech - a o kvalitě kávy ani sympatických slečnách na recepci to, myslím, není..
1. je uplně jedno, kde ho koupíš, zkus třeba tam kde ti nabídnou nejlepší slevu
2. je uplně jedno kam pojedeš na servis - protože nová auta žádné opravy, v tom pravém slova smyslu, NEPOTŘEBUJÍ!!!

Kvality servisů poznáš až s autem po několika letech - a o kvalitě kávy ani sympatických slečnách na recepci to, myslím, není..

Ano,dá sa urobiť cena..Ak by si napr.zavolal do Komárna a ak sa ho spýtaš,či su ceny finalne,tak ti ručím za to,že ti nepovie ano....Povie akurát- prídite,dohodneme sa...A mnimálne cca 13-15 tis.zjednáš.
Tým nechcem povedať,aby si chodil kvôli tomu do Komárna

Tým nechcem povedať,aby si chodil kvôli tomu do Komárna

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No tak to bych měl z Humpolce asi trochu z rukymuco píše:Ano,dá sa urobiť cena..Ak by si napr.zavolal do Komárna a ak sa ho spýtaš,či su ceny finalne,tak ti ručím za to,že ti nepovie ano....Povie akurát- prídite,dohodneme sa...A mnimálne cca 13-15 tis.zjednáš.
Tým nechcem povedať,aby si chodil kvôli tomu do Komárna![]()

No tak to ja neviem-ja som auto kupoval tak,že som hladal cez kamoša najlepšiu cenu skor v celej republike . A v Komarne mi vyšiel dobre vustrety Ja Komarno v podstate ani nepoznám-som z Ban Bystrice a tiež to mám tak trochu od ruky.Bobešek píše:No tak to bych měl z Humpolce asi trochu z rukymuco píše:Ano,dá sa urobiť cena..Ak by si napr.zavolal do Komárna a ak sa ho spýtaš,či su ceny finalne,tak ti ručím za to,že ti nepovie ano....Povie akurát- prídite,dohodneme sa...A mnimálne cca 13-15 tis.zjednáš.
Tým nechcem povedať,aby si chodil kvôli tomu do Komárna![]()
Máte tam ještě toho slepého klávesáka casio co tam hraje pro peníze na operaci očí??? Je to 2 roky zpátky co jsme ho tam viděli když jsme tam byli na výletě. Hrál tam naproti čedoku u asi zrušené lékárny.

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid