Odjezd z Prahy na CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

My vyrážíme s Dacanem a bráchou (jestli nepojede teda sbírat houby, nebo nepojede na mašině :-)) cca v 9h sobota... máme nějaký povinnosti- resp. páteční oslavy narozenin :wink: kdyby někdo chtěl ject taky v sobotu dopoledne, může se přidat 608/354666
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Taak se zase nepotkame...smula, ja v sobotu odpoledne frčim do Praglu :lol:
Už jsem myslel že v patek dame moravsky tecuilla bum... :twisted:
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

cera> škoda, odpoledne bysme tam ale už měli bejt-ne blejt :-), jestli se tam doplazíme... zrovna na pátek se prostě všichni rozhodnou slavit narozeniny... no a ještě se mi do toho konečně řeší job... takže chci klidnou sobotní jízdu, žádnej časovej stres.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

micron píše:cera> škoda, odpoledne bysme tam ale už měli bejt-ne blejt :-), jestli se tam doplazíme... zrovna na pátek se prostě všichni rozhodnou slavit narozeniny... no a ještě se mi do toho konečně řeší job... takže chci klidnou sobotní jízdu, žádnej časovej stres.
Potkame se na Barrandaku nebo po cestě, ja jedu kolem 12 vyzvedavat mati na letišti, tak že trošku ti tam potrham asfalt a proženu kamiony :lol:
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

12? to zase podceňuješ lenost nás obou, teda 3... :lol: to už budem někde na cestě... ještě sem si neudělal minimapku... asi ale nepojedem po dálnici... dacan si zaslouží romantiku, když teď jezdí na kole... a celica taky, sice je daily car, ale dlouhý štreky neabsolvuje tak často... hlídá rajon 8)
brácha pojede jako asistenční doprovod asi na motorce Honda CBF500 a bude vybaven HD kamerou sony na helmě... tak se pak připravte v kempu na marťana s modrou hondou s kosmickým vynálezem na helmě a přirozeně se usmívejte :lol: :lol: tuhle technologii si budete moct koupit taky, ale jen jako shadow business- gray economy jen a jen od nás 8) v rámci nezávislého průzkumu krizového pozemského trhu. Mega kompatibilní, špičková technologie pochází z Marsu, a jen já a brácha máme licenci na tajnej prodej produktu díky vládcům vesmíru z planetky Omicron Persei8 *-konečně i na této zbídačené planetě Zemi 8) všechny jiný distribuční kanály a anály eliminujem přísným embargem na dovoz na Zemi a odstřelíme je našim laser manipulantem, panem Diblíkem. :lol:

* http://futurama.wikia.com/wiki/Omicron_Persei_8 (to kdyby někdo pochyboval o licenci)
ObrázekObrázekObrázek
Andrey
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrey »

Takze kdo teda jede?
cera pokud dobre rozumim ne :-)
LennyLeonard
Navigátor

Příspěvek od LennyLeonard »

Andrey píše:Takze kdo teda jede?
Já jedu. Zejtra 16:00 na černým mostě pokud se nic nezměnilo.
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Taky tam budu. Už se docela těšim :)
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Andrey píše:Takze kdo teda jede?
cera pokud dobre rozumim ne :-)
Uvidime... :mad:
7g, ZZ231
černa
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

taky tam zejtra budu na tu 16:00 ;)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Plzen a další taky :lol:
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Foost píše:Plzen a další taky :lol:
Tomu nevěřím ani omylem... sazím pivo že v 16 budete ještě trčet nikde u microna pod oknami... :lol:
7g, ZZ231
černa
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

tak horká info dacan to vzdal, asi dostal horečku sobotní noci už ve čtvrtek předem :roll: no mně je taky vedro nějak... vždycky když je meeting ich habe fiber :lol: brácha pojede asi na houby, blbec, tak si dám "solo saturday drive"
Dneska sem musel čistit interier od koxu... všude bílej prášek, po bouchnutí do sedaček se zvednul oblak jako kráááva :lol: nojo lakovat auto se stáhnutým okýnkem a pootevřenýma dveřma je bomba záležitost... 8) desinfekční záležitost na celý odpoledne... v tomhle kdybych měl spát, tak bych byl úplně zfetlej v neděli :lol: :lol: ten prášek je zalezlej i v reprácích a dokonce i v kufru byl... vlezlej sajrajtos
ObrázekObrázekObrázek
Andrey
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrey »

zalezi jestli se nekomu podari vzbudit microna .... :-) O cemz dost pochybuji :-) budem se na Vas tesit
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ne já sem si prostě řek, že pojedu v sobotu, a tak to bude... moje rozpadlý družstvo musí stejně splnit původní plán na minimálně 120,6% :-) na minule sem měl žaludek v sobotu ne jak na vodě... ale pod vodou... když jsme se jeli fotit z toho balkonu... ale tentokrát budu úplně svěží 8) v sobotu do večerních hodin. hihi a že bych se neprobudil brzo v sobotu? no to nehrozí... už dneska sem nemoh spát, připadal sem si jak před nějakou zkouškou neboco :lol: člověk když se těší/nebo bojí, tak se probudí i labužník spánku, a i celica spí ráda, zaklapne klapačky a dobrou... a proto je tak svěží... i po 21letech :wink: ale už ví, přesně ví-... fakt si pamatuje... normálně včera nechtěla nastartovat, přesně po roce :lol: zase jako minulej rok! Ona to tuší!!!!... přesně ví... a dělala si prdel... protože dneska zase startovala jak divá... už je pěkně nadržená na svý kolegyně :lol: :lol: 2x plně nabitá, včera byla nervozní, ale dneska už se sklidnila... těší se až se vychrní v kempu...a energeticky se propojí s dalšíma relaxujícíma nebeskýma kárama. Je to prostě už starší dáma a je nervozní z těch tesco garáží, černých mostů atd... je to solistka... a je ráda jen venku, co s tim já nadělám :lol: já jen humanoid co se snaží pochopit co chce stroj...
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“