kryt ostrekovačov svetiel
kryt ostrekovačov svetiel
Dnes rano pozrem na Avika a tam diera v narazniku. Chyba mi tam kryt ostrekovačov svetiel. Neviem či mi ho niekto vybral, asi nie lebo auto garážujem a ovela pravdepodobnejšie je že som ho stratil počas jazdy a v noci pri parkovaní som si to nevšimol.
Stalo sa Vam niekomu ze ten kryt proste odletel? Kolko to moze stat? Ak sa to stava casto, hned si objednam aspon 2-3 kusy kedze su vo farbe karoserie.
Stalo sa Vam niekomu ze ten kryt proste odletel? Kolko to moze stat? Ak sa to stava casto, hned si objednam aspon 2-3 kusy kedze su vo farbe karoserie.
Toyota Avensis T25, 2.2D-4D, 110 kW, r.v.2008, sedan
Mna skoro vykotilo, ked mi v servise povedali, ze cena za kusok umelej hmoty bude stat 30 EUR, k tomu treba priratat este cenu za lakovanie vo farbe karoserie a samozrejme pracu
Nevie niekto poradit kde sa to da kupit lacnejsie? Ved farbou si to natriem a nalakujem aj sama a montaz tiez nemoze byt narocna, lebo chýba len samotna krytka...

Nevie niekto poradit kde sa to da kupit lacnejsie? Ved farbou si to natriem a nalakujem aj sama a montaz tiez nemoze byt narocna, lebo chýba len samotna krytka...
Keď mi prvý krát odleteli, riešili to vrámci záruky. Teraz mesiac po záruke frnk jedna (skoro som sa po.... keď to buchlo do okna) a neskôr druhá. Jednu som našiel, dal som si námahu a na ceste som sa vrátil. Je to len taká blbosť na ktorej sa strašne radi vyláme ten kúsoček plastu. Evidentne to TOYO podcenila. Ak to zoženiete za rozumnú cenu tak sa pridávam. Doporučujem pred opätovným nahodením urobiť voĺáku úpravu. Ja som rozmýšľal že to obalím silnou lepiacou páskou na spevnenie. Je to taký valček (rúrka) s vybratím ktoré sa zacvakne na trysku.
No tak som tú krytku našiel, zatiaľ iba v amerike za 14 doláčov, čo by malo byť asi 10 euri.
85045 NOZZLE SUB-ASSY, TYPE1 H/LAMP WASHER, LH 85045-47010-E0 2009.04- ZVW30.. G, S 1 $14.09
Manufacture notes:HEADLAMPS-LED,BEIGE ME.,4T8
http://www.toyotapartszone.com/2010/85- ... eaner.html
robia to aj pre prius a verso.
tu je číslo na objednávanie
85045, 85044
len amerika ďaleko
hľadám ďalej
85045 NOZZLE SUB-ASSY, TYPE1 H/LAMP WASHER, LH 85045-47010-E0 2009.04- ZVW30.. G, S 1 $14.09
Manufacture notes:HEADLAMPS-LED,BEIGE ME.,4T8
http://www.toyotapartszone.com/2010/85- ... eaner.html
robia to aj pre prius a verso.
tu je číslo na objednávanie
85045, 85044
len amerika ďaleko
hľadám ďalej
krytka trisky reflektorou
Mne už sa tiež podarilo stratiť jednu. Teda neviem či som stratil alebo niekto šmajznul. Zháňal som aj na vrakáči ale márne. Musel som kúpiť origo za 25€. Kamarát lakerník mi to nastriekal, inak za lakovanie v toyote ďalších 25€. Ak niekde zoženiete lacnejšie tak sa rád pridám nech mam do zásoby.
Toyota Avensis 2,2 D4D, 110kW, Wagon, r.v.2007
Toyota Yaris 1,3 VVT, 64kW, r.v.2007
ex:Ford KA City 1,3 44kW, r.v.2001
ex: Mitsubishi Carisma 1,6 16V, r.v.1999
Toyota Yaris 1,3 VVT, 64kW, r.v.2007
ex:Ford KA City 1,3 44kW, r.v.2001
ex: Mitsubishi Carisma 1,6 16V, r.v.1999
no tak som coto pohladal a jeden anglicky dealer by to vedel dostat na slovensko 2 kusy lava prava 33,43 Eur + postovne 8,87 EUR teda 42 EUR za oba kusy
Skusal som ze ako by sa vyvyjalo postovne pri 6 kusoch teda ze by sme sa nasli aspon traja.
A vtedy by to vyslo na postovnom 23,72EUR takze je v zasade jedno ci objednam sam alebo viacery vychadza to skoro na rovnako
Najlacnejsie v BA som zohnal obe za 46 EUR takze by som 4 eura usetril, tak neviem...

Skusal som ze ako by sa vyvyjalo postovne pri 6 kusoch teda ze by sme sa nasli aspon traja.
A vtedy by to vyslo na postovnom 23,72EUR takze je v zasade jedno ci objednam sam alebo viacery vychadza to skoro na rovnako

Najlacnejsie v BA som zohnal obe za 46 EUR takze by som 4 eura usetril, tak neviem...
Zrovna mám na cestě jeden ostřikovač světel na r.2007 z Allegro.pl cestou autofra.sk za cca 2000,- včetně poštovného i manipulačních poplatků. Nikde jinde jsem ho nesehnal, česká vrakoviště v průběhu 3 let bez šance, originál cena cca 10.000. V Polsku se dá sehnat prakticky všechno a i s dopravou za lepší ceny. Váčka na ostřikovače jsem si včera přivezl od Doláka Příbram, cca 1150 vč.DPH za obě, takže 42 euro z Anglie asi nemá smysl. Víčka bohužel ani v Polsku nejsou levnější.
Avensis 2007 D-CAT kombi
Nemas nejakej cz-pl slovnik? Ja tyhle automoto terminy fakt nezvladam;)Adamec_Pavel píše:Zrovna mám na cestě jeden ostřikovač světel na r.2007 z Allegro.pl cestou autofra.sk za cca 2000,- včetně poštovného i manipulačních poplatků. Nikde jinde jsem ho nesehnal, česká vrakoviště v průběhu 3 let bez šance, originál cena cca 10.000. V Polsku se dá sehnat prakticky všechno a i s dopravou za lepší ceny. Váčka na ostřikovače jsem si včera přivezl od Doláka Příbram, cca 1150 vč.DPH za obě, takže 42 euro z Anglie asi nemá smysl. Víčka bohužel ani v Polsku nejsou levnější.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

http://www.onlineprekladac.eu/
Samozřejmě je výsledek dost kostrbatý. Ale pokud na Allegru chvilku hledáš, ty názvy hlavních součástí pochytíš a pak jen zadáš do kolonky szukaj a všechno ti tam vyskočí. Krytka ostřikovače je myslím oslona spryskriwacz. Nebo zkus oslona lampy.
Samozřejmě je výsledek dost kostrbatý. Ale pokud na Allegru chvilku hledáš, ty názvy hlavních součástí pochytíš a pak jen zadáš do kolonky szukaj a všechno ti tam vyskočí. Krytka ostřikovače je myslím oslona spryskriwacz. Nebo zkus oslona lampy.
Avensis 2007 D-CAT kombi