Zadní Sedačka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Zadní Sedačka

Příspěvek od mara.mww »

jakej mate nazor na vyndani zadni sedacky ??? Posledni dobou jsem nad tim vazne premejslel chtel bych ji dat pryc , dat dozadu rozperu a natahnout ze zadu tribodaky
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

no ja mam nazor na to ten, ze kamarady na plechu vzadu moc nesvez :lol: Jinak jde ciste jen o tve priority, pokud nikoho nevozis tak je sundej. Je to prace na par minut :wink:
Toyota Celica ST202, SS, LSD
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

TomasGT20 píše:no ja mam nazor na to ten, ze kamarady na plechu vzadu moc nesvez :lol: Jinak jde ciste jen o tve priority, pokud nikoho nevozis tak je sundej. Je to prace na par minut :wink:
na co vozit kamarady nejsem taxi a stejne vetsinou jezdim jenom sam nebo s mladou takze v zadu to je tak na 95 procent nevyuzity
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

tahle myšlenka mě taky asi před tejdnem napadla a hend sem jí realizoval, takže všechno letělo ven a další věci budou časem následovat, proč vozit zbytečnou zátěž, že ?:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

garfielld píše:tahle myšlenka mě taky asi před tejdnem napadla a hend sem jí realizoval, takže všechno letělo ven a další věci budou časem následovat, proč vozit zbytečnou zátěž, že ?:)
hej ty jsi muj clovek :-P nejvic se mi libi jak mas tu baterku misto rezervy a taky to tvoje deni sviceni jde videt ze mame hodne podobnej vkus :-) jo a nemas prosimte naky foto jak to vypada kdyz je ten sedak vyndanej ???
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

no ja treba obcas kamarady vozim, treba ted jsme jeli na dovolenou :) Mam celicu navic jako jedine auto takze chci zachovat jakysi jeste "komfort" . Kdybych ji mel holku jako druhe auto, leti z auta ven klima,zadni sedaky, oddelal bych plasty atd..... ale toto se s autem na denni jezdeni neda, nebo da, ale to neni pro me :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Mattyno
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattyno »

Já chvíli jezdil s vybrakovaným zadkem. Sice to pár kilo ušetřilo, ale na vlastnostech jsem to nepoznal. Jen to všude mlátilo, skřípalo a výfuk duněl jak kráva. Celicu mám jako daily, tak si dovedete představit, jak mi tam lítal týdenní nákup :lol: Po Přerově na mě lidi celkem hleděli, no vypadalo to divně :roll: tak jsem ten interiér naházel zpět... Když je potřeba, tak je to za 15 minut vyházené :lol:
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

garfielld píše:tahle myšlenka mě taky asi před tejdnem napadla a hend sem jí realizoval, takže všechno letělo ven a další věci budou časem následovat, proč vozit zbytečnou zátěž, že ?:)
Tys garfilde asi vyhazoval před srazem zbytky lazanie a obaly od mekače, ktere se ti nahromadili za pulroku...a omylem ven šli i sedačky
7g, ZZ231
černa
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

cera píše:Tys garfilde asi vyhazoval před srazem zbytky lazanie a obaly od mekače...
:woot: :bigups:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

Mattyno píše:Já chvíli jezdil s vybrakovaným zadkem. Sice to pár kilo ušetřilo, ale na vlastnostech jsem to nepoznal. Jen to všude mlátilo, skřípalo a výfuk duněl jak kráva. Celicu mám jako daily, tak si dovedete představit, jak mi tam lítal týdenní nákup :lol: Po Přerově na mě lidi celkem hleděli, no vypadalo to divně :roll: tak jsem ten interiér naházel zpět... Když je potřeba, tak je to za 15 minut vyházené :lol:
proto chci dat tu rozperu :-) jinak to ze slysim bordel z vejfuku na to jsem zvyklej takze to bude jen o neco horsi :-D proc na tebe lidi koukali vzdyt to je jenom zadni sedacka tak to ani nejak nejde z venci videt a hlavne u me to nebude videt vubec mam tmavy skla takze mi to je jedno :-D a na nakupy s celicou skoro vubec nejezdim takze to je fukec :-D
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mara.mww »

tak sedacka je venku je to docela nezvyk vzadu nic nemit :D jeste musim vymyslet co misto ni dat aby tam nebyl videt plech a taky musim urobit tu rozperu az to bude hotovo tak sem dam fotky :-)
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

na zavody vyhazuju sedaky, plasty, rezervu a kravoviny ( cca 30kg) mozna vice, nevazil jsem to... a poznam to :lol: spolecne s E85 :lol:
jinak je v aute vse slyset, kazdy kaminek, vyfuk ani nemluvim. po zavodech nahazuju nazpet.
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Mattyno
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mattyno »

mara.mww píše:
Mattyno píše:Já chvíli jezdil s vybrakovaným zadkem. Sice to pár kilo ušetřilo, ale na vlastnostech jsem to nepoznal. Jen to všude mlátilo, skřípalo a výfuk duněl jak kráva. Celicu mám jako daily, tak si dovedete představit, jak mi tam lítal týdenní nákup :lol: Po Přerově na mě lidi celkem hleděli, no vypadalo to divně :roll: tak jsem ten interiér naházel zpět... Když je potřeba, tak je to za 15 minut vyházené :lol:
proto chci dat tu rozperu :-) jinak to ze slysim bordel z vejfuku na to jsem zvyklej takze to bude jen o neco horsi :-D proc na tebe lidi koukali vzdyt to je jenom zadni sedacka tak to ani nejak nejde z venci videt a hlavne u me to nebude videt vubec mam tmavy skla takze mi to je jedno :-D a na nakupy s celicou skoro vubec nejezdim takze to je fukec :-D
Já nevyhodil jen sedáky, ale všechny plasty v kufru a v boku, jen dveře a přední sedáky zůstaly. Tak proto ten velký rachot od kamínků, výfuku a nechápající pohledy kolemjdoucích...
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
Odpovědět

Zpět na „Celica“