Také jsem ji tam párkrát viděl, jezdí tuším někam poblíž toho motorkářského shopu co je cca v polovičce kopce nahoru do líšně
Co ty kdy dorazíš na nějakej ten čtvrteční srazík? Minule jsme to nestihli za tebou dorazit, pač sme šli na bowling
a nečihal jsi min.tyden ve ctvrtek pred EW v avionu??kolem 18 no semnu je to slozite bud jsem v praci az do vecera a nebo nejsem v brne no uvidim co se bude dat delat ale kazdopane bych dal dopredu echo
Pavo.B. píše:včera brzy ráno na dálnici za Táborem stříbrná 7.gen , řidič jel jak s trabantem , když i fiat duplo ho předjelo
Asi mu kleknul motor, nic neobvyklého .
Já potkal v sobotu odpoledne ve Štěrboholech tuto krásku:
Pokud se nepletu tak ta MR je mého kolegy, ale tahle vypadá hodně nablejskaně tak si nejsem na 100 procent jistej jestli to je ona, ale jak dodává krosmen, tak má hodně bohatou minulost, stavovali jsme se s ní za ním a on jí poznal hned a povyprávěl celej její příběh jestli jsme to teda mluvily s tebou krosmene tehdá v Dobříši Jinak pro případné obdivovatele je na prodej, tak pokud má někdo chuť na reborn a vyhrát si s ní, tak dejte vědět.
jasan,tak je to ona mluvili sme spolu a kolega ji poznal-ten co dělal klempířinu
hoď mi info do SZ o ceně
Salceer píše:Dneska v 15:20 jsem potkal tmavě modrou 6stku v Ostravě Hrabové, mával jsem ale asi mě neviděl.
Ha další Celda v Oblasti Ostravy,....no tak až uvidíš na cestě bilou velkou kraksnu, tak to jsem já
Budu se rozhlížet a snad ji nepřehlédnu.Very Happy, Já mám červenou 5g. sice ted vipada trošku jinak než jak mám v profilu.. ale jen menší detaily, nic velkého...
Dneska kolem třičtvrtě na šest (17:45 pro nečtílce) jsem potkal za Brutálem směr Rýmařov červenou 5g s denním svícením, kdopak to byl?
Ona teda jela směrem od Rýmařova
Jsem Zoofilníplyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Kunaznory: Jj to v te slatine po ranu byvam ja (cerna omlacena kapota je jasny poznavaci znameni) ... no jezdim do prace, kam bych jezdil, holt akorat opacnym smerem a pokazdy v jinou dobu