EL. schémata na E10

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
wmousew
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

EL. schémata na E10

Příspěvek od wmousew »

Zdravím všechny. :D Marně hledám na netu schémata na netu a nemůžu najít.. Buď jsem úplně blbej nebo prostě nikde nejsou.. Nemáte je někdo?? Byl bych mooooc rád :P
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ----
++Toyota Corolla E12 2.0 D4D, 1CD-FTV, 85kW, r.v. 05++
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

cauves chlape, rekni na co presne potrebujes :wink: a nebo si stahni v navodech je nekdo odkaz na "Jak na to Toyota Corolla E10/E11" tam jsou na konci taky nejaky schematka :wink:
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
wmousew
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wmousew »

Ahojda :wink:
Tu knihu mám staženou, ale bohužel v ní není to co bych potřeboval. Chtěl jsem si dát automatický rozsvěcení světel, protože na to občas zapomenu... V tý knize je na schematu relé deního svícení pod kastlíkem, ale já ho tam nemám.. A navíc potkávačky jsou v pojistkovce u nohou řidiče, zadní světla u nohou spolujezdce a hlavní světla v pojistkovce v motoráku.. Je to roztahaný po celým autě, tak bych potřeboval přesnější schéma :D Nebo pokud jste někdo dělal automatický rozsvěcení světel tak bych uvítal všechny rady. Předem dík :D
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ----
++Toyota Corolla E12 2.0 D4D, 1CD-FTV, 85kW, r.v. 05++
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

mrkni do tech schemat znova, od odvladani svetel jde kabel.. jeden, kterej se pak rozdeluje.. ten ty potrebujes ... a pak potrebujes rele ... a pak to potrebujes zapojit =D a taky potrebujes najit kablik, treba...treba.. k zapalovaci .... sice to nebude dokonaly, ale kdyz to zapojist dobre, tak jakmile otocis klickem, rozsvitej se svetla... lepsi reseni by bylo aby se to zapinalo podle palubniho napeti,ale to je slozitejsi....
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Odpovědět

Zpět na „Corolla“