Dotaz kolik za Corollu? Pomoc při odhadu ceny vozidla !!!

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
MarkBoy
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Dotaz kolik za Corollu? Pomoc při odhadu ceny vozidla !!!

Příspěvek od MarkBoy »

Mám tady zajímavé téma, tak budu rád za Vaše názory. Jde mi o pomoc při odhadu ceny Corolly E10 r.v. 1995 liftback bourané. Corolla je vzhledově velmi pěkná, bílá barva, motor 1,6Gli, okna v eletrice, atd. Karoserie není vzhledem ke stáří vozu nijak rezlá. Aktuálně je pojizdná, ale je bouraná od zvířete na levou stranu. Tzm. přední nárazník, levý blatník, levý světlomet i pozička, blikny, to vše je zapotřebí vyměnit a obravit. Díval jsem se na ceny vrakoviště a popř. niparts u světel a cena dílů vyjde na 5tis. plus práce. Jakou cenu má vozidlo nyní (váš názor)? Jakou po případné opravě? Předem díky
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

max 15tisic po oprave max 25tisic bych odhadl.
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
MarkBoy
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarkBoy »

Ok, díky za názor. Také jsem si říkal že alespoň tech 15tis. mít v tom, stavu v jakém to je nyní.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Nekupoval's ji náhodou od kluka, kterej dělal ve Vysočanech ve firmě zabývající se ozvučováním apod.....?
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
MarkBoy
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarkBoy »

To vubec nevím kdo ji měl před námi, nemám nyní u sebe TP. Ale my jsme ji koupili od Servisu kousek od Hustopeč u Brna. Máme ji už asi od roku 2003. A plná spokojenost.
Pizzamancz
Řidič

Příspěvek od Pizzamancz »

Rozhodně opravit !
Těch 5 tisíc je reálná částka za díly. Pokud bys sháněl nárazník a blatník, můžu nabídnout za zajímavé peníze. Více na SZ.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!

Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
MarkBoy
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarkBoy »

Co se týče dílů na Liftback, snažím se je sehnat už asi 3 týdny viz. poptávka v sekci náhradní díly. Bohužel by do této chvíle problém sehnat nárazník a levý blatník na liftback. Na heatchback, sedan, atd. mají všude i nové, ale liftback je problém.
Co se mi podařilo, tak mám nárazník co je super. Rovnou jsem koupil Světlomět, pozičku, blikny do nárazníku i blatníku. Ale blatník jsem zatím nesehnal.
Co se týče dalšího dění. Tak jsou dvě možnosti. Buď Corollku začneme opravovat my nebo v případě zájmu dodáme v tom stavu jak je plus za naši nákupní cenu prodáme také již zakoupené díly.
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Bydlím na Hustopečsku, ale bílej lift tady snad nepamatuju...

Vrakoviště co bývalo v modřicích si zkoušel? Jsou teď sice přestěhovaní na znojemsko, ale pan majitel je brňák a není pro něj problém danej díl dovézt, navíc byl sem tam asi před 14 dny a jeden liftback tam byl, ale jak na tom byl blatník nepamatuju. Drásov taky stojí za zkoušku. Kontakt kdyžtak přes SZ, napiš si.
Holomek!
MarkBoy
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarkBoy »

Vzpomněl jsem si, že před náma Corollu měl nějaký brňák myslím. Ale my jsme ji koupili ve Starovičkách. Zkoušel jsem asi všechny vrakoviště Toyota co jsem na netu našel. Co se týče Liftback, tak jsem i nějaký našel, ale zrovna bez toho co jsem potřeboval. Ale jak jsem psal, už mám vše jen levý blatník musím sehnat.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

To nebude ona, já jen, že těch bílých v Práglu moc není.
Hlasuji pro opravu.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Odpovědět

Zpět na „Corolla“