Brzdovy strmen: narovnat ci vymenit?

vše ohledně modelové řady Celica
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

stenky píše:ved toto. rovnat liatinu je strasne slahnuty napad, ale jedine co mi napoveda ze by to slo je fakt, ze sa to do toho stavu dako muselo dostat :) ale asi bude problem v tom vodiacom kanali ako pisal pavo. ale to sa rovnat neda tak uz jedohodnuty swap s matesom. ideme na zraze laborovat :D
není co laborovat, jak jsem psal je tp půlhodinka práce když jde vše povolit :) a nestane se nějaká veliká konina :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

gabko24 píše:a platnicky si das vyrobit hrubsie? lebo ak tam vyberies polcenty, to by tam chybalo a az by si platnicky odral, mohla by vypadnut. Sustruzenie stym nema nic spolocne, jedine frezovat. Ale to niekde zozenies :-)
dalsia vec je, ze ten material oslabis...ajked je to zadna brzda...
S tym by sa muselo samozrejme pocitat ze je treba dohladat na zodretie dosticiek...
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

chalani serte na to pojde tam "novy" :D
Obrázek
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

ides do CR na zraz? sorry za ot.. :-)
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ano, som sice socka ale ako sa poznam ja by som tie zrazy odkladal a odkladal az nakoniec budem mat 50 rokov a na ziadnom nikdy nebudem :D tak som sa rozhodol ze prachy neboli a ani nebudu tak si tu trochu treba uzit :D

potrebujes daco doviezt alebo sa chces pridat? :D
Obrázek
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

bolo by dobre doniest sadu zadnych platniciek a spojkovu lamelu od Lenky, ale akosi nemam prachy......

ku tomu strmenu, myslis, ze bol uz ohnuty, ked bolo auto umna? nemohlo sa to stat napriklad nejakou burackou?
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

jeden z vodiacich trnov bol ohnuty a fialovy. az po narovnani sa prejavila ta vola na jednom palci. cize kym to bolo zmontovane a nesahalo sa na to bolo to v dakej symbioze ze to slo. ked sa ten vodiaci kolik narovnal/vymenil za novy symbioza sa narusila a zacali problemy :) ono zrejme volakto pred nami to poriadne prehanal a nevedel ze ma na zadku zalepene brzdy, tie sa hriali a zacali sa krutit tie voditka. alebo sa to ohlo narazom, neviem. teraz mam vsetky strmene rozhybane, vycistene, premazane a pregumickovane. len skoda toho jedneho kriveho no.
predpokladam ze ked sa to vymeni tak to bude kosher znova. teda musi no :) potom zo stareho ohnuteho prehodim nove gumicky na ten rovny a bude konecne pokoj :D

keby si chcel ja som daval na cele auto nedavno EBC a tie tvoje zadne kashiyama, najazdene cca 5000km mi ostali. nic im nieje ja som ich menil len z principu aby som mal v predu rovnake ako vzadu a mal som na komplet EBC vyhodnu cenu :)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“