Bílý Yaris - ANO či NE ?

vše ohledně modelové řady Yaris
Colli
Řidič

Příspěvek od Colli »

Nikdo nekritizuje...kdyt je to hezci tam mit vetsi kola než náky prdochy :-D
Toyota Yaris 1.0 2007 TS Face
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No akí ste všetci nároční...to ked ste mali 120-tky,tak vám boli dobré aj 13" :sneaky: :tongue:
No ale jasne-doba ide dopredu 8)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Dovi
Člen Týmu

Pointa

Příspěvek od Dovi »

Upřímné díky všem za vaše dobře míněné rady, doporučení, názory a postřehy.

Většina rodina hlasovala pro červenou barvu, ale menšina mě podporovala ve volbě bílé barvy.¨Definitivní volba se zjednodušila při snaze objednat bílého Yaríska, kdy se prodejce podíval do jejich on-line systému a konstatoval:

a)
Bílý Yaris v mnou preferované motorizaci nemají (centrálně u Kolína) skladem

b)
Je sice pravděpodobné, že v další várce něco bílého přijde, ale to může být otázkou několika nebo dokonce mnoha dalších týdnů.

Takže jsem to vzal pozitivně s tím, že jsem si nakonec nemusel házet korunou, když už to osud vyřešil za mne, a kývnul jsem na červenou - holt člověk nemůže chtít (a mít) všechno... :)

Naposledy upravil(a) Dovi dne ned 12.09.2010, 07:49, celkem upraveno 1 x.
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

Herdek chcu u nich utratit love, tak jak nejde? :evil:
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Dovi
Člen Týmu

Příspěvek od Dovi »

Mates. píše:Herdek chcu u nich utratit love, tak jak nejde? :evil:
Prostě bílý nebyl momentálně skladem. Dle jejich statistiky je prý po bílé mnohem menší poptávka, takže logicky se jich i méně vyrábí a dováží...

perito
Navigátor

Příspěvek od perito »

Předpokládal jsem, že pokud auto nemáš skladem, tak ti ho snad vyrobí podle přání, akorát si počkáš třeba 2 měsíce... tak to u Toyoty nejde??
Dovi
Člen Týmu

Příspěvek od Dovi »

perito píše:Předpokládal jsem, že pokud auto nemáš skladem, tak ti ho snad vyrobí podle přání, akorát si počkáš třeba 2 měsíce... tak to u Toyoty nejde??
Ale ano, to samozřejmě stále jde. Problém v mém případě ale je (by byla) ta čekací doba - auto jsem potřeboval co možná nejdřív. Už tak jsem předtím ztratil nějaký ten pátek výběrem značky a konkrétního typu, a pak ještě dalších 14 dní uplynulo od závazné objednávky a složení zálohy do odebrání vozu na prodejně. Kamion z Kolína to totiž přivezl (zřejmě spolu s dalšími vozy pro jiné zájemce) až večer 11. kalendářní den po objednání. A následující den dopoledne mě prodejce o tom informoval a domluvili jsme se na provedení předprodejního servisu, doplacení celé ceny a předání vozu přespříští den.

Toyota Yaris 1.0 VVT-i Dream (2010), v záběhu, dle BC spotřeba N95 zatím cca 3.7 l/100km

perito
Navigátor

Příspěvek od perito »

Ono je to jedno, bílá x červená... hlavně, že je to yarda! Ať hezky a dlouho slouží :wink:
Dovi
Člen Týmu

Příspěvek od Dovi »

perito píše:Ono je to jedno, bílá x červená...
Taky si to tak říkám :)
A když v tom sedím, tak kromě červeného lemu vnějších zpětných zrcátek a červeného proužku kapoty "prosvítajícího" mezi palubovkou a ramínky stěračů vlastně o barvě vozu vůbec nevím.
A když nejezdím, tak určitě nejsem vyložený z okna a nekochám se pohledem na "miláška" (není to moje první přibližovadlo a hlavně nejsem ten typ).
A ani ty baby na to nemám potřebu lovit, tak vo co gou, že jo?

perito píše:Ať hezky a dlouho slouží :wink:
Díky, a nápodobně všëm :)

Toyota Yaris 1.0 VVT-i Dream (2010), v záběhu, dle BC spotřeba N95 zatím cca 3.7 l/100km

Odpovědět

Zpět na „Yaris“