Co je to ?? kdyz to vypojim nic se nedeje, urcite to knecemu bude, ale nedela to nic.. aspon me

je to ekonomer (zelena a oranzova ziarovka na palubovke). nerobi to nic, iba rozhoduje ktora ziarovka ma svietit, podla toho ako slapes na plynovy pedal.dr.knedlo píše:http://www.cvcm.cz/toyota/cojeto.jpg
Co je to ?? kdyz to vypojim nic se nedeje, urcite to knecemu bude, ale nedela to nic.. aspon me
ahaaevn píše:když bude netěsná hadička tak bude svítit jenom zelená kontrolka
No jo ale ja jedu za 3; 50Km/h potrebuju pridat zmacknu plyn cca o 1 cm a okamzite sviti cervena... zda se mi to az moc casto, ale nemam scim srovnavat treba to tak ma byt..jozino píše:Oranzova svieti aj ked nemas dostatocne otacky, potom musis podradit. samozrejme ak ho dobre vytacas oranzova preblikava castejsie
To asi jenoduse nezjistim co ? Nebo mam se zamerit na nejaky urcity hadice??ombre píše:Jakmile se šlápne na plyn, škrticí klapka se otevře a podtlak se SNÍŽÍ, na což čidlo reaguje přechodem do oranžové. Je to tedy přesně naopak. Osobně jsem si to na autě vyzkoušel, abych předešel oblíbeným spekulacím.
Takže pokud ti to někde přisává vzduch, tak to čidlo přepíná na oranžovou dříve než by mělo.