mr2 anglan na prodej
mr2 anglan na prodej
1992 mr2 atmosfericka ve slusnem stavu na prodej, rizeni na pravo. nabidnete. praha
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jo kde zijes ? original z toyoty 12 500,- a jinej tam nedas vkuli vystupu a v stupu, tuten je "zavodní" celohlinik
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Invader má pravdu, replika se na mr2 nevyrábí, tudíž tenhle hliníkovej chladič od mishimoto je za těch 8500,- nejlevnější co se dá sehnat, pokud nechceš jako někteří členové zde převařovat rám do kterýho se ten chladič ukládá...
a počítám že originál ti právě z těchto důvodů nikdo neprodá, každej si ho rači nechá do zásoby, já když jsem ho scháněl-tak byl pouze jeden na vrakáči-to nevíš jestli někde neteče-chtěli za něj 4000,- a naprosto bez záruky-to znamená-odvezeš si ho, doma zjistíš že ti teče a 4000,- v pr....
a počítám že originál ti právě z těchto důvodů nikdo neprodá, každej si ho rači nechá do zásoby, já když jsem ho scháněl-tak byl pouze jeden na vrakáči-to nevíš jestli někde neteče-chtěli za něj 4000,- a naprosto bez záruky-to znamená-odvezeš si ho, doma zjistíš že ti teče a 4000,- v pr....