Celica - projekt 82

vše ohledně modelové řady Celica
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Noo paráda další zajímavý projekt, takových není nikdy dost,...jak to tak čtu,..propočítal jsi si dobře svoje finanční možnosti,...v takovýchto projektech se utopí opravdu hodně peněz,..teda pokud to má být profesionálně a dlouhodobě udržitzelná práce.Více podrobněji Ti o tom jistě řekne pan doktor,... :wink:
Jinak GRATULACE,...rád ji uvidím někde v reálu,... :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
aczasa
Věčnej rejpal

celica..

Příspěvek od aczasa »

No, tak vzhledem k tomu, že jsem si rozdělil celou akci na více kroků, tak předpokládám, že na jaře bude k vidění ve stavu jakž takž pojízdné kastle :-)))))))
Back in Czech.
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: celica..

Příspěvek od ArnieGT »

aczasa píše:No, tak vzhledem k tomu, že jsem si rozdělil celou akci na více kroků, tak předpokládám, že na jaře bude k vidění ve stavu jakž takž pojízdné kastle :-)))))))
:lol: :lol: :lol: No tak nějak se začít musí ,...SUPR jen tak dál,...pak dej info o průběhu,...to víš všichni jsme tady strašně zvědaví a závistiví :lol:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Určitě na srazu hodíme reč Acsaza a přihodím pár poznatků a i z toho co se dělo s príšerou a to ať Tě neleká to byl fakt ojedinělej extrém.....a ještě bude a tohle je klasická renovace bez vymýšlení psích kusů .Tohle je fakt jiné, renovace ale prináší kopec studia jak materiálů tak i manuál prostudovanej a někdy i nutnost výroby dílů na zakázku pokuď by nebyla orig. součástka a to jsou velké položky navíc.A hlavně nespěchat!!!Tohle byla chyba moje prvotní, nyní zhromažďuju jak sysl jak poznatky, tak fiannce tak součástky :lol: a následně se to projeví už snad v dobrém.

Já jsme zastánce kůže z důvodu trvácnosti a vizuelního efektu určitě ale je to můj pohled na veterány , moje má TA22 má koženkový interiér a TA28 zas má látkovej interiér například od výroby.
Nějaké ty auta doma jsou.
Salceer
Navigátor

Příspěvek od Salceer »

Taky bych o ni uvažoval kdybych měl pár desítek tisíc navíc a volnou garáž.. kde momentálně stají moje 5g. Bude to pěkná babička jak se hodí do rychtigu.. taky se těším až ji uvidím... jestli ji uvidím..:-)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

no a takhle nějak by to melo vypadat :) akorat v tom motoru toho bude trochu víc :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek jinak když dnes "zamrkala"... to je prostě nemoc no... :D :oops:
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Jojo přesně to je nemoc,..a tahle generace má taky svoje kouzlo,... :twisted:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak to je celkem hezká dvojka sice zbídačená na pohled ale viděl jsem i auta v dezolátnějším stavu a skočili jako leštěnky.Bude to běh na dlouhou trať alespoň pro mne a dnes mimochodem si jdeme sednout s Acsazou na krátkou kávu tak jsem zvědavej na jeho pohled na věci.
aczasa
Věčnej rejpal

celica...

Příspěvek od aczasa »

Jo, tak červená je fakt parádní. Teda ty "lemy blatníků" bych nemusel, ale jinak náááááádhera. :-) Jsem zvědav, jak to bude v březnu vypadat s tou mojí. :-)
Back in Czech.
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

libor12 píše:no a takhle nějak by to melo vypadat :) akorat v tom motoru toho bude trochu víc :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek jinak když dnes "zamrkala"... to je prostě nemoc no... :D :oops:
jinak mám dojem, že tyhle kola tady někdo tak před půl rokem prodával a týhle celice moc slušej
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Fotky červené jsou zhruba z 1.5roku staré aukce z ebay. Skončila s prodejní cenou 26000usd. Kola na ní jsou polokovaná z její příbuzné mk2 celicy supry. Obouvaji je 225/60/14 v evropě téměř nesehnatelne. V usa není problem bf goodrich je má za 80usd kus,ale neposíla do evropy.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

hele někdo je tady prodával a zároveň si matně pamatuju, že tady někdo nabízel i nový pneu na tyhle kola-dovoz z USA-zrovna ty BF Goodrich, mělo by to jít dohledat v inzerci kola, ale víc pozornosti jsem tomu nevěnoval, protože na mýho skoro veterána to není :D
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Včera jsme poseděli na kávě s majitelem Acsazou a má podlě mně reální představu o tom kam renovace se musí posunout, trošku jsem mu pár brouků do hlavy dal ale je to podle mně člověk s jasným a reálním pohledem na věc.Myslím že více řekne na srazu on sám.
aczasa
Věčnej rejpal

pokec...

Příspěvek od aczasa »

Jo... za sebe mohu říct, že rozhovor s Doktorem byl demotivující, infarktový a utvrdil mě v tom, že mé černé představy jsou jen slabý odvar... :-)
Ale bylo to velmi příjemné a poučné, takže Krosmen a Libor12 to se mnou teď budou mít už jen těžší... :-)))
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Celica“