Celica - projekt 82
fotky.....
Vcelku to v interiéru jde....
Místo řidiče je dost old plastik school... .-)
Chčije kardán....
Motor jede docela v klidu, ale bleje víko a vana...
Kupodivu vše funguje v rámci možností...
Místo řidiče je dost old plastik school... .-)
Chčije kardán....
Motor jede docela v klidu, ale bleje víko a vana...
Kupodivu vše funguje v rámci možností...
Back in Czech.
A jeje rysuje se to na hodně zajímavé kousky u Krosmena v servisu moje TA28, pak když Libor tam dá tuhle 2 generaci a 3 generaci kterou má u rodičů tak mám dojem že celá sága bude uzavřena a bude pěkné parkoviště.
To LIbor: opravím tě počty špatně interiér do kůže nic jiné na ty staré auta vzhleedem k dalším pracím do budoucna není reální dávat 65-100 000 Kč dle rozsahu, chromy a originální díly když jsou poškozeny+ prkotiny dalších 50000 tisíc.A ty víš že nekecám mám nyní vše naceněno a s tím motorem ohlenně 4Runner je to vynikající protože dílů na to je nepreberně.
P.S.Já vím kluci že Váš štve že jsem nyní nic nedělal na TA28 ale nejprve musí jezdit príšera až pak uvolním na první fázi peníze.
No ty vogo ještě předtím jak jsme dopsal se objevil nový kupec tak je vše jinak gratujulu:-):-):-) a vítám v klube youngtimerů.
To LIbor: opravím tě počty špatně interiér do kůže nic jiné na ty staré auta vzhleedem k dalším pracím do budoucna není reální dávat 65-100 000 Kč dle rozsahu, chromy a originální díly když jsou poškozeny+ prkotiny dalších 50000 tisíc.A ty víš že nekecám mám nyní vše naceněno a s tím motorem ohlenně 4Runner je to vynikající protože dílů na to je nepreberně.
P.S.Já vím kluci že Váš štve že jsem nyní nic nedělal na TA28 ale nejprve musí jezdit príšera až pak uvolním na první fázi peníze.
No ty vogo ještě předtím jak jsme dopsal se objevil nový kupec tak je vše jinak gratujulu:-):-):-) a vítám v klube youngtimerů.
Naposledy upravil(a) Doky dne stř 08.09.2010, 08:47, celkem upraveno 1 x.
Nějaké ty auta doma jsou.
navíc včera padla dohoda na BMW z roku 32 a Mercedes z roku 42 hehehehehehehe
kdo že to doveze GT2000????
kdo že to doveze GT2000????
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Výhoda je že právě na 3g skoro žádný chrom není,což je obrovská úspora za jejich renovaci. Tuším že asi nebude klima tak ta kůže asi také nebude a originál je mikroplyš. A co podvozku a ostatních komponent okolo motoru,brzd je běžně dostupné,používalo se v jiných typech dost dlouho a není problem je sehnat.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
celica
Klima není, kůži nechci.. :-/ Ani s klimou bych do kůže nešel. Je to sice opruz na údržbu ta mikroplyš, ale fakt kožený interiéry nemusím.... V tuhle chvíli mě stejně nejvíc zajímá jen a jen vyvaření kastle a nejnutnější věci k rozjetí auta po vlastní ose.
Back in Czech.
Re: celda
helec jestli ji nikdo nechce a prodávaj ji už dlouho, tak zkus majitele-vo kolik by byl vochotnej jít dolů.Pavo.B. píše:2.gen , kdybyste vedeli nekdo o MR2 MK1 tak zase info me , krome ty krasny na sbazaru za 35tis. kterou nikdo nechce a ja na ni nemam protoze musim setrit na notebook ( a s prepisem bych na to vubec nemel - serou me ty politici )aczasa píše:Kuňa, to je nějaká 1g? Víc info o tom hnědým autě?
Jinak jsem koukal že na německým ebayi se mk 1 prodávaj za celkem směšný peníze-kolikrát i celkem dobrým stavu
odvezeno dovezeno a už holky stojej vedle sebe.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
fotky
Tak tak.. Já se rád podívám. Ale s tou finální cenou, kterou má Doky utopenou v příšeře jste mě kucíííí z Dobříše docela polekali.. To abych vybral prasátko, obral pár důchodců a ještě šel do banky s kvérem..
Back in Czech.