E-10 zase ty brzdy :)
Mám problém, pustil sem se do výměny tlumičů na své černé, jenže sem ztroskotal brzo a to na brzdovým vedení. Vzadu totiž vede skrz objímku na tlumiči a za boha se mi to nedaří povolit. Naopak se mi pomalu daří ožvejkávat 6ti hran na té asi 15 cm dlouhé trubičce, co je od tlumiče k prasátku.
Co s tím? Nahřívat sem to zatím nezkoušel z obav o hadici, jenom ocelovej kartáč a uvolňovač šroubů. Ta trubička by se snad měla dát nahradit ne?
Co s tím? Nahřívat sem to zatím nezkoušel z obav o hadici, jenom ocelovej kartáč a uvolňovač šroubů. Ta trubička by se snad měla dát nahradit ne?
Holomek!
ještě by to taky mohly dělat hadičky k brzdičům-odvézt někomu kdo tomu rozumí,koukne a uvidí 
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dělal jsem to samé a nezávidím ti to a nakonec jsem to musel ukroutit a odvrtatRampa89 píše:Mám problém, pustil sem se do výměny tlumičů na své černé, jenže sem ztroskotal brzo a to na brzdovým vedení. Vzadu totiž vede skrz objímku na tlumiči a za boha se mi to nedaří povolit. Naopak se mi pomalu daří ožvejkávat 6ti hran na té asi 15 cm dlouhé trubičce, co je od tlumiče k prasátku.
hodně štěstí
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Říznout ten držák na tlumiči, ohnout, vyndat trubičku. Trubičky nerozebírat, protože po těch letech nemáš šanci.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
No moc jste mě nepotěšili
, jsem optimista, nechávám to do zítřka našplíchaný tím uvolňovačem šroubů a zítra se s tím zkusím zase poprat.
Nepotěšil mě moc ani Idaho, že už se pancéřovky od goodriche moc hromadně neobjednávají, tak se to už tolik nevyplatí.
krosmen> No momentálně už je to nepojizdný, starý tlumiče jsou kaput, takže už mám vše okolo rozebraný až na to brzdový vedení.
Beaver> No to mě taky napadlo, stačilo by tam flexkou udělat drážku přesně na tu trubičku a provlíct to, ale musel bych tak říznout aji ty tlumiče co tam chci dávat a to se mi trochu příčí. Na druhou stranu, jestli to nepůjde, tak mi stejně nic jinýho nezbude.
Nepotěšil mě moc ani Idaho, že už se pancéřovky od goodriche moc hromadně neobjednávají, tak se to už tolik nevyplatí.
krosmen> No momentálně už je to nepojizdný, starý tlumiče jsou kaput, takže už mám vše okolo rozebraný až na to brzdový vedení.
Beaver> No to mě taky napadlo, stačilo by tam flexkou udělat drážku přesně na tu trubičku a provlíct to, ale musel bych tak říznout aji ty tlumiče co tam chci dávat a to se mi trochu příčí. Na druhou stranu, jestli to nepůjde, tak mi stejně nic jinýho nezbude.
Holomek!
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam totiz provedeno stejne
Nicemu to nevadi.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
Měl jste někdo rozdělaný zadní kotoučový brzdy na E10-11 (možná vlastně i E9) ? Jak tam funguje ta ruční brzda?
Koupil sem teď havarovanou E11U s kotoučema na zadku a plánuju to hodit na svoji E10, ale nejspíš až příští prázdniny. Co jsem se ale díval, tak je to tam udělaný jinak než na E12 a lanovod ruční brzdy je navedenej do takovýho držáku přímo na třmenu té brzdy. Zatím sem to víc nerozdělával a nezkoumal, na DIY jsem to nenašel.
Díky.
Koupil sem teď havarovanou E11U s kotoučema na zadku a plánuju to hodit na svoji E10, ale nejspíš až příští prázdniny. Co jsem se ale díval, tak je to tam udělaný jinak než na E12 a lanovod ruční brzdy je navedenej do takovýho držáku přímo na třmenu té brzdy. Zatím sem to víc nerozdělával a nezkoumal, na DIY jsem to nenašel.
Díky.
Holomek!
- Pizzamancz
- Řidič
Zklamu tě, mám to ve velmi živé paměti, když jsem jel teď na servis na Dobříš. Ty brzdy byly tak v hajzlu, že ze Strakonický jsem už jen věřil... V servise mi to pak i ukázali. Neuvěřitelná věc, která se hnedtak nevidí. Zarezl třmen, brzdilo mi to jen tím pístem... takže brzdový segment pryč, nosný 4 mm plech pryč a brzdový píst měl "odfrézováno" skoro 1 cm...
Zdůrazňuiji, že s tojkou najezdím cca 600 km týdně....
Jimmi píše:To se mi ještě nestalo. U žádnýho auta. Ano, začalo to blokovat, ale nepřestalo to brzdit.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pizzamancz píše:Zklamu tě, mám to ve velmi živé paměti, když jsem jel teď na servis na Dobříš. Ty brzdy byly tak v hajzlu, že ze Strakonický jsem už jen věřil... V servise mi to pak i ukázali. Neuvěřitelná věc, která se hnedtak nevidí. Zarezl třmen, brzdilo mi to jen tím pístem... takže brzdový segment pryč, nosný 4 mm plech pryč a brzdový píst měl "odfrézováno" skoro 1 cm...
Jimmi píše:To se mi ještě nestalo. U žádnýho auta. Ano, začalo to blokovat, ale nepřestalo to brzdit.
hodně dobře.... to si ale při brždění musel slýchat nepěkné zvuky ne??
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Pizzamancz