ahoj
mam dotaz vcera sem zjistil (protoze prselo) tak nejde zadni sterac , ani ostrikovac. Chci se zeptat kde hledat problem (predni jdou tak jak maji) neni nekde nejak pojistka ? nebo vcem by mohl byt problem ?
diky
AV 25-zadni sterac-motor-nejde a ostrikovac take ne - foto
AV 25-zadni sterac-motor-nejde a ostrikovac take ne - foto
Naposledy upravil(a) majkl75 dne čtv 23.04.2009, 15:37, celkem upraveno 1 x.
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
tak to bude ořišek no jo zkusit jit po kablech no jestli proud teče tam kam má neboli se chce dostat více pod obložení mechanické části dále spoje elektricky jinak zatim me nic jinyho nenapada snad taky poradi nekdo jiny moc zavad na tomhle byt nemuze snad 

Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
Asi tak. Stiahni si pre istotu schemu zapojenia, pouzi search tu na fore, urcite som ju uz raz tahal.camry97 píše:tak to bude ořišek no jo zkusit jit po kablech no jestli proud teče tam kam má neboli se chce dostat více pod obložení mechanické části dále spoje elektricky jinak zatim me nic jinyho nenapada snad taky poradi nekdo jiny moc zavad na tomhle byt nemuze snad
Postupne over, ci nameras na konektore napatia ktore tam maju byt, alebo naopak, napoj motorcek na extra drotik a skus nasimulovat auto.
To by ti malo napovedat, ci je chyba s elektrikou alebo motorcekom.
Toyota Avensis 2.0 D4-D '02
- Karel Danda
- Řidič
Zrovna zhruba před týdnem jsem tuto závadu řešil na Ave combi z r. 2002. Na rozdíl od tebe mě ale šel ostřikovač. Pojistka to taky nebyla, protože je společná pro přední i zadní stírače a ostřikovače. Nakonec jsem musel rozebrat motorek a byl totálně zatuhlý až zarezlý v ozub. převodech. Vyřešilo to postřik WD40 a rozhýbání převodů všemi možnými prostředky od sikovek na hřídelce až po šroubovák v ozubení. Nakonec promazání vazelínou, zpětná montáž a funguje. A o hodně svižněji než dříve, předtím už se sotva hýbal, jak postupně zatuhával. Hlavní problém vidím v pronikání vlhkosti okolo hřídelky stírače, sice je tam gumový krycí kroužek, ale asi to nestačí. Teď jsem tam před zatlačením toho kroužku natlačil hodně vazelíny, tak snad to nějakou dobu vydrží.
Avensis combi 1,8 VVT-i r.v.2002
no takze sem rozebral a vse v "phode" ... v tom smyslu ze neni nic zatuhleho ALE ... umelohmotne kolecko je praskle v pulce tim padem se to zaseklo a spaliloto elektroniku ... po blizsim zkoumani a sundani vika kde se vymenuji uhliky tak je tam spaleny "kondenzator" nebo co to je zkratka k tomu vede jeden z uhliku ... a ted velika prosba nemate nekdo nahodou nefunkcni motorek kde je zdrave stredove kolo a ten kondenzator nebo co to je ? a nechal mi to za nejakou rozumnou cenu ? protoze i po vymene techto dvou veci netusim jestli to bude funkcni ... popripade cel funkcni motor ... za rozumnou cenu ?
diky vsem .. jen pripomenu ze se jedna o AV T25 liftback
posle te mi email nebo SZ tady na foru
tel.6 0 3 716823
foto:

diky vsem .. jen pripomenu ze se jedna o AV T25 liftback
posle te mi email nebo SZ tady na foru
tel.6 0 3 716823
foto: