Povedal som si vcera ze dam Presov - Siroke - cez Kezmarok - Katowice letisko a spat cez Krakow - Nowy Sacz - Sabinov - Presov nie len na jednu nadrz ale tak aby mi v nej aj cosi zostalo ...
Vyrazili sme o 13:00, velmi zle cesty kopa kamionov takze obehovania kopu, za kezmarkom uz prazdne cesty a casovo v pohode tak sme sa nehnali nikde ... V polsku za nowym targom ale total zapcha krizovatka so svetelnymi osvetleniami zabita 2km nasim smerom takze spotreba rapidne hore lebo to bolo v kopcoch, za krizovatkou som sral na spotrebu a palili sme co to dalo kvoli casovej strate a zmensenej casovej rezerve na letisku. Cesta do krakowa a katowic pohoda po dialniciach, v katowiciach nas uplne stratila navigacia a spolusediaci pomali stracali nervy a zufali ci stihnu letisko sme sa prekopali cez zapchy okolo 17:00 - 18:00 katowice. Letisko sme eventuelne nasli a odoslal som spolucestujucih
Priemerna spotreba 8.3l, dojazd cca 258km, velmi nadseny som nebol lebo to znamenalo ze budem musiet dotanktovat.
KEdze boli zle cesty dal som nejaky shopping pre manzelku (ikea, tk maxx) a vyrazil o 21:00 z katowic. Spat som isiel cez Nowy Sacz kedze tam su dobre cesty a vyrazil.
Pocasie uplne hrozne, dazd/mrholenie/tma/leskly asfalt tak som si povedal ze idem totalne defenzivne dal tam relaxacnu hudbu, na dialniciach som dal tempomat 120km/h, po normalnych cestach 90/100km/h vzdy na 6ke nizke otacky a obehoval som len par krat (obcas som mal chutky sa ponahanat ale vzdy som to nechal tak).
Vysledok, vratil som sa do presova s 50km rezervou na dojazd, priemerka z 8.3l/100km v polke nadrzi som to stlacil na 7.2l/100km a totalne relaxovana jazda.
V nedelu v noci idem po nich spat na letisko takze pojdem v 1. nedelu, 2. v noci takze ked mi od nudy neripne v hlave tak pojdem relaxacne a bez zbytocneho nahanania ... Myslim ze to pod 7l/stlacim uplne hravo. A to mam podla aCar softwaru dlhodobu priemerku odkedy to sleduje 8.2l.
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... F8&t=h&z=9