chystam se menit rozvody na svym vozitku, takze bych se rad zeptal, jestli nahodou nekdo nevite o nejakym dobre zdokumentovanym postupu, pripadne na jaky vychytavky si dat pozor
 (utahovaci momenty, spasovani znacek,...). celkem slusnej postup jsem nasel na autozone.com , ale tam jsou asi jen americky verze, ktery se asi od tech evropskejch i v rozvodech trochu lisej.
 (utahovaci momenty, spasovani znacek,...). celkem slusnej postup jsem nasel na autozone.com , ale tam jsou asi jen americky verze, ktery se asi od tech evropskejch i v rozvodech trochu lisej. jo a napada me - nevite, jestli jsou mezi krytem a blokem motoru nejaka tesneni, ktera je nutny taky menit - zatim mam jen rozvodovou sadu, takze bych to nerad rozdelal a zjistil, ze to kvuli chybejicimu tesneni nemuzu dat dohromady.
a vlastne jeste jeden dotazek - jakej mate nazor na rozvody CONTITECH. diky za vsechny rady a informace a mejte se fajne. toyotkam zdar

). co se tyce contitechu, tak jsem puvodne myslel, ze bych objednal nipparts (dokonce byl i o 200,-levnejsi, ale chlapik z mjauto, mi doporucil rozhodne contitech se slovy, ze to je spicka v oboru - no doufam, ze nechtel udelat jen vetsi kseft
  ). co se tyce contitechu, tak jsem puvodne myslel, ze bych objednal nipparts (dokonce byl i o 200,-levnejsi, ale chlapik z mjauto, mi doporucil rozhodne contitech se slovy, ze to je spicka v oboru - no doufam, ze nechtel udelat jen vetsi kseft   ). co se tyce vymeny, tak to chci udelat vcetne kladky - bejvalej majitel rozvody nedelal a kdyz uz se v tom budu hrabat, tak at to je komplet (navic podle tachace to ma 130 tis ???, takze, je-li to pravda, tak mam nejvyssi cas). zatim se mej fajne a kdyby te nahodou jeste neco napadlo budu vdecnej za info
  ). co se tyce vymeny, tak to chci udelat vcetne kladky - bejvalej majitel rozvody nedelal a kdyz uz se v tom budu hrabat, tak at to je komplet (navic podle tachace to ma 130 tis ???, takze, je-li to pravda, tak mam nejvyssi cas). zatim se mej fajne a kdyby te nahodou jeste neco napadlo budu vdecnej za info
 ked nic ine, aspon ma clovek istotu, ze ten diel je vyrobeny v japonsku, kde ludia chodia do roboty pracovat a nie sa ulievat, ako tu v EU.
 ked nic ine, aspon ma clovek istotu, ze ten diel je vyrobeny v japonsku, kde ludia chodia do roboty pracovat a nie sa ulievat, ako tu v EU.