co sa motora tyka, neni to trhac,to mi je jasne, ale pekne potiahne aj tie 16ky. v kopcoch pri polane som ho pekne poprehanal az po cervene pole
Bílý Yaris - ANO či NE ?
barva
Bílých Jaroušů moc nejezdí. Tady v Pze jsem jich za 3/4 roku viděla snad pět, v bílé barvě mi přijde nudný, ale stále lepší v bílé, než stříbrné metalíze.
Červené bych se nebála, před domem na parkovišti parkuje červenej Jarouš, hezkých pár let starej a lak vypadá stále dobře.
V zelené metalíze jsem jich moc civilních neviděla, jen s logem Kooperativy.
Pak ještě oranžová (cihlová) metalíza, hrozný.
Červené bych se nebála, před domem na parkovišti parkuje červenej Jarouš, hezkých pár let starej a lak vypadá stále dobře.
V zelené metalíze jsem jich moc civilních neviděla, jen s logem Kooperativy.
Pak ještě oranžová (cihlová) metalíza, hrozný.
No souhlas - ta oranž je fakt špatná, červená mi taky nejde pod fousy, zelenou má Kooperativa, takže tu bych taky nechtěla. Když jsem vybírala barvu, tak jsem nechtěla žádnou z těch + stříbrnou, našla jsem v barevném spektru jednu pěknou tmavě modro-šedou metalízu, ale říkali, že se to k nám vůbec nevozí
takže mám černou a pořád myju auto, je na tom všechno vidět...
Benzín mi voní 
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
Re: 16´´
Tak jasný...Ale na rozjezd to auto muselo trpět než když by jsi tam mela neco mensihoSkoty13 píše:16´´ není moc, měla jsem je na litru 3 roky a pohoda))
Toyota Yaris 1.0 2007 TS Face
Re: 16´´
Colli píše:Tak jasný...Ale na rozjezd to auto muselo trpět než když by jsi tam mela neco mensihoSkoty13 píše:16´´ není moc, měla jsem je na litru 3 roky a pohoda))
No, prý to není tak hrozný - jednou za čas se holt člověk nějak rozjede a pak už jezdí bez zastavení jak nejdýl může.
A kdyžtak se dá i s těma 16 palcema rozjet - stačí požádat několik kolemjdoucích občanů silnějšího pohlaví o roztlačení Yarisa s 16" kolama...
Nebo v nouzi se řidič rozjede i sám z kopce a dobře sehraní spolucestující pak můžou naskočit za jízdy. Můj prodejce říkal, že velkou výhodou je zde 5 dveřové provedení automobilu a zejména praxe v jízdě na závodních vícemístných bobech.
16´´
Musíš koupit lehoučké jak sen a pak to jezdí samo
Sice to nebyly technomagnezia, ale taky ne ráfky z traktoru 
Benzín mi voní 
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0