Zdravim
Uvazuji o koupe SUV, jak je patrne z predmetu, tak se rozhoduji mezi Toyotou a VW.
Mel jsem moznost testovaci jizdy s obema vozy ale kratka projizdka moc nenapovedela. Je pravda ze RAV4 se mi libi vice, a co se interjeru tyce je prostornejsi (az na extremne kratke predni sedadla), musel jsem dlouho hledat to spravne nastaveni.
VW zase neni tak prostorny v interjeru, ale idealni polohu za volantem jsem nasel ihnet, a co se tyce PC je i levnejsi.
Chtel bych se zeptat na radu, jak je RAV4 pohodlna (komfortni jako rodinny vuz) pri delsich cestach a ve meste, a nejlepe zda tu je nekdo, kdo ma delsi skusenost s obema vozy a muze se podelit o zazitky.
Predem dekuji.
Rav4 D4D Automat VS VW Tiguan 2.0 TDI DSG
Rav4 D4D Automat VS VW Tiguan 2.0 TDI DSG
VOLVO S80 2,4 D5
AURIS 1,6 MM LUX EX
AURIS 1,6 MM LUX EX
nevím zda nění pozdě ragovat, ale s Tiguanem jsem měl možnost jezdit měsíc. Skvělé auto, ale silniční verze nezvládá takové nájezdové úhly jako Ravka. U terení verze a s manuálem jsem po 10 minutách u nového auta cítil spojku. Také jsem se rozhodoval mezi Tiguanem a Ravkou a mé srdce padlo Ravce. Mám s ní najeto zatím 18000, ale nedám na ní dopustit. Jinak jsem hledal také dlouho jak se v ní správně uvelebit, ale v mém případě to bylo hlavně tím, že jsem přecházel z Peuegotu 206 na SUV.
Přeji hodně stěstí při výběru a spoustu km bez nehod
Přeji hodně stěstí při výběru a spoustu km bez nehod
Toyota Rav4 2,2 D-4D (2008)
Peugeot 206 1.6 16V (2002)
Peugeot 206 1.6 16V (2002)