CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING 17.9.-19.9.2010

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

PŘIJEDU NA CELOREPUBLIKOVÝ CELICA MEETING

ANO
40
75%
NE
13
25%

Celkem hlasů: 53

Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Vladas píše:Zdeňku PROSÍM potřeboval bych unás v chatce 1 volný místo pro mýho řidiče, šlo by to? tušim že tam jsou dvě volný místa. tak aby nemusel spát někde venku pod stromem :D nebo mam volat rovnou do kempu?
My jsme u Zejdyho na chatce stejně jako vy tak se rovnou domluv se Zejdym kontakt na něj pokuď ho nemáš zašlu SZ. :lol:
aczasa
Věčnej rejpal

odjezd

Příspěvek od aczasa »

martin.matess píše:no já právě jedu až v sobotu ráno jaxi :? jednak se mi che spát doma a jednak mám pátek celkem zasekaný a rozlítaný takže tak... no tak uvidím kdo pojede kolem, kdyžtak pojedu singl :)
Tak já bych jel s tebou. :-) Ale mám velkou herku a ne celicu. .-) Ale jedu z Litomyšle v sobotu ráno.
Back in Czech.
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

biscuit píše:o plakat nejde..
vam se ta velka pismena dobre ctou? mne ne, navic z principu nemam rad velky napisy.. ale nechci furt prudit. loni se mi nelibila cestina, letos zas foostuv velky font.. asi uz jinej nebudu :oops:
mě se ta fotka líbí a ta slečna je velice hezká -chtěl bych ji vidět ze zadu čí pak je to polovička pánové? :D
fakt nádhera i celica to je jasný
a s tím srazem nepojedu je to daleko..ale škoda může to být super :) :)
Avensis T22 D4D,r.v.10/01
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
Cvok
Řidič

Příspěvek od Cvok »

Petr píše:
vam se ta velka pismena dobre ctou? mne ne, navic z principu nemam rad velky napisy.. ale nechci furt prudit. loni se mi nelibila cestina, letos zas foostuv velky font.. asi uz jinej nebudu :oops:
mě se ta fotka líbí a ta slečna je velice hezká -chtěl bych ji vidět ze zadu čí pak je to polovička pánové? :D
Taky bych to dal blíž, ale třeba my, pokud se nic nezmění, tak jedeme z Havířova/Ostravy a to ani jeden nemáme měsíční příjem... :)
Celica AT200 + LPG
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

já mám sice měsíční příjem ,ale taky 2 děti a ženu na mateřské..no je pravda že celica trochu strádá :D :D
Avensis T22 D4D,r.v.10/01
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Cvok píše:
Petr píše:
Taky bych to dal blíž, ale třeba my, pokud se nic nezmění, tak jedeme z Havířova/Ostravy a to ani jeden nemáme měsíční příjem... :)
Pánové co mam řikat ja taky to nemem zrovna za rohem :lol: Mar. Lázně u Chebu :lol: A valím :lol:
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Jinak díky za upozornění. Celorepublikový Celica meeting není jen meeting letos je to i oslava 40 let tohoto super vozu http://www.autorevue.cz/toyota-celica-d ... ctyricitku tak poďte oslavovat s námi :lol:. V sobotu večer proběhne oslava.
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Tak to vypadá, že to v tu sobotu trochu protáhneme. To bude zpátky cesta :lol: No ale na minulém srazu jsme šli chrápat taky až tak kolem 5hod. :lol:
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Foost píše:Jinak díky za upozornění. Celorepublikový Celica meeting není jen meeting letos je to i oslava 40 let tohoto super vozu http://www.autorevue.cz/toyota-celica-d ... ctyricitku tak poďte oslavovat s námi :lol:. V sobotu večer proběhne oslava.
Ti komentaře k članku jsou dobry, uplně se mi češou ruce něco do toho napsat...ale ne...už jsem takovej klidnějši...takže bych jenom zbytečně vztekal... :lol:
7g, ZZ231
černa
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Doufám že Vám nebude vadit že přijedu po těch peripetiích s Celicou na Focusu chci pokecat a odpočnout si pak musím jít na kongres do Švédska a potřebuju být i s normálními lidmi:-).
Nějaké ty auta doma jsou.
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

Doky píše:Doufám že Vám nebude vadit že přijedu po těch peripetiích s Celicou na Focusu chci pokecat a odpočnout si pak musím jít na kongres do Švédska a potřebuju být i s normálními lidmi:-).
určitě ne těším se na pokec :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

tak to vypadá,že bych se mohl zůčastnit,akorát pojedu spíš v sobotu ale potřebuju někoho kdo pojede z prahy nebo aspoň přes,jelikož jsem bez řp,najde se dobrá duše?
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
aczasa
Věčnej rejpal

praha

Příspěvek od aczasa »

Tak sedni Dacane na vlak a já tě klidně v Pardubicích naberu. Je to docela levný a rychlý způsob, ne? .-)
Back in Czech.
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: praha

Příspěvek od martin.matess »

aczasa píše:Tak sedni Dacane na vlak a já tě klidně v Pardubicích naberu. Je to docela levný a rychlý způsob, ne? .-)
v kolik v sobotu budeš teda vyjíždět z lit?
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
aczasa
Věčnej rejpal

sraz

Příspěvek od aczasa »

Martine, je mi to jedno. Přijedu večer (nad ránem) z akce v havl. brodu, tak bych rád aspoň tři hodinky spal. Kolem sedmé mohu být nastartovaný na značkách. Kdyžtak tel. 603842551.
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“