Vladas píše:Zdeňku PROSÍM potřeboval bych unás v chatce 1 volný místo pro mýho řidiče, šlo by to? tušim že tam jsou dvě volný místa. tak aby nemusel spát někde venku pod stromem nebo mam volat rovnou do kempu?
My jsme u Zejdyho na chatce stejně jako vy tak se rovnou domluv se Zejdym kontakt na něj pokuď ho nemáš zašlu SZ.
martin.matess píše:no já právě jedu až v sobotu ráno jaxi jednak se mi che spát doma a jednak mám pátek celkem zasekaný a rozlítaný takže tak... no tak uvidím kdo pojede kolem, kdyžtak pojedu singl
Tak já bych jel s tebou. Ale mám velkou herku a ne celicu. .-) Ale jedu z Litomyšle v sobotu ráno.
biscuit píše:o plakat nejde..
vam se ta velka pismena dobre ctou? mne ne, navic z principu nemam rad velky napisy.. ale nechci furt prudit. loni se mi nelibila cestina, letos zas foostuv velky font.. asi uz jinej nebudu
mě se ta fotka líbí a ta slečna je velice hezká -chtěl bych ji vidět ze zadu čí pak je to polovička pánové?
fakt nádhera i celica to je jasný
a s tím srazem nepojedu je to daleko..ale škoda může to být super
vam se ta velka pismena dobre ctou? mne ne, navic z principu nemam rad velky napisy.. ale nechci furt prudit. loni se mi nelibila cestina, letos zas foostuv velky font.. asi uz jinej nebudu
mě se ta fotka líbí a ta slečna je velice hezká -chtěl bych ji vidět ze zadu čí pak je to polovička pánové?
Taky bych to dal blíž, ale třeba my, pokud se nic nezmění, tak jedeme z Havířova/Ostravy a to ani jeden nemáme měsíční příjem...
Taky bych to dal blíž, ale třeba my, pokud se nic nezmění, tak jedeme z Havířova/Ostravy a to ani jeden nemáme měsíční příjem...
Pánové co mam řikat ja taky to nemem zrovna za rohem Mar. Lázně u Chebu A valím
Jinak díky za upozornění. Celorepublikový Celica meeting není jen meeting letos je to i oslava 40 let tohoto super vozu http://www.autorevue.cz/toyota-celica-d ... ctyricitku tak poďte oslavovat s námi . V sobotu večer proběhne oslava.
Foost píše:Jinak díky za upozornění. Celorepublikový Celica meeting není jen meeting letos je to i oslava 40 let tohoto super vozu http://www.autorevue.cz/toyota-celica-d ... ctyricitku tak poďte oslavovat s námi . V sobotu večer proběhne oslava.
Ti komentaře k članku jsou dobry, uplně se mi češou ruce něco do toho napsat...ale ne...už jsem takovej klidnějši...takže bych jenom zbytečně vztekal...
Doufám že Vám nebude vadit že přijedu po těch peripetiích s Celicou na Focusu chci pokecat a odpočnout si pak musím jít na kongres do Švédska a potřebuju být i s normálními lidmi:-).
Doky píše:Doufám že Vám nebude vadit že přijedu po těch peripetiích s Celicou na Focusu chci pokecat a odpočnout si pak musím jít na kongres do Švédska a potřebuju být i s normálními lidmi:-).
určitě ne těším se na pokec
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
tak to vypadá,že bych se mohl zůčastnit,akorát pojedu spíš v sobotu ale potřebuju někoho kdo pojede z prahy nebo aspoň přes,jelikož jsem bez řp,najde se dobrá duše?
aczasa píše:Tak sedni Dacane na vlak a já tě klidně v Pardubicích naberu. Je to docela levný a rychlý způsob, ne? .-)
v kolik v sobotu budeš teda vyjíždět z lit?
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Martine, je mi to jedno. Přijedu večer (nad ránem) z akce v havl. brodu, tak bych rád aspoň tři hodinky spal. Kolem sedmé mohu být nastartovaný na značkách. Kdyžtak tel. 603842551.