Ved mysliet si mozes co chces, mna sa ohladom T27 nedotklo absolutne nic. Ja som len povedal, ze T27 ma interier o generaciu dalej. Kvalitu posudzovat mozem (okrem trvanlivosti), pretoze to auto mam a stale si myslim, ze je to lepsie ako T25. Sedacky, optitronova palubka, odkladacie priestory, drcanie za jazdy atd. Trvanlivost zatial nemozem nejak porovnavat, ale uz moja stara A4 mala s trvanlivostou problemy a to je AUDI na svoje interiery dost pysne. K Volvu sa mozem vyjadrit, len co som pisal, pretoze to auto nejazdim. Proste mne az tak nesedi.
Spotreba - niektori proste nevedia prezut, ze DCAT zerie viac ako benal (aj ked benal s mensim vykonom) a este ma drahsie palivo. Neviem ci si testoval to VOLVO za rovnakych podmienok a rovnako dlho, ale SPRITMONITOR mi ukazuje nieco uplne ine:
Filter Diesel od 120 kW:
Volvo V70:
Anzahl Kraftstoff min Ø max
167 Diesel 6,00 7,51 10,02
TTT Avik:
Anzahl Kraftstoff min Ø max
195 Diesel 5,34 7,31 10,46
Tak mi povedz ty sam, ze ci mam verit tebe jednotlivcovi co sa sem tam prevezie alebo si mam spravit obraz z akej takej statistiky.
Matoji píše:naftu po 200 000 by som nechcel ... .... treba si uvedomit ze tu na fore o naftach citas vela lebo tu su toyotaci co boli zvyknuty ze do auta leju akurat benzin a olej a sem-tam vymenia tlmice ci klby a podobne, takze ked sa daco na naftovej toyote posere tak to kazdy riesi
A kto bude chciet naftu s 200 tkm ? Uz teraz nikto. Takze drahsie auto pri kupe rychlo padne na cene pri predaji.
Ano, ved som to pisal, TTT sa urobila povest s benalmi, kde lejes len benzin. Aj tam sa nieco posere o tom ziadna ... len cena tej opravy je v uplne inej cenovej hladine. Preto je na fore tolko dieslakov. Kupil drahsie auto, a teraz ma vycalovat vela za opravu, takze sa mu ten diesel nikdy nesplati a este ma patalie s opravou. Tak ho to sere no. Koho by nie ...
Vacsina ludi kupuje diesel, ze usetri (na palive) a zrazu hop a pucia oci

Este som zvedavy, ze ako dopadne to meranie DPF filtrov pri TUV - STK.
Co som si vsimol na forach, tak ked sa potentuje benal, tak sa da este jazdit, moderny diesel vacsinou ostane stat.
Ja som mal AUDI, a riesil som take veci, zeby si gulal ocami

Esteze nehrdzavelo ... to bolo asi naj plus.
Ani s FIATom nebolo tolko problemov.