vsak to by bolo len tak pokecat pozret co ma kto za karu atd
Ja mam 175 vzadu a sedia ako usite. njn zacina byt uz chladno na stretnutia\zrazy. Ja sa obcas objavim v sobotu vecer pred carefurom v petrzalke no uz som tam veeelmi dlho nebol. Spominam to lebo to by bolo fajn miesto na stretnutie.Rado SK píše:Marcus: nema tam byt nahodou 165mm? 175 som nikde nenasiel
Henry: treba dat termin a ludia sa najdu
Marcus píše:Nazdar, mám na Vás takú otázočku. Prečo repráky v zadných dverách vôbec nemajú basy?
keby som mal moznost kvalitneho nahravania zvuku tak ti ukazem ze v zadu jednoducho nie su basy, hraju tam len vysky a stredy. Kamarat mi povedal ze je to radiom lebo vraj to radio ma nejaku vyhybku ci co to ktora nepusta do zadnych reprakov basy. Preto rozmyslam nad vymenou radia + subwoofer k tomu. Od Sencor som nasiel fajnu kombinaciu, radio je DVD s malym displejikom a subwoofer ma max vykon 400w. Oboje som nasiel na nete len za 140ejozohuzo píše:si uvedomte že vpredu su 2 vo dverach +vyškove v stlpikoch takže to nemože hrať tak isto ako vzadu
veď práve preto...on tam nemá žiadne basy ale stredy a výšky.Takže to asi tým nebude,že su v predu výšky hore a velké vodveráchjozohuzo píše:si uvedomte že vpredu su 2 vo dverach +vyškove v stlpikoch takže to nemože hrať tak isto ako vzadu