Spěchá!! Sháním PZ třmen nebo prachovku prasátka.

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
M.a.R.i
Řidič

Spěchá!! Sháním PZ třmen nebo prachovku prasátka.

Příspěvek od M.a.R.i »

Ahoj,
jelikož prodávám auto,tak jsem ho dal do servisu aby bylo vše OK. Mechanik zjistlil,že mi u pravého zadního třmenu praskla manžeta/prachovka prasátka a doporučil mi jí vyměnit. Jinak prý začně prasátko a váleček korodovat. Možná to píšu jak tatar, vůbec tomu nerozumím, jenom tlumočím mechanika :lol: .

A teď k jádru pudla, prachovka se prodává pouze v sadě na renovaci třmenů a ta vyjde na 2700, což mi přijde kvůli kusu gumy docela dost.

Není ta prachovka shodná se třmeny z jiného auta? Nebo jde někde sehnat druhovýroba? Případně bych koupil třmen či jenom tu prachovku, docela to spěchá.

Díky za rady

kontakt:
lukasmarinov@seznam.cz
737 510 283
Toyota MR2 SW20, rv91, rev.2, 2.0 16V 115kW - SOLD
Lexus LS400, rv98, UCF20, 4.0 V8 223kW
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

zmer prumer valecku a zajdi nekam a hledej v tehle sadach od neceho jinyho ale jestli to mas uz dil tak ten valecek bude stejne orzle tak se na to muzes vyprdnout to ti bude akorat vadit kdyz budes davat jiny desticky tak by to mohlo pres to zacit utikat ale to mas na zadku a tam se nemeni tak casto

jestli to chces ted hned zachanit atk tam strikni pod tu prachovku nejakej silikonovej olej
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Tak už vyřešeno, jedna dobrá duše mi poradila intercars, dali mi menší slevičku a sada na zadek vyšla na 248 Kč :). Tak nechám mechanika zrepasovat zadek a uvidí se. Ale díky za radu
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

M.a.R.i píše:Tak už vyřešeno, jedna dobrá duše mi poradila intercars, dali mi menší slevičku a sada na zadek vyšla na 248 Kč :). Tak nechám mechanika zrepasovat zadek a uvidí se. Ale díky za radu
no nekecej, to chcu take :lol: budu dělat brzdy v zimě tak nový gumičky by neškodily preventivnně 8)
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Maloobchod za 358Kč, a na živnosťák 248Kč. Je tam sada nějakejch dvou prachovek (přítom je každá prachovka jinak dlouhá,což se mi zdá divný), pak nějaký těsnění, špuntíky a plechový kolečka. Nic moc, na to, že v Toyotě chtějí 2700 :D.
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

M.a.R.i píše:Maloobchod za 358Kč, a na živnosťák 248Kč. Je tam sada nějakejch dvou prachovek (přítom je každá prachovka jinak dlouhá,což se mi zdá divný), pak nějaký těsnění, špuntíky a plechový kolečka. Nic moc, na to, že v Toyotě chtějí 2700 :D.
kilo sem kilo tam, to už sere pes...pak dej vědět jestli to sedí atd.
já už sem sehnal ledaco ale nakonec to dopadlo tak že podle katalogu to musí sedět a ... :D a na předek tam sadu náhodoou neměli?
M.a.R.i
Řidič

Příspěvek od M.a.R.i »

Tak nakonec to byla sada jenom na jeden třmen, jsem si říkal,že je to nějaký divný :)´. Ale bylo tam vše a všechno hezky sedělo, akorát chyběli nějaký hliníkový těsnění na brzdový hadičky,ale nový těsnění prý pokaždý není potřeba,ale pro sichr tam mechanik dal jiný.

Jinak jestli mají sadu na předek nevím, zkus pohledat v jejich katalogu
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

M.a.R.i píše:Tak nakonec to byla sada jenom na jeden třmen, jsem si říkal,že je to nějaký divný :)´. Ale bylo tam vše a všechno hezky sedělo, akorát chyběli nějaký hliníkový těsnění na brzdový hadičky,ale nový těsnění prý pokaždý není potřeba,ale pro sichr tam mechanik dal jiný.

Jinak jestli mají sadu na předek nevím, zkus pohledat v jejich katalogu
No já už to zjišťoval u Idaha...přední brzdy nee, maj jenom na zadní a podle toho co mi poslal za rozměry pístků Honza Nosek tak je to na druhou revizi, no a já mám tu první :lol: :lol: Takže přec jenom v něčem ta druhá je lepší :)
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

nemá přec jenom někdo ten řidičův zadní brzdič? :oops: :lol:
Odpovědět

Zpět na „MR2“