To seš teda hovno model KysiKysi píše:Tak Ctvrtek plati, dame scukaale ten Race v Patek je pro ne asi pasovina, bo musim na nocni
 nevíš o co přicházíš
  nevíš o co přicházíš 
 jsem zde nový tak se chci zeptat jestli na srázy jezdí i auta,které nejsou vytuněné
 jsem zde nový tak se chci zeptat jestli na srázy jezdí i auta,které nejsou vytuněné  já totiž svého miláčka mám takovýho jak mi ho stvořily pánové ve fabrice
 já totiž svého miláčka mám takovýho jak mi ho stvořily pánové ve fabrice  rád bych se totiž někdy takového srázku zúčastnil
 rád bych se totiž někdy takového srázku zúčastnil  a seznámil se i pokecal s lidičkami,kteří vlastní pořádné auta se značkou TOYOTA
 a seznámil se i pokecal s lidičkami,kteří vlastní pořádné auta se značkou TOYOTA  Osobně vlastním Corollu Verso 2,0D-4D 2003 a nemůžu si vozítko vynachválit
 Osobně vlastním Corollu Verso 2,0D-4D 2003 a nemůžu si vozítko vynachválit  Inu holt Japonec je japonec
 Inu holt Japonec je japonec  

, Já s Jaňulou tam budem 100%. Tak lidičky pište kdo může a kdo ne? chtělo by to větší počet než jen dva či tři. Měl by dorazit i Maci a pak můžeme navštívit kunuznory který končí v avionu něco po deváté. Pak bysme mohli jet k olympošce zezadu se dívat na fontánu v zemi či co to je pač v noci aj svítí barvama.
, Já s Jaňulou tam budem 100%. Tak lidičky pište kdo může a kdo ne? chtělo by to větší počet než jen dva či tři. Měl by dorazit i Maci a pak můžeme navštívit kunuznory který končí v avionu něco po deváté. Pak bysme mohli jet k olympošce zezadu se dívat na fontánu v zemi či co to je pač v noci aj svítí barvama.