Ahojte chcem sa spytat ci ma niekto v yardovi built in navigaciu ?
chcel som niekde kupit starsie originalne navi radio na yarda ale tak sa mi zda ze to asi nepojde lebo nikde neviem najst
...mě plně dostačuje můj "Colouš" od Garmina, používám ho na geocaching a navigaci po silnici taky bravurně zvládne, tak proč kupovat drahé autorádio s navigací
No já kdybych měl Yardu NG, tak už bych tam cpal TOTOK Ovšem asi by to lákalo nám známé velmi diskriminované spoluobčany tmavočechy
Zřejmě to ale nemá navi...neva, tu mám stejně v mobilu s aktuálními mapami.
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Jsem si pořídil telefon (s Androidem) za jen o málo větší peníze a ve spojení s datovým tarifem mi to přijde o hodně lepší a užitečnější hračka
Nevim no, třeba má ta zabudovaná navigace nějaký výhody, který neznám. Ale prostě ta doba OFF LINE přístrojů a neustále zastaralých softwarů se mi zdá už byla...
josuk: souhlas s tebou, zabudovaná navi s (většinou) hnusnou grafikou a zastaralými mapami nemá význam. Ten Eonon jsem navrhoval spíš na sledování telky nebo dvd...a je to hezký, svítí to, bliká to
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
no vsak prave tp by som chcel na pozeranie filmov na dlhych trasach a napr. ked si v zahranici tak ti je mobil nanic aj ked mas internet
ja mam Iphone aj internetom a doma je to super ale mimo hranic by som sa nedoplatil
ale tak asi to necham tak lebo ten cinsky eonon sa mi moc nepaci a oem by asi stale majland tak budem pocuvat built in vsak hra dobre